Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

ΚΑΙ  3,5 χρονια μετα το release του Series X
ΚΑΙ ιδια τιμη χωρις το blu ray drive ;;;;
ΡΕ πανε καλα ;;;
350€ MAX θα επρεπε να εχει!
αντε 400€ λογω των 2 tb 

Ακριβώς. 350€ το μέγιστο. Η διαφορά κόστους του 2tb απ' τον 1tb είναι ελάχιστη όταν οι παραγγελίες δίνονται κατά εκατομμύρια από τέτοιες εταιρείες. Η αφαίρεση blue ray ρίχνει την τιμή του digital ps5 κατά 100€. Το ίδιο θα έπρεπε να γίνει και εδώ. Μείον το μισό κόστος του apu μετά από 3 χρόνια μείον το κόστος της μικρότερης και πιθανότατα όχι vapor chamber ψύκτρας (λόγω καλύτερων thermals), μικρότερο psu, ανακυκλωμένα πλαστικά κτλ. Όλα αυτά ρίχνουν το κόστος παραγωγής της κονσόλας πολύ χαμηλά αλλά εμείς πρέπει να χαιρόμαστε που θα την αγοράσουμε στην αρχική τιμή. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να χαρει που αφαιρεθηκε κατι..λες και ολες τις αναβαθμισεις δεν μπορουσε να τις κανει χωρις να αφαιρεσει το drive.

Υποβαθμιση ειναι για μενα και με ιδια τιμη. Δισκο βαζεις και στο αλλο...drive δεν μπορεις να βαλεις.

Θα ριξει η θα αυξησει την τιμη του παλιου στα μεταχειρισμενα?????

Οσον αφορα το σχημα ενταξει...λιγο πιο λεπτο να το κανουν...η και οχι και να το βαλουν...

Επεξ/σία από Nos20VT
Δημοσ.
23 ώρες πριν, MrDanteZ είπε

Μείωσε nm και κατα συνέπεια καταναλώσεις, βελτίωσε χειριστήρια, μεγάλωσε χωρητικότητα, βελτίωσε wifi και bt και κράτησε τιμή(!). Μπράβο

Ε χωρίς υποδοχή για blue-ray disc, θα βγαλει πολλά από τα παιχνίδια που θα πουλήσει. Με ζημιά το δίνει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/9/2023 στις 2:01 ΜΜ, The__Blade είπε

εγώ που θέλω cartridge,  όχι δισκάκια,  τα οποία θα αποθηκεύουν και τα updates πάνω είμαι  δεινόσαυρος;

Και φυσικά το ίδιο φορματ και για ταινίες - σειρές.

Χωρίς κινητά μέρη, γρατζουνιές κλπ. Θα ήταν ένα πραγματικά premium packaging.

Αυτό!

Παίρνεις το cartridge ή καρτούλα μνήμης πλέον με το παιχνίδι και αποθηκεύονται εκεί όλα τα updates και patches που θα βγουν αργότερα και έχεις στην κατοχή σου το πλήρες παιχνίδι για πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλό που θα έχει 2TB SSD στην ίδια τιμή και 6nm για χαμηλότερη κατανάλωση.
Λογικά θα αποσυρθεί από την αγορά το προηγούμενο μοντέλο.
Σημαντική προσθήκη και το Haptic Feedback στο νεο controller
Επίσης θα έχουμε ανανέωση και για το Xbox Series S με 6nm
Η Sony δεν κυκλοφόρησε ακόμα PS5 με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.
Το μόνο μειονέκτημα για εμένα που έχω και retail games BC του XBOX 360 είναι το digital only και χωρίς εξωτερικό drive όπως θα είναι το νεο PS5
Αλλά όλοι ξέρουμε ότι το digital είναι το μέλλον.
Πιστεύω η νεα γενιά του Xbox θα είναι digital only
Για νέους αγοραστές που δεν τους ενοχλεί το digital only είναι η καλύτερη αγορά με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο και χαμηλότερη κατανάλωση.
Εγώ δε θα πουλήσω το Xbox Series X που έχω τώρα.
Θα αγόραζα το νεο μοντέλο μόνο αν χαλούσε η κονσόλα γιατί είμαι εκτός εγγύησης.
Πλέον είναι σίγουρο ότι η MS δε θα κυκλοφορήσει Mid Gen Xbox με καλύτερο Hardware
Πιστεύω ξέρει ότι το PS5 Pro θα είναι μικρό άλμα σε επιδόσεις.
Δηλαδή με ίδια CPU (AMD Zen 2) απλά Overclocked 4+GHZ και λίγο καλύτερη GPU (AMD RDNA 3 7700XT ή 7800XT) με λίγο καλύτερο Raytracing
Αυτές οι GPU είναι midrange για 1440P και από Reviews που διάβασα δεν είναι μεγάλο άλμα γενιάς (Big generational leap)
Εκτός αν ανακοινώσει η Sony ότι ακυρώνεται γιατί είχα διαβάσει ότι υπάρχει και αυτό το σενάριο.
Τέλος πάντων θα δούμε τι ισχύει όταν έρθει η ώρα γιατί ό Phil Spencer είπε ότι τα πλάνα έχουν αλλάξει.

https://www.theverge.com/2023/9/19/23880111/microsoft-xbox-series-x-new-design-refresh

https://wccftech.com/xbox-series-refresh-2024-next-gen-xbox-2028-major-leak-amd-zen-6-cpu-rdna-5-gpu/

https://www.axios.com/2023/09/18/next-xbox-2028-microsoft

Και εγώ πιστεύω το 2028 Νοέμβριο λόγω της κατάστασης με τον Covid που καθυστέρησε τη γενιά.

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.

Μιας και θίχτηκε εδώ το θέμα, αυτά για τους υποστηρικτές του digital και δεν μιλάμε για μια μικρή εταιρεία. Πολύ απλά, όσοι αγοράσαμε skins αύριο θα τα χάσουμε no questions asked. Ποσο μαλλον για ένα παιχνίδι που έχει ακόμα κίνηση. Ναι, το mp υπάρχει, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό παίζει warzone. Πόσο μάλλον αν πχ είχες στην κατοχή σου το mw19 και αγόραζες skin από τα 2 επόμενα για χρήση στο warzone. 

https://unboxholics.com/news/gaming/108609-kleinei-gia-panta-to-call-of-duty-warzone

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 19/09/2023 at 11:09, Thresh said:

Ναι λόγω πληθωρισμού, ανέβηκε 50 ευρω και στο PS5.

Και τωρα επεσε στο black friday αλλα τι να το κανεις αφου πλεον ολοι θα αρχισουν να αγοραζουν ps5 slim.  και το slim επισης ειναι στην τιμη του παλιου ps5 μετα την αυξηση σχεδον

On 19/09/2023 at 11:47, Ntinaras said:

Αυτο.

Μεγαλο οχι απο εμενα.

Θα μεινω στο Χ. Ηλπιζα να βγαζαν κατι με εστω λιγο δυνατοτερα cpu & gpu, σαν το Ps4 pro, αλλα δενε.

οπως βγηκε το xbox series s με μεγαλυτερο nvme κτλ ετσι γινεται και με το xbox series x. μετα μολις γινει και αυτο θα σου πουν νεα εκδοση πιο λεπτη πιο καλη.θα το ονομασουν και pro και ολα οκ. και καποια στιγμη δεν θα ξαναδουμε blu ray

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...