Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι χρήστης android, αποκλειστικά, εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω το poco x3 pro σχεδόν δύο χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Θέλω να κάνω μια αλλαγή και να αποκτήσω νέα συσκευή.

Ήμουν αποφασισμένος να μεταβώ σε ios και συγκεκριμένα στο iphone 13 ή 14 σαν πρώτη συσκευή. Υπάρχει σε προσφορά το 13 στα 670 όμως διαβάζω οτι στα ~500 παίζουν πολύ δυνατά το nord 3 και το f5.

Ανεξάρτητα από την διαφορά στην τιμή ποια θεωρείτε πιο vfm συσκευή συνολικά (λογισμικό, μπαταρία, κάμερα, υποστήριξη κλπ) ; Και βέβαια σαν εμπειρία χρήσης!

Η χρήση που κάνω είναι πολύ φυσιολογική σε τηλέφωνα, viber , YouTube και χάρτες. 

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.

Οποία συσκευή και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς αυτό που χάνεις με τα iPhone είναι η οθόνη που είναι 120h η ποιο γρήγορη φόρτιση που έχουν τα αλλά μοντέλα ,αυτό που κερδίζεις είναι πως έτσι όπως θα το αγοράσεις και θα το ανοίξεις για τα επόμενα δυο τρία χρόνια θα έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα κλπ + οι φωτογραφίες και το βίντεο που κερδίζει το iPhone, για εμένα καλύτερα android σε αυτά τα χρήματα 

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Οποία συσκευή και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς αυτό που χάνεις με τα iPhone είναι η οθόνη που είναι 120h η ποιο γρήγορη φόρτιση που έχουν τα αλλά μοντέλα ,αυτό που κερδίζεις είναι πως έτσι όπως θα το αγοράσεις και θα το ανοίξεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια θα έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα κλπ + οι φωτογραφίες και το βίντεο που κερδίζει το iPhone, για εμένα καλύτερα android σε αυτά τα χρήματα 

Fixed

Στις 19/9/2023 στις 9:37 ΜΜ, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, είμαι χρήστης android, αποκλειστικά, εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω το poco x3 pro σχεδόν δύο χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Θέλω να κάνω μια αλλαγή και να αποκτήσω νέα συσκευή.

Ήμουν αποφασισμένος να μεταβώ σε ios και συγκεκριμένα στο iphone 13 ή 14 σαν πρώτη συσκευή. Υπάρχει σε προσφορά το 13 στα 670 όμως διαβάζω οτι στα ~500 παίζουν πολύ δυνατά το nord 3 και το f5.

Ανεξάρτητα από την διαφορά στην τιμή ποια θεωρείτε πιο vfm συσκευή συνολικά (λογισμικό, μπαταρία, κάμερα, υποστήριξη κλπ) ; Και βέβαια σαν εμπειρία χρήσης!

Η χρήση που κάνω είναι πολύ φυσιολογική σε τηλέφωνα, viber , YouTube και χάρτες. 

Αμαρτία είναι να δώσεις πάνω από 300€ σε Xiaomi , Poco. Αποφασίζεις το budget σου πρώτα γιατί παίζουν κοντά στο iPhone κάτι s23 , OnePlus 11.  Για την χρήση που λες ότι θα κάνεις καλύτερα πήγαινε σε κάνα μεταχειρισμένο iPhone 12 αν θες ντε και καλά apple , αλλιώς δες κάτι γύρω στα 300-400€ που θα κάνεις άνετα την δουλειά σου για 3-4 χρόνια σίγουρα , μπορεί και παραπάνω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Οποία συσκευή και να πάρεις δεν θα απογοητευτείς αυτό που χάνεις με τα iPhone είναι η οθόνη που είναι 120h η ποιο γρήγορη φόρτιση που έχουν τα αλλά μοντέλα ,αυτό που κερδίζεις είναι πως έτσι όπως θα το αγοράσεις και θα το ανοίξεις για τα επόμενα δυο τρία χρόνια θα έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης χωρίς κολλήματα κλπ + οι φωτογραφίες και το βίντεο που κερδίζει το iPhone, για εμένα καλύτερα android σε αυτά τα χρήματα 

11 ώρες πριν, Nik1239 είπε

μαρτία είναι να δώσεις πάνω από 300€ σε Xiaomi , Poco. Αποφασίζεις το budget σου πρώτα γιατί παίζουν κοντά στο iPhone κάτι s23 , OnePlus 11.  Για την χρήση που λες ότι θα κάνεις καλύτερα πήγαινε σε κάνα μεταχειρισμένο iPhone 12 αν θες ντε και καλά apple , αλλιώς δες κάτι γύρω στα 300-400€ που θα κάνεις άνετα την δουλειά σου για 3-4 χρόνια σίγουρα , μπορεί και παραπάνω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο η μετάβαση σε iPhone. Ταυτόχρονα τα απλά μοντέλα μου φαίνονται μικρά σε μέγεθος και φοβάμαι μην δυσκολεύομαι στην μικρότερη οθόνη. Οπότε μάλλον θα πρέπει να δω κάποιο plus.

Από android τι έχετε να προτείνετε σαν κορυφαίες επιλογές;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο η μετάβαση σε iPhone. Ταυτόχρονα τα απλά μοντέλα μου φαίνονται μικρά σε μέγεθος και φοβάμαι μην δυσκολεύομαι στην μικρότερη οθόνη. Οπότε μάλλον θα πρέπει να δω κάποιο plus.

Από android τι έχετε να προτείνετε σαν κορυφαίες επιλογές;

S21fe , s21 plus , OnePlus 11 , s23 plus , από android αφού θες μεγάλο 

iPhone τόσα λεφτά για plus εγώ δε θα τα έδινα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...