Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. Εχω επιβεβαιωσει οτι οι resellers (τηλεπωλησεις) δινουν ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προσφορές απο οτι οι εταιρειες. Εχετε καποιον να μου προτεινετε; Για FTTH Αθηνα; Ειμαι ηδη NOVA αλλα ληγει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Titos301 είπε

περιμενε μηπως σε παρουν για προσφορα απο nova

Με πηραν σημερα και μου εδωσαν μια γελοια προσφορα, 28 ευρω = 200/20 mbps. Δηλαδη... τα ιδια που πληρωνω. Βεπω σε resellers 500/50 στα 28 euro, ΝΟVA. Απλά πρέπει να ειναι νεα συνδεση. Ισως να φυγω για κανα μηνα απο NOVA, και μετα να την παρω; Αλλα ΠΟΥ να βρω ιντερνετ... με το μηνα; Καποιο ασυρματο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexandergreek είπε

Με πηραν σημερα και μου εδωσαν μια γελοια προσφορα, 28 ευρω = 200/20 mbps. Δηλαδη... τα ιδια που πληρωνω. Βεπω σε resellers 500/50 στα 28 euro, ΝΟVA. Απλά πρέπει να ειναι νεα συνδεση. Ισως να φυγω για κανα μηνα απο NOVA, και μετα να την παρω; Αλλα ΠΟΥ να βρω ιντερνετ... με το μηνα; Καποιο ασυρματο;

αν εχεις σταθερο αριθμο που θελεις να κρατησεις ειναι λιγο δυσκολο να το κανεις αυτο, να φυγεις δλδ να πας καπου για 1 μηνα

απο την αλλη ναι οντως η προσφορα που σου δινουν ειναι για τα μπαζα, σαν να σου λενε, φυγε, εμενα μου δινανε 6 μηνες δωρεαν και μετα 21 μηνες για 23€ για 100/10 αλλα δεν δεχθηκα ειχα κλεισει ΟΤΕ,

το καλοκαιρι επαιζαν απεριοριστα gia 1 cosmote αλλα τα εχουν κοψει τωρα

αυτο που θα μπορουσες να κανεις ισως ειναι να πας σε ενα καταστημα vodafone/cosmote και να κανεις μια αιτηση φορητοτητας μηπως σου κανουν καποια καλυτερη προσφορα απο nova ;

αλλιως αν θελεις καλεσε εδω 2106269162 και πες τους οτι διαβασα για μια προσφορα για νεους πελατες ΟΤΕ και με ενδιαφερει, ειναι τμημα προσφορων του ΟΤΕ, επισημο, εμενα μου εδωσαν χ2 την ταχυτητα που ειχα απεριοριστα σταθερα κινητα και σε 2 καρτοκινητα της επιλογης μου 3gb ή 1000' το μηνα και 10€ καρτα στο καθενα και 100€ στο ενα απο τα δυο για να βαζω πχ το πακετο των 10.90€ ή 13.50€ και 1000΄' ενδοεπικοινωνια σταθερο και κινητων στα 28.90€, αν εχεις καρτοκινητα και τρεχει ακομα ισως σε συμφερει..

Δημοσ.

26 ευρώ έκλεισα προχθές με inalan συμμετρικκο 1000/1000. 

Spoiler

Ήμουν ο πρώτος στην πολυκατοικία και έχω 50% έκπτωση. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο. Γενικώς έχουν καλές τιμές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, filip123go είπε

26 ευρώ έκλεισα προχθές με inalan συμμετρικκο 1000/1000. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ήμουν ο πρώτος στην πολυκατοικία και έχω 50% έκπτωση. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο. Γενικώς έχουν καλές τιμές.

inalan τα σπαει αλλα δεν εχει φτασει εδω. Μπραβο, τελεια ταχυτητα πηρες!

4 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αλλιως αν θελεις καλεσε εδω 2106269162 και πες τους οτι διαβασα για μια προσφορα για νεους πελατες ΟΤΕ και με ενδιαφερει, ειναι τμημα προσφορων του ΟΤΕ, επισημο, εμενα μου εδωσαν χ2 την ταχυτητα που ειχα απεριοριστα σταθερα κινητα και σε 2 καρτοκινητα της επιλογης μου 3gb ή 1000' το μηνα και 10€ καρτα στο καθενα και 100€ στο ενα απο τα δυο για να βαζω πχ το πακετο των 10.90€ ή 13.50€ και 1000΄' ενδοεπικοινωνια σταθερο και κινητων στα 28.90€, αν εχεις καρτοκινητα και τρεχει ακομα ισως σε συμφερει..

Για να δω! Σε ευχαριστω! θα παρω τηλ

• Like 2
Δημοσ.
Στις 19/9/2023 στις 2:22 ΜΜ, alexandergreek είπε

Με πηραν σημερα και μου εδωσαν μια γελοια προσφορα, 28 ευρω = 200/20 mbps. Δηλαδη... τα ιδια που πληρωνω. Βεπω σε resellers 500/50 στα 28 euro, ΝΟVA.

Συνδέσεις 500άρες-1000άρες δίνει αποκλειστικά από το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, σε όποιες περιοχές έχει τέτοιο. Από δίκτυο άλλων παροχών δίνει έως 200άρα σύνδεση.

Οπότε κοιτάς καταρχήν ποιανού παρόχου είναι το δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή σου και πράττεις ανάλογα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jkoukos είπε

Συνδέσεις 500άρες-1000άρες δίνει αποκλειστικά από το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, σε όποιες περιοχές έχει τέτοιο. Από δίκτυο άλλων παροχών δίνει έως 200άρα σύνδεση.

Οπότε κοιτάς καταρχήν ποιανού παρόχου είναι το δίκτυο οπτικών ινών στην περιοχή σου και πράττεις ανάλογα.

Σε ευχαριστω φιλε μου. Στο διαμερισμα παιρνω FTTH απο κουτι vodafone, αλλα πάροχο τιμολόγησης wind/nova. H vodafone μου προσφερει 300/30 στα 35 €. Μακράαααν ακριβότερη απο την inalan που αναφερει ο φιλος μας πιο πανω....

Επεξ/σία από alexandergreek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δηλαδή για να καταλάβω. Εαν σε μια πολυκατοικία έχει πάει ο ΟΤΕ και έχει κάνει εγκατάσταση. 

Είσαι καταδικασμένος εαν πας σε άλλο πάροχο να μην έχεις ποτέ full ταχύτητες; 

Επιστρέφω απο εξωτερικό που έμενα και έχω δώσει την διεύθυνση μου. Προφανώς και θέλω να πάω σε NOVA για τα 500/50 26€ μιας και η inalan δυστυχώς δεν εχει ερθει...

Και η απάντηση της τηλεφωνήτριας ήταν πως έχει έρθει ο ΟΤΕ οπότε εμείς παίρνουμε απο αυτόν και αρα μπορούμε να προσφέρουμε μόνο 200/20 στα 33€.

Άρα η ερώτηση μου είναι, προσφέρουν μειωμένες ταχύτητες επειδή δανείζονται απο ΟΤΕ μέχρι να έρθουν;  ή έχει γίνει κάποια συμφωνία, πως οταν κάποιος φτάνει σε κάποια περιοχή οι άλλοι απλα θα δανείζονται; και αρα να μην περιμένω NOVA 500/50 ποτέ;

Σας ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από NOPSTRIM
Δημοσ.

Απλα η νοβα εχει αποφασισει να μην δινει (προς το παρον ) πανω απο 200/20 σε υποδομη fiber του οτε.Ηταν κλασσικη τακτικη της νοβα αυτο ακομα και στη vdsl οπου αργησε αρκετα να δωσει το μαξ 200/20.Νομιζω οτι η vodafone δινει κανονικα παραπανω ταχυτητες σε υποδομη οτε,οπως καταλαβαινεις δεν ειναι θεμα της υποδομης ,αλλα του εκαστοτε παροχου εαν θελει να δωσει παραπανω ταχυτητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και από θέμα υποδομής δεν βγάζει νόημα.

Θα μιλήσω και με Vodafone απο περιέργεια να δω τι θα μου πουν...

Υπάρχει κάποιο αρνητικό σε κάποιον απο τους 3 εκτός διαφορών τιμής κτλ; πχ θυμάμαι παλιά η Vodafone έκλεινε πόρτες που οι υπόλοιποι είχαν ανοικτές,  ή πχ να βρίσκεις τοίχο σε αλλαγές ρυθμίσεων στο router;

Εγώ για παράδειγμα θέλω οτι μου βάλουν να μπει σε bridge mode διότι έχω δικό μου router...

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από NOPSTRIM
Δημοσ.
Στις 22/9/2023 στις 7:55 ΠΜ, NOPSTRIM είπε

Άρα η ερώτηση μου είναι, προσφέρουν μειωμένες ταχύτητες επειδή δανείζονται απο ΟΤΕ μέχρι να έρθουν;  ή έχει γίνει κάποια συμφωνία, πως οταν κάποιος φτάνει σε κάποια περιοχή οι άλλοι απλα θα δανείζονται; και αρα να μην περιμένω NOVA 500/50 ποτέ;

Ο πάροχος (δικτύου) που έχει αναλάβει μια περιοχή και περνά οπτικές ίνες σε όλες τις οικοδομές, υποχρεούται (εκ του κανονισμού) να δίνει υπηρεσία στην χοντρική, ώστε όλοι οι άλλοι πάροχοι (υπηρεσίας) να νοικιάζουν από αυτόν και να δίνουν υπηρεσία στην λιανική, στους δικούς τους πελάτες.

Οι πάροχοι υπηρεσίας δεν υποχρεούνται να επιλέξουν όλα τα πακέτα ταχυτήτων της χοντρικής που προσφέρει ο πάροχος δικτύου και συχνά παρέχουν στην λιανική μικρότερες ταχύτητες (κάτι που έχουν δικαίωμα εκ του κανονισμού).

Στις 22/9/2023 στις 11:18 ΠΜ, NOPSTRIM είπε

Υπάρχει κάποιο αρνητικό σε κάποιον απο τους 3 εκτός διαφορών τιμής κτλ;

Σε FTTH βάζεις τον δικό σου Router. Του παρόχου χρειάζεται μόνον αν θέλεις να χρησιμοποιείς και την τηλεφωνία, οπότε εδώ είναι οι κύριες διαφορές καθώς το VoIP λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο στον καθένα.

Χοντρικά σε Cosmote είναι ευκολότερα τα πράγματα, όπου στην χειρότερη συνδέσεις τον Router της εταιρείας πίσω από τον δικό σου μόνον για την τηλεφωνία. Σε Nova και Vodafone εξαρτάται ποιον Router θα σου δώσουν και αν μπορεί να δουλέψει πίσω από τον δικό σου ή συνήθως μπροστά από αυτόν και χρήση του Bridge Mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...