Προς το περιεχόμενο

Laptop Ninkear A15 PLUS 15.6" 2.5K / AMD Ryzen 7 5700U 425 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/10/2023 στις 6:04 ΜΜ, panipsillos είπε

https://www.groovypost.com/howto/find-available-memory-slots-on-windows-11/

Στο παραπάνω site έχει επεξήγηση και εικόνες,  ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

τωρα το ειδα. λοιπον στο επομενο αρχειο εχω αποσπασματα απο το σπεσσι

speccyninkear1.jpg

speccyninkear2.jpg

speccyninkear3.jpg

speccyninkear4.jpg

Επεξ/σία από gr76
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, gr76 said:

με την βοηθεια φιλου ανοιξαμε το λαπτοπ 

Το 2ο ram slot που να ναι αραγε ? Ισως κατω απο το καπακι "απεναντι" απο το υπαρχον ? Μπα , μικρο το βρισκω το μερος εκει. Επισης αυτον τον gofatoo δισκο προσωπικα θα τον αλλαζα με κανα σοβαρο χτες κιολας...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Το 2ο ram slot που να ναι αραγε ? Ισως κατω απο το καπακι "απεναντι" απο το υπαρχον ? Μπα , μικρο το βρισκω το μερος εκει. Επισης αυτον τον gofatoo δισκο προσωπικα θα τον αλλαζα με κανα σοβαρο χτες κιολας...

δεν το σκαλισαμε περισοτερο αλλα μαλλον δεν εχει δευτερο σλοτ ουτε θεση για δευτερο σκληρο. εγω προσ το παρον ειμαι οκ παντως. η αντοχη του στο χρονο μενει να αποδειχθει

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/1/2024 στις 8:37 ΜΜ, gr76 είπε

δεν το σκαλισαμε περισοτερο αλλα μαλλον δεν εχει δευτερο σλοτ ουτε θεση για δευτερο σκληρο. εγω προσ το παρον ειμαι οκ παντως. η αντοχη του στο χρονο μενει να αποδειχθει

Πως τα πάει το laptopaki μετά απο τόσο καιρό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2023 στις 10:23 ΜΜ, Everest είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Μην πετάς τα λεφτά σου σε τύπους που δεν σε σέβονται στο aftermarket. Με εντυπωσίασε αρνητικά ο αντιεπαγγελματισμός του σάιτ, πέρα από του πωλητή, αν και είναι τόσο γνωστό κατάστημα. Καμία σχέση με geekbuying ή banggood.

Καλά είδαμε και geekbuying. Συναδελφος πριν 3 μήνες πήρε την "κλασσική" 27" KTC και του έβγαλε πρόβλημα προχθές (γραμμές, δεν είναι κάρτα γραφικών). Επικοινώνησε με το rma και του λένε δώσε μας 50 ευρώ για να την πάρουμε και να την φτιάξουμε... μιλάμε για το 1/3 της τιμής μέσα σε 3 μήνες νταβατζιλικη. 

Φυσικά θα ανοίξει dispute PayPal για να αιτηθεί τη νόμιμη εγγύηση, αλλά αν είναι να μπαίνεις σε ιστορίες....δεν λέει.

Μακριά και από αυτούς 

Επεξ/σία από kamui
  • Sad 1
Δημοσ.

πριν κανα μηνα ανακαλυψα οτι ελειπε μια βιδα απ αυτες που στηριζουν το κατω καπακι στο λαπτοπ. ελπιζοντας οτι δεν θα εχει συνεπειες δεν εδωσα σημασια αλλα σε καμμια βδομαδα αρχισε να χαμογελαει το πηγα σε φιλο τεχνικο και του βαλαμε μια αλλη και ολα καλα. η απωλεια της βιδας μπορει να οφειλεται και στο ανοιγμα που του εκανα πριν κανα εξαμηνο. ενα αλλο προβλημα που ειχε ηταν ηλεκτρολογικο. και συνεβη σε κανα μηνα απο την αγορα. βραχυκυκλωσε το καλωδιο τροφοδοσιας του τροφοδοτικου και το πηρα χαμπαρι απτην μυρωδια καμενου πλαστικου χωρις επιπλεον συνεπειες. πηρα καινουριο καλωδιο. η μεγαλη του μπαταρια δεν μου εχει παρουσιασει προβληματα ακομα. βασικη χρηση ιντερνετ και καμια φορα παραλληλο παιχνιδι  "εποχης" (civ4) και youtube μεσω chrome. windows update κανονικα.

α, κατι ακομα. αν δεις στην πρωτη φοτο εχει δυο μαγνητακια κολημενα στο περιβλημα με μια κοκκινη ουσια τερμα δεξια. για να το κραταει κλειστο φανταζομαι. ε, με την ιστορια με την βιδα ανακαλυψα οτι ειχαν μετακινηθει και ειχαν "κολλησει" στο μεταλλο του "σασι".επισης τα πλαστικα μαξιλαρακια που ειχε στο κατω μερος εξωτερικα για να παταει στο γραφειο εχουν κι αυτα μετακινηθει με την κολλα τους χωρις να εχουν ξεκολλησει μεχρι στιγμης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, perrygogas είπε

Παιδιά έχω χάσει τον φορτιστή μου. 

Τι πρέπει να ζητήσω για αυτό το λαπτοπ?

Κάπου να το βρω Online πχ Skroutz?

https://grandmarket.gr/product/universal-fortistis-gia-laptop-my-120w

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, perrygogas είπε

Παιδιά έχω χάσει τον φορτιστή μου. 

Τι πρέπει να ζητήσω για αυτό το λαπτοπ?

Κάπου να το βρω Online πχ Skroutz?

Εγώ έχω το Ninkear N15 Air και πρόσφατα του αγόρασα pd charger κιτ  (23 ευρώ συνολικά απο aliexpress) και δουλεύει μια χαρά ενώ θα μου μείνει όταν αλλάξω λαπτοπ ... τα παρακάτω πήρα και μόνο ο μεσαίος αντάπτορας (3 ευρώ) είναι specific για το λαπτοπ. Καλώδιο πήρα των τριών μέτρων :)

LAST.jpg

Επεξ/σία από Tricky78
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/10/2024 στις 6:34 ΠΜ, Tricky78 είπε

Εγώ έχω το Ninkear N15 Air και πρόσφατα του αγόρασα pd charger κιτ  (23 ευρώ συνολικά απο aliexpress) και δουλεύει μια χαρά ενώ θα μου μείνει όταν αλλάξω λαπτοπ ... τα παρακάτω πήρα και μόνο ο μεσαίος αντάπτορας (3 ευρώ) είναι specific για το λαπτοπ. Καλώδιο πήρα των τριών μέτρων :)

LAST.jpg

Φορτίζει με 67W?

Έχω εναν 65W και δεν...

Στις 9/10/2024 στις 12:51 ΠΜ, zacharis1955 είπε

Τέλεια ευχαριστώ! 130W θέλει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...