MikeM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Γεια σε όλους ! Έχω μια ερώτηση σχετικά με το Protel 99se. Όταν το κάνω εγκατάσταση στα WinXP, δεν τρέχει το “Help and Support” των Windows. Φυσικά δεν ξέρω αν και κάτι άλλο δεν λειτουργεί. Αν κάποιος γνωρίζει που οφείλεται αυτό και πως μπορεί να αποκατασταθεί εκ των υστέρων, ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ !!!
Dreamstorm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Φίλε MikeM, στη σχολή που χρησιμοποιούσαμε το πρόγραμμα, είχαμε αρκετά προβλήματα με το '99. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο σημαντικό (χρησιμοποιεί κανείς το help and support άραγε; ). Τεςπα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το '98 δεν είχε κάποιο πρόβλημα σε xp και κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων δεν έχω παρατηρήσει (βέβαια το '99 το δουλέψαμε ελάχιστα λόγω των προβλημάτων).
MikeM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Συμφωνώ αγαπητέ Dreamstorm στη μη χρησιμότητα του ‘Help and Support’ αλλά το να ξέρεις ότι το λειτουργικό σου κάπου «κουτσαίνει» δεν είναι και ότι καλύτερο. Βέβαια υπάρχει και η λύση του Protel DXP που θέλει πολύ μελέτη. Πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.