Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 minutes ago, kromozone said:

ναι συμφωνοι αλλα οταν τα παιχνιδια βγαινουν μισο τελειωμενα συνεχεια η με bugs για ποια εκδοση συζηταμε?..υπαρχει κανεις εδω που θελει να αποθηκευσει στην συλλογη του μια  κατωτερη εκδοση ενος παιχνιδιου? υπο αυτη την εννοια το μεσο ειναι αχρηστο 

Αν η επιλογή κάποια στιγμή είναι ανάμεσα στην έκδοση με τα bugs και σε καμία έκδοση γιατί για παράδειγμα έκλεισε το store θα προτιμήσω να έχω έστω αυτή με τα bugs. 

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλες κινησεις και επιτελους haptics στο controller, ελπιζω να ειναι καλα γιατι ενας λογος που προτιμω PS5 για multiplatform εκτος gamepass ειναι το dualsense. Τωρα για τα υπολοιπα και τα δισκακια που μας "ανηκουν" εν ετη 2024 τα θεωρω αστεια πραγματα, θα ηθελα να εχω την επιλογη αλλα πρακτικα και στο PS5 ενα physical παιχνιδι πηρα και επαιξα, ολα τα αλλα digital.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αν η επιλογή κάποια στιγμή είναι ανάμεσα στην έκδοση με τα bugs και σε καμία έκδοση γιατί για παράδειγμα έκλεισε το store θα προτιμήσω να έχω έστω αυτή με τα bugs. 

αληθεια? θα το προτιμουσες πχ για το cyberpunk η για το  redfall? γενικα ομως φιλε δεν υπαρχει  περιπτωση να χαθει ενα παιχνιδι επειδη κλεινει ενα store.. εδω υπαρχουν παιχνιδια που το φυσικο μεσο ειναι δυσευρετο και μπορεις να τα βρεις ονλαιν με διαφορους τροπους ακομα και με καλυτερα textures απο moders που τα αγαπανε..θελω να πω οτι το επιχειρημα ''μην χαθει ενα παιχνιδι και δεν το βρισκω'' ειναι αβασιμο στις μερες μας...προσωπικα ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων ειχε βγει σε μια παλιοτερη κονσολα kai pc.. η συγχρονη εκδοχη του  (HD) αποσυρθηκε απ ολα τα ηλεκτρονικα καταστηματα και το εχω κατεβασει στην παλια εκδοση του pc με διαφορα mods που φαινεται σαν να εχιε βγει τωρα ..οποτε σου λεω υπευθυνα οτι κανενα παιχνιδι δεν χανεται..το προβλημα ιεναι καθαρα στο οτι αγοραζεις κατι και δεν οσυ ανηκει οποτε δεν μπορεις να το μεταπουλησεις και φυσικα στο γιατι οι τιμες οταν εξαφανιζονται τοσοι μεσαζοντες και τοση υλη παραμενουν ιδιες.. λυσεις υπαρχουν αλλα δεν τις θελει ο κοσμος

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειστε σοβαροι τωρα  οσοι θελετε blue ray? η κανετε πως δεν καταλαβαινετε τι συμβαινει? 

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLUE RAY ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ 50 GB UPDATE. ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!

τι ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? (ΤΙΠΟΤΑ) 

ΤΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ BLUE RAYΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? (ΚΑΜΙΑ)

ΤΟ ΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ XBOX SERIES X ΚΑΙ ΣΕ PS5.....

ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ BLUE RAY.....

TA 5 SENTS MOY..... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΚΡΟΣΟΦΤ. ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. 90=50 70=40 50=30 ΤΑ ΕΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΔΕΣ

ΤΗ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ....ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΧΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗ....

Επεξ/σία από santahugo
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Από άποψη σχεδίασης προτιμώ το ορθογώνιο σχήμα που υπάρχει τώρα. Από άποψη specs, καλοδεχούμενη η έκδοση με τα 2tb. Όχι όμως και η έλλειψη blu-ray, θα προτιμούσα να υπήρχε δυνατότητα να το αγοράσεις ξεχωριστά όπως στο PS5. Φυσικά όλα τα λεφτά το νέο χειριστήριο.

Η νέα αυτή έκδοση προφανώς και δεν απευθύνεται σε ήδη υπάρχοντες κατόχους αφού δεν αλλάζει CPU ή GPU. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό αυτό, θα δούμε τι θα κάνει και η Sony με το δικό της. Όσοι είμαστε ήδη κάτοχοι θα τσιμπίσουμε ένα controller πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, santahugo said:

Ειστε σοβαροι τωρα  οσοι θελετε blue ray? η κανετε πως δεν καταλαβαινετε τι συμβαινει? 

ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLUE RAY ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ 50 GB UPDATE. ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!

TA 5 SENTS MOY..... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΚΡΟΣΟΦΤ. ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. 90=50 70=40 50=30 ΤΑ ΕΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΔΕΣ

ΤΗ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ....ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΧΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΜΑΛΑΚΗ....

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ SANTAHUGO! 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ! 

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ BLU RAY! 

ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ! 

• Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, Dorian said:

Για δισκάκια το αντιμονοπολειακο είναι να επιβάλει το κράτος ΕΕ κλπ να υπάρχουν ελεύθερα εναλλακτικά ψηφιακά μαγαζιά πωλήσεων, όχι μόνο τα store των εταιριών.

Αναμφίβολα αυτή θα ήταν μία λύση προς τη σωστή κατεύθυνση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kromozone said:

αληθεια? θα το προτιμουσες πχ για το cyberpunk η για το  redfall? γενικα ομως φιλε δεν υπαρχει  περιπτωση να χαθει ενα παιχνιδι επειδη κλεινει ενα store.. εδω υπαρχουν παιχνιδια που το φυσικο μεσο ειναι δυσευρετο και μπορεις να τα βρεις ονλαιν με διαφορους τροπους ακομα και με καλυτερα textures απο moders που τα αγαπανε..θελω να πω οτι το επιχειρημα ''μην χαθει ενα παιχνιδι και δεν το βρισκω'' ειναι αβασιμο στις μερες μας...προσωπικα ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια ολων των εποχων ειχε βγει σε μια παλιοτερη κονσολα kai pc.. η συγχρονη εκδοχη του  (HD) αποσυρθηκε απ ολα τα ηλεκτρονικα καταστηματα και το εχω κατεβασει στην παλια εκδοση του pc με διαφορα mods που φαινεται σαν να εχιε βγει τωρα ..οποτε σου λεω υπευθυνα οτι κανενα παιχνιδι δεν χανεται..το προβλημα ιεναι καθαρα στο οτι αγοραζεις κατι και δεν οσυ ανηκει οποτε δεν μπορεις να το μεταπουλησεις και φυσικα στο γιατι οι τιμες οταν εξαφανιζονται τοσοι μεσαζοντες και τοση υλη παραμενουν ιδιες.. λυσεις υπαρχουν αλλα δεν τις θελει ο κοσμος

Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Αν η επιλογή ήταν bugs ή καθόλου θα προτιμούσα τα bugs. 

Κατά τα άλλα όσο το κύριο μειονέκτημα των οπτικών μέσων  είναι απλά ο χώρος που πιάνουν (και το να αλλάξεις δισκάκι όταν θες να αλλάξεις παιχνίδι) εφόσον κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό δεν υπάρχει και λόγος να μην τα αγοράζει. Ειδικά όταν day one τα βρίσκεις και φθηνότερα από το digital. 

@aleka13

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε? 

Επεξ/σία από NickTG
  • Confused 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε? 

θα προτιμούσες τα bugs ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Κατά τα άλλα όσο το κύριο μειονέκτημα των οπτικών μέσων  είναι απλά ο χώρος που πιάνουν (και το να αλλάξεις δισκάκι όταν θες να αλλάξεις παιχνίδι) εφόσον κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό δεν υπάρχει και λόγος να μην τα αγοράζει. Ειδικά όταν day one τα βρίσκεις και φθηνότερα από το digital. 

@aleka13

Τι ακριβώς σε μπέρδεψε? 

Επισης η πιθανη φθορα καθως και οι υψηλες τιμες που πιανουν καποια στην αγορα λογο scalping αν μιλαμε για πιο παλια παιχνιδια και οχι d1 τιτλους. Νομιζω οταν μιλαμε για δημοφιλη παιχνιδια το να κλεισει το store και να μην αγοραστουν τα δικαιωματα απο καποιο αλλο, να μην υπαρχει η επιλογη emulation η καποια λυση με CFW στην κονσολα ειναι ακραιο σεναριο. Και εγω θελω να εχω την επιλογη για physical αλλα νομιζω γινεται ολο και πιο niche πλεον.

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, aleka13 said:

θα προτιμούσες τα bugs ???

Δεν βλέπω πως σε μπέρδεψε αυτή η απλή πρόταση αλλά ας το γράψω ξανά με άλλο τρόπο. 

Αν είμαι κάπου χωρίς internet για παράδειγμα και έχω την επιλογή να παίξω από το δισκάκι μου μια έκδοση με bugs ή να μην παίξω καθόλου καθώς δεν μπορώ να συνδεθώ να κατεβάσω τη digital έκδοση που επίσης έχω αγοράσει θα προτιμήσω να παίξω την έκδοση με τα bugs που είναι ήδη μέσα στο δισκάκι που έχω στα χέρια μου παρά να μην παίξω καθόλου. 

Εφόσον οι servers είναι εκεί και δουλεύουν είτε έχεις digital είτε physical το ίδιο είναι. 

Δημοσ.

Ισως να αλλαζα το XSX Halo Limited σε Full Digital μονο αν θα εβγαινε κατι αντιστοιχο σε εμφανιση. Τελευταια φορα παντως που πηρα παιχνιδι σε δισκακι ηταν επι XBOX ONE και αφου εκανε εγκατασταση τα 65GB επειτα ζητησε Update αλλα 60GB. Βρε σαλτα και γαμ…

Και επρεπε να εχεις και το δισκακι μεσα καθε φορα που ηθελες να παιξεις…

Δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη πλεον για φυσικο μεσο. Ακομη και η συλλεκτικη εκδοση του Starfield δεν ειχε δισκακι μεσα στο βαλιτσακι. Οσο ρομαντικα και να το βλεπετε καποιοι, το φυσικο μεσο εχει πεθανει. Και ημουν ενας απο αυτους που εχω σκασει χοντρα χρηματα για συλλεκτικες εκδοσεις…

Για ταινιες BluRay εχω ανωτερο Player απο την κονσολα…

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ SANTAHUGO! 

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ! 

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ BLU RAY! 

ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ! 

χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχχαχα πραγματικα εμενα ολη η συλλογη παιχνιδιων ειναι digital και δεν το εχω μετανιωσει=>τροφη για σκεψη: ΑυτΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

ΚΑΙ  3,5 χρονια μετα το release του Series X
ΚΑΙ ιδια τιμη χωρις το blu ray drive ;;;;
ΡΕ πανε καλα ;;;
350€ MAX θα επρεπε να εχει!
αντε 400€ λογω των 2 tb 

Εγω λεω να το χαρισουν αφου εχουμε ολοι παραπονο και δωρο ενα ταψι παστιτσιο!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, santahugo είπε

Βρε αδερφε τι δεν καταλαβαινεις  απο οτι τον δισκο τον θελουμε για μεταπωληση ???????

Ελεος ομως !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...