psyaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, εχω το TP-LINK TL-WA850RE v7 WiFi Extender λειτουργεί κανονικά όταν το συνδεω αλλά μετα απο μια δυο μερες αποσυνδέεται. Δεν εχει πρόσβαση στο δίκτυο με αποτέλεσμα να το βγάζω και να το ξαναβάζω στην πρίζα συνέχεια . δοκίμασα να το κανω και reset αλλά παλι τα ιδια. Δοκιμασα και σε αλλη πριζα, τζιφος. Γνωριζετε τι μπορει να φταιει; ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση ApoGal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, psyaris είπε Καλησπέρα σας, εχω το TP-LINK TL-WA850RE v7 WiFi Extender λειτουργεί κανονικά όταν το συνδεω αλλά μετα απο μια δυο μερες αποσυνδέεται. Δεν εχει πρόσβαση στο δίκτυο με αποτέλεσμα να το βγάζω και να το ξαναβάζω στην πρίζα συνέχεια . δοκίμασα να το κανω και reset αλλά παλι τα ιδια. Δοκιμασα και σε αλλη πριζα, τζιφος. Γνωριζετε τι μπορει να φταιει; ευχαριστω εκ των προτερων Δοκίμασε να το κάνεις firmware update εάν υπάρχει. Τσέκαρε εδώ. https://www.tp-link.com/gr/support/download/tl-wa850re/#Firmware Επίσης προσπάθησε να αλλάξεις στο router άλλο κανάλι στο wifi μήπως και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Επίσης σκέψου να αντικαταστήσεις το extender με ένα mesh σύστημα, καμία σχέση: ούτε αποσυνδέσεις, κάλυψη παντού, άριστες ταχύτητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σας μετά από update στο firmware τώρα φαίνεται πως δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YannisPi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μήπως άρχισες να χρησιμοποιείς VPN? Παρατήρησα ότι το δικό μου tp link άρχισε να μου κάνει αποσυνδέσεις από την στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ VPN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα