Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι από τον Δεκέμβριο στη vodafone με ftth 200 και σε οποιαδήποτε μέτρηση κάνω από ookla το ping είναι 30-100ms και το download latency γύρω στα 200 (είτε αύρματα είτε με ethernet). Σε παιχνίδια παίζω και με πετάει γιατί το ping φτάνει και πανω απο 300. Οι τεχνικοί έχουν διαπιστώσει ότι όντως έχω υψηλό ping. Έχω από τον Ιανουάριο που ζητάω το vodafone station 6 μήπως και αλλάξει κάτι άλλα λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας μου στέλνουν πάντα το 268q. Σήμερα με πήραν από το εμπορικό και μου λένε ότι αν θέλω το station θα πρέπει να κάνω καινούριο συμβόλαιο και να πληρώνω +2,50€ γιατί το station το δίνουν μόνο σε πρόγραμμα pro! Έχω αγανακτήσει γιατί δεν ξέρω καν αν θα λυθεί το θέμα με το station. Με Οτε 100 ftth πριν παω vodafone σε μετρησεις είχα 3-5ms ping! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Αν εχεις τον παλιο εξοπλισμο του ΟΤΕ και δεν τον επεστρεψες, κουμπωσε τον πανω στο ΟΝΤ για να κανεις δοκιμες. Απλα δεν θα εχεις για λιγη ωρα τηλεφωνο. Κατα 99% θα σηκωσει Internet χωρις προβλημα αφου τα VLAN ειναι τα ιδια…

Αν και με τον εξοπλισμο του ΟΤΕ εχεις το ιδιο θεμα, ειναι προβλημα στο δικτυο κορμου ή υπαρχει θεμα με τις δρομολογησεις…

Δημοσ.

Δυστυχώς τον έχω επιστρέψει στον οτε γιατί αλλιώς θα υπήρχε χρέωση. Απλά μου φαίνεται αδιανόητο να μη στέλνουν τον καλύτερο τους εξοπλισμό για 200αρα ftth και να πρέπει να κάνω νέο συμβόλαιο και έξτρα χρέωση γι΄αυτόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...