Προς το περιεχόμενο

iPhone 13 mini Case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Φαν της σειρά μίνι χτύπησα ένα 13αρι 128 midnight για όσο καιρό μπορώ να το έχω...

Είμαι μεταξύ δύο θηκών

Nomad και Apple

Ποια απο τις δύο προτείνετε;
Με ενδιαφέρει και η προστασία του κινητού.Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, gagarin είπε

Καλησπέρα.

Φαν της σειρά μίνι χτύπησα ένα 13αρι 128 midnight για όσο καιρό μπορώ να το έχω...

Είμαι μεταξύ δύο θηκών

Nomad και Apple

Ποια απο τις δύο προτείνετε;
Με ενδιαφέρει και η προστασία του κινητού.Ευχαριστώ!!!

Η Nomad φαινεται να εχει σκληροτερα υλικα ισως κρατησει περισσοτερο σε βαθος χρονου.

Η original δινει καλυτερο κρατημα αλλα εχει πιο soft υλικο αρα πιο ευκολη στο να χαλασει θεωρητικα παντα.

Αν δουλευει η φορτιση καλυτερη σε ανθεκτικοτητα δειχνει η nomad.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω της apple 2 χρόνια τώρα (δερμάτινη). Παλαιότερα είχα της rhinoshield. Αλλά τελικά προτίμησα apple για πιο minimal. Λόγω του μεγέθους, το mini κρατιέται πιο εύκολα και πέφτει και πιο δύσκολα. Σε δύο-τρεις πτώσεις η θήκη έχει ανταποκριθεί τέλεια. Το κινητό ούτε γρατζουνιά. Προτίμησε τη ζελατίνα (όχι glass) της rhinoshield για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Της nomad δεν την έχω δοκιμάσει. 

(Με γεια, θα το χαρείς :) )

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, mistr4l είπε

Καλησπέρα,

Έχω της apple 2 χρόνια τώρα (δερμάτινη). Παλαιότερα είχα της rhinoshield. Αλλά τελικά προτίμησα apple για πιο minimal. Λόγω του μεγέθους, το mini κρατιέται πιο εύκολα και πέφτει και πιο δύσκολα. Σε δύο-τρεις πτώσεις η θήκη έχει ανταποκριθεί τέλεια. Το κινητό ούτε γρατζουνιά. Προτίμησε τη ζελατίνα (όχι glass) της rhinoshield για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Της nomad δεν την έχω δοκιμάσει. 

(Με γεια, θα το χαρείς :) )

Απο το iphone 4s πάντα επιλέγω της official σαν κύρια θήκη...απο το 7αρι και μετά μάλιστα επιλέγω την καφέ δερμάτινη γιατί μου αρέσει η patina διαμόρφωση που παίρνει μετά απο καιρό.

Μάλλον θα πάω στην επιλογή της apple.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/9/2023 στις 5:30 ΜΜ, gagarin είπε

Απο το iphone 4s πάντα επιλέγω της official σαν κύρια θήκη...απο το 7αρι και μετά μάλιστα επιλέγω την καφέ δερμάτινη γιατί μου αρέσει η patina διαμόρφωση που παίρνει μετά απο καιρό.

Μάλλον θα πάω στην επιλογή της apple.

Oi Nomad παντως μονο τυχαιες δεν ειναι τελικα https://9to5toys.com/2023/09/25/nomad-leather-iphone-15-cases-review/

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, aces είπε

Oi Nomad παντως μονο τυχαιες δεν ειναι τελικα https://9to5toys.com/2023/09/25/nomad-leather-iphone-15-cases-review/

Οι Nomad το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν είναι τυχαίες...
Για μένα αν κάποιος θέλει καλή θήκη σε δερμάτινη επιλογή πάει σε Apple - Nomad - Mujjo - Andar - Bullstrap - Mous (τυχαια σειρά)...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...