darklightawakening Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από τη σελίδα του κατασκευαστή (Valve) φαίνεται σε έκπτωση το Steam Deck (10%, 15% και 20%) ανάλογα με το μοντέλο. Επίσης είναι σε έκπτωση και το docking station για όποιους ενδιαφέρει. https://store.steampowered.com/steamdeck Η προσφορά λήγει 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από darklightawakening Τέλος προσφοράς 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Άψογη προσφορά, στο τσακ είναι να το πατήσω το buy now. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου. Μακράν απο τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει. Αράζεις όπυ θες στο σπίτι και παίζεις. Επίσης είναι emulator power house και το τελευταίο που σέταρα και βόλεψε απίστευτα είναι να κάνω stream απο το ps5 κατευθείαν στο steam deck. Και ανα πάσα στιγμή, το πετάς σε ένα deck, και έχεις έτοιμο pc , για να σερφάρεις η γενικώς να κάνεις οτιδήποτε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από filip123go 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δλδ αν το PC δεν τα σηκώνει αυτό εδώ τα παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Federacion είπε Δλδ αν το PC δεν τα σηκώνει αυτό εδώ τα παίζει; Ψάξε στο YouTube από gameplays, παίζει αρκετά ακόμα και από non verified. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Federacion said: Δλδ αν το PC δεν τα σηκώνει αυτό εδώ τα παίζει; Αυτή είναι πολύ γενική ερώτηση .... Μέχρι και το starfield που βγήκε πριν μερικές μέρες, το παίζει (εννοείται όχι με full γραφικά, αλλα και σε τέτοια οθονούλα , δεν τα χρειάζεσαι κ όλας). Spiderman MM το παίζει μια χαρά, ffvii remake το παίζει μια χαρα, bg3 τα παίζει μια χαρα (αυτά που σου λέω τα έχω δοκιμάσει εγώ , δεν τα έχω δει yt). Γενικώς είναι πολύ descent μηχάνημα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 14 minutes ago, filip123go said: Το έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου. Μακράν απο τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει. Αράζεις όπυ θες στο σπίτι και παίζεις. Επίσης είναι emulator power house και το τελευταίο που σέταρα και βόλεψε απίστευτα είναι να κάνω stream απο το ps5 κατευθείαν στο steam deck. Και ανα πάσα στιγμή, το πετάς σε ένα deck, και έχεις έτοιμο pc , για να σερφάρεις η γενικώς να κάνεις οτιδήποτε. Να σε ρωτήσω. Cast αυτό που παίζεις στην τηλεόραση γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Teddy77 said: Να σε ρωτήσω. Cast αυτό που παίζεις στην τηλεόραση γίνεται? Αν εννοείς σε smart tv, ασύρματα, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά πετάω στο steam deck ένα random hub που έχω , και κατευθείαν βγάζει εικόνα στην tv. Έχω συνδέσει και keyboard και mouse και controller, και δουλεύουν όλα κανονικά. Spoiler Αυτό είναι το hub https://www.skroutz.gr/s/21205887/Baseus-USB-C-Docking-Station-with-HDMI-4K-PD-Gray-CAHUB-BZ0G.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Με το τελωνείο τι γίνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, gamer73 είπε Με το τελωνείο τι γίνετε ? Απο ευρώπη στέλνουν η τιμή είναι τελική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Τα games από SD τρέχουν καλά και όπως πρεπει; πχ κάποιο σε μέγεθος γύρω στα 100gb θα μπορεί να τρέξει σε κανονικά και με loading screens μικρότερα από hdd; Ή είναι λίγο πολύ το ίδιο; Σκέφτομαι το φθηνότερο μοντέλο για αγορά μαζί με μια 512gb SD για ότι game παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-XOF- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Τα games από SD τρέχουν καλά και όπως πρεπει; πχ κάποιο σε μέγεθος γύρω στα 100gb θα μπορεί να τρέξει σε κανονικά και με loading screens μικρότερα από hdd; Ή είναι λίγο πολύ το ίδιο; Σκέφτομαι το φθηνότερο μοντέλο για αγορά μαζί με μια 512gb SD για ότι game παίζω. Εκτός αμα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι παρα πολύ απαιτητικό ssd-wise, όλα τρέχουν πάρα πολύ καλά από SD, καλύτερα από σκλήρο δίσκο HDD. Προτείνω επίσης σε όλους που έχουν μια βασική τεχνική γνώση να πάρουν τώρα με την έκπτωση το πιο φθηνό μοντέλο, και να αγοράσουν ξεχωριστά έναν δίσκο NVMe 2230 από amazon / aliexpress 512gb ή 1 TB. Έτσι βγαίνει πολύ πιο οικονομικά από τις άλλες προσφορές της valve. Για όποιον έχει ξανα ανοίξει λάπτοπ για αλλαγή RAM/δίσκου, είναι 5-10 λεπτά δουλεία η αλλαγή δίσκου στο steam deck (δείτε πρώτα video). Επίσης το πιο ακριβό μοντέλο 512 gb της Valve, πέρα από τον εσωτερικό χώρο, έχει μια anti-glare οθόνη - όμως πιστεύω συμφέρει πολύ περισσότερο η κανονική οθόνη του φθηνού μοντέλου, επειδή μπορεις να περάσεις πάνω προστατευτικά τζαμάκια (και anti glare), ενώ στην άλλη είναι δύσκολο! Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό! Την πάτησα με την πολύ δημοφιλή επιλογή SD κάρτας στο σκρουτζ, Kingston Canvas Select Plus, αν και καλή καρτούλα, δεν κάνει για steam deck! Μια 512gb μου κάηκε μετά από δύο εβδομάδες! Και στο διαδίκτυο είδα ότι έχει συμβεί και σε άλλους. Διαλέξτε μια λίγο πιο καλή, πχ της samsung Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από -XOF- 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Το deck αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tonyz21 είπε Απο ευρώπη στέλνουν η τιμή είναι τελική Wow καλή τιμή για το 512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, Nik1239 said: Τα games από SD τρέχουν καλά και όπως πρεπει; πχ κάποιο σε μέγεθος γύρω στα 100gb θα μπορεί να τρέξει σε κανονικά και με loading screens μικρότερα από hdd; Ή είναι λίγο πολύ το ίδιο; Σκέφτομαι το φθηνότερο μοντέλο για αγορά μαζί με μια 512gb SD για ότι game παίζω. Τα games του steam , εγώ τα τρέχω από τον SSD (έχω το 512) , τους emulator όμως , τους έχω όλους σε SD. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Επίσης, όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω , είναι πανευκολο να το ανοίξεις. Τέλος εάν δεν παίζεις σε εξωτερικό χώρο δεν ξέρω αν έχει νόημα η anti glare οθόνη. Εάν παίζεις όμως έξω (μπαλκόνι, παραλία κλπ κλπ) τότε έχει όντως διάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα