achilles_g_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε όλοι οι υπάλληλοι που μετατίθενται κάθε τόσο ....τι κάνουν?....τραβανε όλα αυτά με τους ιδιοκτήτες ??? Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδας, ένας ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να καταγγείλει μια μίσθωση πριν τη συμβατική της λήξη και να εγκαταλείψει το ακίνητο στις εξής περιπτώσεις: Εάν δεν παραχωρήθηκε η χρήση του ακινήτου στον ενοικιαστή, ή αν αυτή του αφαιρέθηκε μεταγενέστερα (άρθρο 585 ΑΚ). Αν η χρήση του μισθίου θέτει σε άμεσο ή απειλούμενο κίνδυνο την υγεία του μισθωτή ή των οικείων του (άρθρο 588 ΑΚ). Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής είναι δημόσιος υπάλληλος και μετατίθεται (άρθρο 613 ΑΚ). Όταν η μίσθωση είναι εφ’ όρου ζωής ή συμβατικού χρόνου πέραν της τριακονταετίας, εφόσον συμπληρώθηκαν τριάντα έτη από την έναρξη της ισχύος της (άρθρο 610 ΑΚ). Αν συντρέχει σπουδαίος λόγος που εμποδίζει τη συνέχιση της μίσθωσης σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης και των χρηστών ηθών
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 14 minutes ago, morfeas-dsl- said: Joshua21 ο καθένας αυτό που λέει, αυτός το ισχυρίζεται. Το ότι δεν έχει χρειαστεί να πάω σε δικαστήριο για το συγκεκριμένο θέμα, δε κάνει την εμπειρία μου μηδενική. Διαβάζει ο κόσμος, μιλάει με ( καλούς δικηγόρους όχι της πλάκας ) και μαθαίνει. Βέβαια εσύ βλέπω γράφεις ότι το συμβόλαιο επικρατεί του νόμου, όποτε τι άλλο να κάτσω να σου σχολιάσω;!! Η διαφορά μας είναι ότι εγώ τεκμηριώνω τους ισχυρισμούς μου, ενώ εσύ δεν τεκμηριώνεις τίποτα και απλά πετάς στο τέλος ένα "έτσι πιστεύω εγώ" 7 minutes ago, kostasbm said: όλοι οι υπάλληλοι που μετατίθενται κάθε τόσο ....τι κάνουν?....τραβανε όλα αυτά με τους ιδιοκτήτες ??? Βασικά η περίπτωση του δημόσιου υπαλλήλου που μετατίθεται δεν έχει ουδεμία σχέση ούτε με τον ts που απλά πήρε απόσπαση (κάτι προσωρινό δλδ), ούτε με τους αναπληρωματικούς καθηγητές που τους στέλνουν οπουδήποτε για μια σαιζόν. Αν πραγματικά κάποιος δημόσιος υπάλληλος μετατεθεί τότε απλά αφήνει το σπίτι που έχει νοικιάσει (νομίζω χάνοντας την εγγύηση, δεν είμαι σίγουρος) χωρίς να ανησυχεί για τίποτα.
mary Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, timoleon11 είπε η μητέρα φίλης μου πρόσφατα νοίκιασε σε φοιτήτρια (που πρώτη φορά εφευγε απο το χωριό της ...μετά απο εντονη μεσολάβηση κοινών γνωστών ) πλήρως επιπλωμένο και πολύ καλοσυντυρημένο ευρύχωρο δυάρι κ σε πολύ λογική τιμή ,(πρόσφατα ειχε κανει βαψίματα +νέα υδραυλικά+ηλεκτρικά +μόνωση εξωτερική +νέα επίπλωση +νέο ψυγείο -πλυντήριο-κουζίνα -tv κλπ ) δεν ειχε σκοπό να την νοικιάσει σε κανέναν κ την ηθελε για τον γιό της στρατιωτικό ,αλλά αυτος πήρε ξαφνικά μετάθεση για νησί ,οπότε θα εμενε κενό, την πρώτη ημέρα η φοιτήτρια ΔΕΝ ηξερε πως να σηκώσει το ρολό της μπαλκονόπορτας κ αντί να φωνάξει την ιδιοκτήτρια που μένει στον επάνω οροφο ,και της ειχε πεί οτι βοήθεια -απορία εχεις για το σπίτι θα με ειδοποιείς οτι ωρα κ να ειναι ,προσπάθησε μόνη της κ τράβαγε κ τράβαγε τον ιμάντα οπου διέλυσε ολο το σύστημα που κρατά μέσα τον ιμάντα ,ηρθε ο τεχνικός το εφτιαξε κ ζήτησε 50 ευρώ κ της ειπε η ιδιοκτήτρια η το πληρώνεις εσύ η φεύγεις αυριο ,το πλήρωσε η φοιτήτρια γιατι δεν ηξερε πως να χειρίζεται τον ιμάντα , εμαθε βέβαια μετά αφού πρώτα πλήρωσε ...μετά απο 2-3 ημέρες βαζει πρωτη φορά για πλύσιμο ρούχων το πλυντηριο ,ενα lg 7κιλο ολοκαίνουργιο 700ευρώ αγορά , εβαλε μέσα υπέρδιπλο πάπλωμα +μία μάλλινη μονή κουβέρτα ??? αποτέλεσμα να στραβώσει ο αξονας του κάδου κ να βγεί αχρηστο το πλυντήριο ,δεν συνέφερε η επισκευή λόγω μεγάλου κόστους ανταλλακτικών +εργασία τεχνίτη ,η ιδιοκτήτρια πήρε ανάποδες και κάλεσε αμέσως τους γονείς της κ ηρθαν απο το χωριό +μαζί κ οι κοινοί γνωστοί που ειχαν μεσολαβήσει για να το νοικιάσει η κοπέλα για να πάρει τα πράγματά της κ να βρούν αλλο σπίτι αφου πρώτα της αγοράσουν νέο πλυντήριο ...οπως κ εγινε τελικά Ο ορισμός του κατέβηκε από το χωριό! Οκ, κάνεις δεν τα ξέρει όλα αλλά κοπέλα είναι σε σπίτι έμενε ήδη με τους γονείς της (υποθέτω) , ένα παντζούρι και ένα πλυντήριο δεν ξέρει να βάζει;;;; 😵😵😵😵😵 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από mary
Pwpwpw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε Με email ή γράμμα ή εξώδικο ή ο,τι είναι έγγραφο που μπορείς να επικαλεστείς. Το τι είπες ή σου είπε προφορικά δεν έχει καμία αξια. Οφείλεις να δώσεις στον ιδιοκτήτη τουλάχιστον 2 μήνες ώστε να ψάξει να βρει άλλον ένοικο. Από εκεί και πέρα εάν είσαι τυπικός σε αυτό , δεν πρόκειται να βγάλει καμία άκρη σε κανένα δικαστήριο. Να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για την απέναντι πλευρά; Αν ενημερώσει γραπτώς ένας ιδιοκτήτη τον- κατά τα αλλά συνεπή- ενοικιαστή του, να του αδειάσει το σπίτι μετά από 2 μηνες, επειδη έτσι του κάπνισε και ενώ το συμβόλαιο είναι ακόμη σε ισχύ πρέπει ο άλλο να φύγει και δεν τρέχει τίποτα ; Η το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει και οι 2 πλευρές έχει ισχύ μόνο για την μια πλευρά; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, mary said: Ο ορισμός του κατέβηκε από το χωριό! Οκ, κάνεις δεν τα ξέρει όλα αλλά κοπέλα είναι σε σπίτι έμενε ήδη με τους γονείς της (υποθέτω) , ένα παντζούρι και ένα πλυντήριο δεν ξέρει να βάζει;;;; 😵😵😵😵😵 Ήταν απομακρυσμένο το χωριό βρε, μόνο πρόβατα ήξερε να αρμέγει και να σφάζει γαλιά, πλύσιμο ρούχων μόνο σε σκάφη με πράσινο σαπούνι ήξερε
akmakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Vtsola είπε 2) δέχομαι απειλές ότι θα φέρει τον γιο της ο οποίος είναι στρατιωτικός, ότι θα σου δείξω εγώ και ότι αν δεν πληρώσεις θα σε κάνω μήνυση κτλ . Αχαχαχαχαχαχα τι σου είπε ???? πες του και εσύ βρε παιδί μου ότι θα φέρεις τον θείο σου που είναι νταβατζής η διοικητής ΣΔΟΕ..Τι χαλιέσαι! 🤔 Χμ δεν ήξερα ότι οι στρατιωτικοί είναι επικίνδυνοι!! Εγώ τους έχω κάπως για χαλβάδες πάντως...😄 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από akmakas
Ducatista Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, akmakas είπε Αχαχαχαχαχαχα τι σου είπε ???? πες του και εσύ βρε παιδί μου ότι θα φέρεις τον θείο σου που είναι νταβατζής η διοικιτής ΣΔΟΕ..Τι χαλιέσαι! Θα φωνάξω παρεα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε Με email ή γράμμα ή εξώδικο ή ο,τι είναι έγγραφο που μπορείς να επικαλεστείς. Το τι είπες ή σου είπε προφορικά δεν έχει καμία αξια. Οφείλεις να δώσεις στον ιδιοκτήτη τουλάχιστον 2 μήνες ώστε να ψάξει να βρει άλλον ένοικο. Από εκεί και πέρα εάν είσαι τυπικός σε αυτό , δεν πρόκειται να βγάλει καμία άκρη σε κανένα δικαστήριο. Αυτό που λες δεν ισχύει νομικά στην Ελλάδα. Με την ίδια λογική λέει και ο ιδιοκτητης 2+ μήνες πριν στον μισθωτή,ψάξε βρες αλλο σπίτι,ενώ είναι σε ισχύ το συμβόλαιο. Το ότι ο εκμισθωτής σπάνια έως ποτέ δεν θα το πάει δικαστικά εάν ο μισθωτής φύγει πριν τη λήξη του συμβόλαιου,δεν σημαίνει ότι αν το κάνει δεν θα βγάλει άκρη σε κανένα δικαστήριο.
stef157 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Vtsola είπε Ούτε εγώ θα ήθελα τέτοιον ιδιοκτήτη γιατί θα δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα Ανανέωσες το συμβόλαιο πριν 2 μήνες και ήξερες ότι θα φύγεις νωρίτερα χωρίς καν να το συζητήσεις μαζί του, δηλαδή κινήθηκες κουτοπόνηρα, και λες ότι ο ιδιοκτήτης σου δημιουργει προβλήματα; Αναρωτήθηκες αυτός τι έχει τραβήξει με άλλους τόσους σαν εσένα όλα αυτά τα χρόνια; Φυσικά και όχι. Δεν σε νοιάζει! 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το τι ακους εσυ,τι θεωρεις,τι περιμενεις και τι νομιζεις,ειναι ασχετο με το τι ΙΣΧΥΕΙ. Και παρόλαυτά δεν αναφέρεις το τι ισχύει. Με μια μικρή αναζήτηση είδα ότι ισχύει το παρακάτω: "Ο ενοικιαστής, από την άλλη πλευρά, είναι υπεύθυνος για τις δαπάνες των επισκευών που απαιτούνται για την συνήθη (καθημερινή) χρήση κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ακίνητο." Οπότε την επόμενη φορά αναφέρουμε και το τι ΙΣΧΥΕΙ όταν απαντάμε.
acomaedo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 34 minutes ago, achilles_g_ said: Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδας, ένας ενοικιαστής έχει το δικαίωμα να καταγγείλει μια μίσθωση πριν τη συμβατική της λήξη και να εγκαταλείψει το ακίνητο στις εξής περιπτώσεις: Εάν δεν παραχωρήθηκε η χρήση του ακινήτου στον ενοικιαστή, ή αν αυτή του αφαιρέθηκε μεταγενέστερα (άρθρο 585 ΑΚ). Αν η χρήση του μισθίου θέτει σε άμεσο ή απειλούμενο κίνδυνο την υγεία του μισθωτή ή των οικείων του (άρθρο 588 ΑΚ). Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής είναι δημόσιος υπάλληλος και μετατίθεται (άρθρο 613 ΑΚ). Όταν η μίσθωση είναι εφ’ όρου ζωής ή συμβατικού χρόνου πέραν της τριακονταετίας, εφόσον συμπληρώθηκαν τριάντα έτη από την έναρξη της ισχύος της (άρθρο 610 ΑΚ). Αν συντρέχει σπουδαίος λόγος που εμποδίζει τη συνέχιση της μίσθωσης σύμφωνα με τις αρχές της καλής πίστης και των χρηστών ηθών Δημόσιος Υπάλληλος = Μόνιμη σχέση εργασίας με το δημόσιο Απόσπαση δεν είναι μετάθεση. Ας πάει σε bnb αν είναι για λίγο καιρό ή ξενοδοχείο. Αν είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα ας το έγραφε εξ'αρχής στο συμφωνητικο το τετράμηνο ή πεντάμηνο που ήξερε ότι θα κάτσει. Άλλωστε αν χρειαζόταν να κάτσει παραπάνω τον κάλυπτε η τριετία . Αναπληρωτής καθηγητής = Ορισμένου χρόνου σύμβαση εργασίας και δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. 1
timoleon11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 εγω εγραψα οτι συνέβη κ τα ειδα με τα μάτια μου , η κοπελιά ηταν εντελώς στον κόσμο της ...δεν ξέρω αν ειχε ρολά με ιμάντα στο χωριό της ...που ΔΕΝ νομίζω να ειχε ...αντι να κάνει την κίνηση ελαφρά πρώτα κ τράβηγμα λίγο εξω κ μετά το τραβάς ,αυτη κατευθείαν τράβαγε τράβαγε ωσπου διέλυσε το ολο σύστημα ,δεν ειχαν υπογράψει συμβολαια κ τέτοια ,αλλα θα ηταν μέσα δοκιμαστικά για 3 η 4 μήνες κ θα προχωρούσαν σε αλλη συμφωνία μετά ,το lg το ΔΙΕΛΥΣΕ κυριολεκτικά ,εφυγε ο κάδος απο την θέση του λόγω μεγάλου βάρους ειπε ο τεχνικός ,το πάπλωμα και η κουβέρτα ΔΕΝ ηταν δικά της αλλα μιάς συμφοιτητριάς της που εψαχνε μάλλον κορόιδα ...ο χώρος της κουζίνας ηταν γεμάτος με απλυτα πιάτα -βρώμικα μαχαιροπήρουνα - κουτιά απο πίτσες -σουβλάκια -πλαστικά απο ετοιμα φαγητά κλπ ,οταν της εκανε παρατήρηση για την ακαταστασία στην κουζίνα η ιδιοκτήτρια ..αυτη ειπε θα ερχεται η μητέρα μου απο το χωριό κάθε 2 εβδομάδες κ θα τα καθαρίζει αυτη ???? το πλυντήριο ηταν η 7 η 8 κιλά κ το πλήρωσε 680 η 690 ευρω μαζί με την ΕΠΕΚΤΑΣΗ της εγγύησης για 3 επιπλέον χρόνια ,ΔΕΝ εχω κανένα κέρδος η οφελος κλπ ,που τα εγραψα αυτα ,αυτα ακριβώς εγιναν ,οποιος γράφει αρλούμπες ...στα αρχαί...α μου
vs_skg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, armagedwnn said: Πωπω τι λες τωρα ρε συμφορουμίτη, μας τάπωσες για τα καλά. 1) Αν είναι κουμπωτό το μοτέρ που διαφέρει ποιος δέχεται την καταπόνηση. 2) Το πιο ακριβό πλυντήριο που υπάρχει στα 7 Kg της lg είναι αυτό: https://www.lg.com/gr/support/manuals?csSalesCode=F8K5XN3.ABWQKHS&category=CT32001641 με 450 ευρώ μέγιστη τιμή, άρα δεύτερη μπαρούφα πως έκανε 700 ευρώ το 7κιλο. 3) Το συγκεκριμένο πλυντήριο άρα και τα ακριβότερα μοντέλα, έχουν ανιχνευτή βάρους. Μάλιστα έχω αγοράσει το ίδιο για την μάνα μου πριν 4 χρόνια. Το οποίο έχει 10ετή εγγύηση και είναι ότι πιο αθόρυβο υπάρχει στα πλυντήρια. 4) Ο άξονας τυμπάνου αν δεν έβαλε μέσα τούβλα σε καινούργιο πλυντήριο απολείεται να πήρε. Που άντε πήρε υπάρχει αντικατάσταση και δεν βγαίνει άχρηστο το πλυντήριο από ένα πάπλωμα. Ειδικά αυτό το πλυντήριο που είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Υ.Γ.: Οπότε εσύ κάτι δεν ξέρεις κάτι μάλλον που ήρθες να πεις για τον ιμάντα και αυτό δείχνει ότι δεν ξέρω. Τα ρουλεμάν την τρώνε και πάλι από το βάρος αλλά τώρα ας μην πιάσουμε την μηχανική. Πάρε και τι δεν πρέπει να βάζεις μέσα στο πλυντήριο. κάτσε δηλαδή το σκύλο μου δεν κάνει να τον βάλω πλύσιμο + στέγνωμα;
Joshua21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, stef157 said: "Ο ενοικιαστής, από την άλλη πλευρά, είναι υπεύθυνος για τις δαπάνες των επισκευών που απαιτούνται για την συνήθη (καθημερινή) χρήση κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ακίνητο." Αυτό που έκανες copy paste δεν είναι τίποτα παραπάνω από ισχυρισμός ενός μεσιτικού γραφείου, εγώ προσωπικά μόνο και μόνο για αυτό δεν θα το έπαιρνα στα σοβαρά. Αντιθέτως λαμβάνω υπόψιν ως ευαγγέλιο το τι προβλέπει το μισθωτήριο συμβόλαιο, και αν δεν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη τότε αυτό που ορίζει η νομοθεσία, για την ακρίβεια: "Ο μισθωτής δεν ευθύνεται για φθορές ή μεταβολές που οφείλονται στη συμφωνημένη χρήση." https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-592-astikos-kodikas-fthores-i-metavoles 1
Ducatista Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, timoleon11 είπε εγω εγραψα οτι συνέβη κ τα ειδα με τα μάτια μου , η κοπελιά ηταν εντελώς στον κόσμο της ...δεν ξέρω αν ειχε ρολά με ιμάντα στο χωριό της ...που ΔΕΝ νομίζω να ειχε ...αντι να κάνει την κίνηση ελαφρά πρώτα κ τράβηγμα λίγο εξω κ μετά το τραβάς ,αυτη κατευθείαν τράβαγε τράβαγε ωσπου διέλυσε το ολο σύστημα ,δεν ειχαν υπογράψει συμβολαια κ τέτοια ,αλλα θα ηταν μέσα δοκιμαστικά για 3 η 4 μήνες κ θα προχωρούσαν σε αλλη συμφωνία μετά ,το lg το ΔΙΕΛΥΣΕ κυριολεκτικά ,εφυγε ο κάδος απο την θέση του λόγω μεγάλου βάρους ειπε ο τεχνικός ,το πάπλωμα και η κουβέρτα ΔΕΝ ηταν δικά της αλλα μιάς συμφοιτητριάς της που εψαχνε μάλλον κορόιδα ...ο χώρος της κουζίνας ηταν γεμάτος με απλυτα πιάτα -βρώμικα μαχαιροπήρουνα - κουτιά απο πίτσες -σουβλάκια -πλαστικά απο ετοιμα φαγητά κλπ ,οταν της εκανε παρατήρηση για την ακαταστασία στην κουζίνα η ιδιοκτήτρια ..αυτη ειπε θα ερχεται η μητέρα μου απο το χωριό κάθε 2 εβδομάδες κ θα τα καθαρίζει αυτη ???? το πλυντήριο ηταν η 7 η 8 κιλά κ το πλήρωσε 680 η 690 ευρω μαζί με την ΕΠΕΚΤΑΣΗ της εγγύησης για 3 επιπλέον χρόνια ,ΔΕΝ εχω κανένα κέρδος η οφελος κλπ ,που τα εγραψα αυτα ,αυτα ακριβώς εγιναν ,οποιος γράφει αρλούμπες ...στα αρχαί...α μου Ειδικα για την ακαταστασία φίλε έπρεπε να γίνεται συχνότερα ο έλεγχος απο την σπιτονοικοκυρα επίσης προτείνω έλεγχο εξοδου και ωραριου α και για τους γκόμενους μια πρώτη παρουσίαση δεν θα ήταν κακό... οχι τίποτα να ξέρουμε και ποιους βάζουμε σπίτι μας!
sdikr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, armagedwnn said: Πωπω τι λες τωρα ρε συμφορουμίτη, μας τάπωσες για τα καλά. 1) Αν είναι κουμπωτό το μοτέρ που διαφέρει ποιος δέχεται την καταπόνηση. 2) Το πιο ακριβό πλυντήριο που υπάρχει στα 7 Kg της lg είναι αυτό: https://www.lg.com/gr/support/manuals?csSalesCode=F8K5XN3.ABWQKHS&category=CT32001641 με 450 ευρώ μέγιστη τιμή, άρα δεύτερη μπαρούφα πως έκανε 700 ευρώ το 7κιλο. 3) Το συγκεκριμένο πλυντήριο άρα και τα ακριβότερα μοντέλα, έχουν ανιχνευτή βάρους. Μάλιστα έχω αγοράσει το ίδιο για την μάνα μου πριν 4 χρόνια. Το οποίο έχει 10ετή εγγύηση και είναι ότι πιο αθόρυβο υπάρχει στα πλυντήρια. 4) Ο άξονας τυμπάνου αν δεν έβαλε μέσα τούβλα σε καινούργιο πλυντήριο απολείεται να πήρε. Που άντε πήρε υπάρχει αντικατάσταση και δεν βγαίνει άχρηστο το πλυντήριο από ένα πάπλωμα. Ειδικά αυτό το πλυντήριο που είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Υ.Γ.: Οπότε εσύ κάτι δεν ξέρεις κάτι μάλλον που ήρθες να πεις για τον ιμάντα και αυτό δείχνει ότι δεν ξέρω. Τα ρουλεμάν την τρώνε και πάλι από το βάρος αλλά τώρα ας μην πιάσουμε την μηχανική. Πάρε και τι δεν πρέπει να βάζεις μέσα στο πλυντήριο. Είδες που τελικά έχει άξονα, ενώ πριν έλεγες πως δεν έχει. Ο ανιχνευτής βάρους δεν θα κάνει κάτι, το πρόβλημα είναι όταν μπει νερό που μπαίνει μετά το ζυγίσμα Και εδώ τι λέει για τα σκεπάσματα , 1 εως 2.5 κιλά Τα 10 χρόνια είναι για το μοτερ και δεν καλύπτει την συγκεκριμένη ζημιά Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr
Προτεινόμενες αναρτήσεις