@pnea1973 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-alfa-romeo-junior-ibrida-1-2-edct-136-ps/ Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω. Και θα ρωτήσω εγώ που ΉΜΟΥΝ alfisti... Είναι Alfa romeo αυτό το πράγμα; Νομίζω ότι εκεί έχουν χάσει οι ευρωπαϊκές εταιρίες. Πωλούν αυτοκίνητα χωρίς χαρακτήρα. Χωρίς cuore sportivo που έλεγε και η ίδια η Alfa κάποτε... 1
korakios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Είναι Alfa romeo αυτό το πράγμα; όχι , αφού λέει οτι είναι απο Peugeot 2008 και Opel Mokka και μένα μου πήρε χρόνο να καταλάβω οτι η Fiat έχει κλείσει (όπως και η Alfa) Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από korakios 2
Nabuko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 "μιλάμε για ένα SUV που βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής με τα Fiat 600, που χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά μέρη με το Peugeot 2008 και το Opel Mokka, που έχει τον ίδιο κινητήρα με το Jeep Avenger." Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά. Και το εσωτερικό είναι ωραία σχεδιασμένο και τακτοποιημένο, με φυσικούς διακόπτες κλπ. Αλλά με τιμή που ξεκινάει από 30 χιλιάρικα και φτάνει 30φεύγα αν βάλεις και διάφορα ψιψιψόνια, δεν λέει.
dbrillis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δεν θα τα κλείσει τα εργοστάσια η Volkswagen στη Γερμανία: https://www.bbc.com/news/articles/cje9kv3q94po
likos_de Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η γερμανική βιομηχανία αυτοκινήτου θα σωθεί αλλα θα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να βάλουν πλάτη και να την στηρίξουν, με οτι αυτό συνεπάγεται για τα αδύναμα οικονομικα κράτη Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από likos_de 1
bill999r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, likos_de είπε Η γερμανική βιομηχανία αυτοκινήτου θα σωθεί αλλα θα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να βάλουν πλάτη και να την στηρίξουν, με οτι αυτό συνεπάγεται για τα αδύναμα οικονομικα κράτη Σιγά μην σωθεί. Πιστεύω ότι το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω, εκτός κ αν αλλάξουν ριζικά οι τιμολογιακες τους πολιτικές και οι τράπεζες υποχρεωθούν να δίνουν δελεαστικές χρηματοδοτήσεις .
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, likos_de είπε Η γερμανική βιομηχανία αυτοκινήτου θα σωθεί αλλα θα πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να βάλουν πλάτη και να την στηρίξουν, με οτι αυτό συνεπάγεται για τα αδύναμα οικονομικα κράτη Οπως σωθηκε και η Βρεττανικη? 1
likos_de Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/12/2024 στις 9:33 ΠΜ, Ntinaras είπε Οπως σωθηκε και η Βρεττανικη? Οι Βρετανοί δεν κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη και στο ευρώ. Οι Γερμανοί έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι οπότε κάνουν και οτι θέλουν. 2
andreas-d Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Θέλω και το πιστεύω ότι η Ευρώπη θα εξακολουθεί να έχει κορυφαία αυτοκίνητα ακόμα και στα ηλεκτρικά, αυτό που βλέπω τώρα το έχουμε ξαναζήσει όταν εμφανίστηκαν τα κορεάτικα κέρδισαν μερίδιο από την πίτα αλλά δεν γκρέμισαν την αυτοκρατορία της Ευρώπης.. Η BMW ετοιμάζει νέα πλατφόρμα με τις νέες Sedan 3 ev να δω μετά ποιος θα παίρνει byd.. Την Premium κατηγορία η Ευρώπη δεν πρέπει να την χάσει με όποιο κόστος..
basilis_k6 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 54 λεπτά πριν, andreas-d είπε Θέλω και το πιστεύω ότι η Ευρώπη θα εξακολουθεί να έχει κορυφαία αυτοκίνητα ακόμα και στα ηλεκτρικά, αυτό που βλέπω τώρα το έχουμε ξαναζήσει όταν εμφανίστηκαν τα κορεάτικα κέρδισαν μερίδιο από την πίτα αλλά δεν γκρέμισαν την αυτοκρατορία της Ευρώπης.. Η BMW ετοιμάζει νέα πλατφόρμα με τις νέες Sedan 3 ev να δω μετά ποιος θα παίρνει byd.. Την Premium κατηγορία η Ευρώπη δεν πρέπει να την χάσει με όποιο κόστος.. εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να χασει τη μεσαια με τιποτα. αν ειναι 10% ακριβοτερο ενα πολο η ενα πουμα θα παρεις ευρωπαικο και αυτο δεν πρεπει να το χασουν. ειναι πολλα αμαξια εκει και αυτα κυκλοφορουν ωστε να διαφημιζουν τη φιρμα, να κρατανε ζωντανες τις αντιπροσωπιες και τα σερβις κτλ. χωρις αυτα ζωντανα σιγα σιγα οτι και να κανεις το premium θα χαθει και αυτο.
andreas-d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να χασει τη μεσαια με τιποτα. αν ειναι 10% ακριβοτερο ενα πολο η ενα πουμα θα παρεις ευρωπαικο και αυτο δεν πρεπει να το χασουν. ειναι πολλα αμαξια εκει και αυτα κυκλοφορουν ωστε να διαφημιζουν τη φιρμα, να κρατανε ζωντανες τις αντιπροσωπιες και τα σερβις κτλ. χωρις αυτα ζωντανα σιγα σιγα οτι και να κανεις το premium θα χαθει και αυτο. Αμα κρατήσει και την μεσαία ακόμα καλύτερα αλλά με 10% λίγο δύσκολο, τουλάχιστον 30% πανω, είναι βλέπεις και η διαφορά του μεροκάματου μεγάλη. Και πάλι εάν έχει την Premium και ένα ποσοστό 40% από την μεσαία βγαίνει.. και ζούμε όλοι καλά και αυτοί καλύτερα..
bill999r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, likos_de είπε Γερμανοί έχουν και το καρπούζι Οι Γερμανοί δεν έχουν τίποτα πλέον. Ξεπούλησαν όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα για ίδιο όφελος. Άφησαν την τύχη της Ευρώπης σε τα χέρια του χειρότερου δυνάστη όλων των εποχών. 3 ώρες πριν, andreas-d είπε Premium Τώρα που ο δυνάστης θα τους υποχρεώσει να προμηθεύονται καύσιμα αποκλειστικά από αυτόν σε ακραίες τιμές, το τέλος θα είναι οριστικό. Αν επίσης εφαρμοστούν κ δασμοί όπως υποσχέθηκε ο δυνάστης θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει. Οι Κινέζοι είναι οι μόνοι κερδισμένοι, καθώς δεν πουλάνε κ ούτε πρόκειται στις ΗΠΑ. Καύσιμα κ ενέργεια ψωνίζουν από την άλλη πλευρά της ιστορίας. Οι Γερμανοί όμως που έσυραν μια ολόκληρη ήπειρο με το έτσι θέλω σε οικονομικά αδιέξοδα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι ίδιοι θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα. Μετά έρχεται η σειρά της κεντροδεξιάς να την αποτελειώσει και ο κάθε παίκτης να πάρει ότι έχει βάλει στο μάτι. Μην αγχώνεσαι, τα BMW θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν και θα είναι και premium αφού σε καιει τόσο. Απλά θα ανήκουν στο Tesla group ή στο Ford group. Ο γερμανικός λαός όμως που θα πληρώσει την νύφη και μαζί του κ εμείς, να ξέρεις ότι μάλλον η bmw θα είναι το τελευταίο το οποίο θα μας απασχολεί. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2024 από bill999r 4
likos_de Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Οι Γερμανοί είναι που κάνουν κουμάντο στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και μαζι με αυτό και στο ευρώ. Οι υπόλοιποι στην Ευρώπη απλά υπάρχουν - υπάρχουμε για να νομίζουν όλοι οτι είναι μια "ένωση" που στο τέλος περνάνε οτι θέλουν οι Γερμανοί αφου πιέζουν εκβιαστικα όλους να δεχτούν τις θέσεις τους. Μην ξεχνάτε τι γινότανε στα eurogroup το 2015 με τα μνημόνια κτλ.... Την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα την σώσει το γερμανικό κράτος με λεφτά της ΕΚΤ οπότε και ξεχάστε τα κονδύλια και τα προγράμματα που μας έδιναν (εσπα κτλ)... Το μέλλον προβλέπετε δύσκολο για την Ευρώπη και μαζι με την έλευση της ακροδεξιάς ετοιμαστείτε για το τελικό "σπάσιμο" της Ευρώπης....
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Διαλυμένη είναι πρακτικά, ας το επισημοποιήσουν να τελειώνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα