Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, magiaros είπε μηπως ηταν το ipad pro 5g? υπάρχουν ρυθμισεις να επιτρέπεις κατέβασμα απλά λειπει η γραμμη των ρυθμίσεων αυτών που ειδα online σε wifi ipad pro αφου εισαι σιγουρος τοτε δεν επιτρέπει απο android kai επιτρέπει απο iphone . ρυθμισεις άλλες δεν έχει Άσχετο/σχετικό, η συσκευή σου που έχει mobile data και τα μοιράζεσαι μέσω tethering τι σύνδεση δείχνει πως έχει αυτή τη στιγμή, 4G ή 5G? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magiaros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, billdanos said: Άσχετο/σχετικό, η συσκευή σου που έχει mobile data και τα μοιράζεσαι μέσω tethering τι σύνδεση δείχνει πως έχει αυτή τη στιγμή, 4G ή 5G? fold 4 έχω 5g ποιάνει στη δουλειά πάντα με wind nova ηρθα σπιτι βασικα και το περνάω τώρα με wifi βρηκα ρυθμίσεις online απλά αυτό που λέει να αλλαξω δεν υπάρχει καν η γραμμη αυτή ρυθμισεων στο δικό μου (ipad pro 4ht gen 12.9 wifi και εχω 16.6.1) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από magiaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papasbio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 σε πιο ios θα μαθει ελληνικα η siri? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, papasbio είπε σε πιο ios θα μαθει ελληνικα η siri? Αν κρίνουμε από το γεγονός πως είχαν βάλει αγγελία για σχετική θέση στην apple για την Ελληνική γλώσσα πριν 2 χρόνια περίπου, αν θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος θα έλεγα προς τα μισά της έκδοσης 17 ή άντε στη 18... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, billdanos said: Αν κρίνουμε από το γεγονός πως είχαν βάλει αγγελία για σχετική θέση στην apple για την Ελληνική γλώσσα πριν 2 χρόνια περίπου, αν θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος θα έλεγα προς τα μισά της έκδοσης 17 ή άντε στη 18... Πολύ αισιόδοξος είσαι. Ακόμα δεν κατάφεραν να βάλουν predictions στο πληκτρολόγιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, koutsis είπε Πολύ αισιόδοξος είσαι. Ακόμα δεν κατάφεραν να βάλουν predictions στο πληκτρολόγιο! Τι εννοείς? Δεν σου προτείνει τις σωστές ορθογραφικά λέξεις όσο πληκτρολογείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει κανένας πρόβλημα με το wallet ? Έκανα restore & έσβησα τις κάρτες κ προσπαθώ να περάσω Alpha - NBG & Πειραιώς και μου βγάζει σφάλμα δεν περνάνε με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, billdanos said: Τι εννοείς? Δεν σου προτείνει τις σωστές ορθογραφικά λέξεις όσο πληκτρολογείς? Εννοώ αυτό που κάνει το SwiftKey π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, koutsis είπε Εννοώ αυτό που κάνει το SwiftKey π.χ Πάντως και η υπαγόρευση κειμένου στα Ελληνικά δουλεύει άψογα (και απο το apple watch). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, billdanos είπε Η τεράστια «μαγεία» είναι στα AirPods Pro 2 όπου πλέον δεν σε απασχολεί καν το να αλλάζεις ανάμεσα στα διάφορα modes! Με το adaptive mode τα φοράς απλά και τα ξεχνάς. Όσο περπατάς έξω κόβει τη φασαρία της κίνησης και των άλλων θορύβων αλλά αφήνει κάποια βασικά σε σχέση με την κυκλοφορία ώστε να είσαι ασφαλής (απότομο κορνάρισμα ή φρενάρισμα), μπαίνεις στο μετρό και δεν ακούς τίποτα άλλο πέρα από τη μουσική αλλά ακούς τις φωνητικές ανακοινώσεις όταν παίζουν, αν μιλήσεις εσύ (και όχι κάποιος άλλος δίπλα σου), αυτόματα χαμηλώνει τη μουσική και ενισχύει τους ομιλητές που βρίσκονται κοντά σου (συνεχίζοντας να κόβει θορύβους που έρχονται από πίσω σου) και επιστρέφει πάλι στη μουσική αν δεν ανιχνεύσει συνέχιση της συνομιλίας! Εσύ έχεις βαλθεί να μας χρεοκοπήσεις. Έχω τα πρώτα Pro, λέω να περιμένω τα Pro 3 για να τα αντικαταστήσω. Σήμερα πάντως, ακούγοντας ένα βίντεο με ομιλία, παρατήρησα ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά και η ποιότητα με το νέο update, σε σημείο να τα βγάζω γιατί τρόμαξα ότι δεν έχουν συνδεθεί και ακούω από το ηχείο δυνατά σε δημόσιο χώρο. Το spatial δε, το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Κλείνω το λίγο offtopic. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από Zus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, billdanos said: Πάντως και η υπαγόρευση κειμένου στα Ελληνικά δουλεύει άψογα (και απο το apple watch). αψογοτατα! απο τα καλυτερα που κανω με το ρολοι. Siri τα αγγλικα μας λογω προφορας τουλαχιστον εμενα ειναι αδυνατον να κανεις κατι της προκοπης περα απο το "turn the lights on" και αυτο με το ζόρι 5 hours ago, MontzOlee said: Έχει κανένας πρόβλημα με το wallet ? Έκανα restore & έσβησα τις κάρτες κ προσπαθώ να περάσω Alpha - NBG & Πειραιώς και μου βγάζει σφάλμα δεν περνάνε με τίποτα Για πιο λογο εκανες restore ? για να το περασεις φρέσκο εεε ? Το ειχα και εγω με το watch, εχει περασει η καρτα και εχει κλειδωσει. Παρε στην τραπεζα (εγω alpha) καταλαβε αμεσως το προβλημα και την ειδαν περασμενη και την διεγραψαν, μαλιστα μου ηρθε αυτοματα και στο watch μυνημα οτι σβηστηκε (παρολο που εγω δεν την εβλεπα). Μετα περασαν κανονικα και οι δυο mastercard, visa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, great είπε αψογοτατα! απο τα καλυτερα που κανω με το ρολοι. Siri τα αγγλικα μας λογω προφορας τουλαχιστον εμενα ειναι αδυνατον να κανεις κατι της προκοπης περα απο το "turn the lights on" και αυτο με το ζόρι Για πιο λογο εκανες restore ? για να το περασεις φρέσκο εεε ? Το ειχα και εγω με το watch, εχει περασει η καρτα και εχει κλειδωσει. Παρε στην τραπεζα (εγω alpha) καταλαβε αμεσως το προβλημα και την ειδαν περασμενη και την διεγραψαν, μαλιστα μου ηρθε αυτοματα και στο watch μυνημα οτι σβηστηκε (παρολο που εγω δεν την εβλεπα). Μετα περασαν κανονικα και οι δυο mastercard, visa Ναι ήθελα φρέσκο πράγμα. Εκανε τα πάντα ότι λέει στο Ίντερνετ κ δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Αλλαξα region Airplane mode on -off Log out από το iCloud reset network settings & τώρα reset σε όλες τις ρυθμίσεις και το iPhone αρνείται κατηγορηματικά να περάσει τις κάρτες μου 😡 😳 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από MontzOlee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, MontzOlee said: Ναι ήθελα φρέσκο πράγμα. Εκανε τα πάντα ότι λέει στο Ίντερνετ κ δεν πιάνει τίποτα από αυτά. Αλλαξα region Airplane mode on -off Log out από το iCloud reset network settings & τώρα reset σε όλες τις ρυθμίσεις και το iPhone αρνείται κατηγορηματικά να περάσει τις κάρτες μου 😡 😳 την τραπεζα την πηρες; Επισης συγχαρητηρια σε αυτον που ειπε μια πολυ καλη ιδεα εινα να αλλαξουμε τα notiication sounds απο τα apps και να βαλουμε ενα πεσιμο καρφιτσας. Δεν ακους ουτε την καμερα το αλερτ, ουτε τιποτα! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από great Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 On 18/09/2023 at 22:02, somt said: υπάρχει η περίπτωση να έχεις πουλήσει/χαρίσει το παλιό πριν πάρεις στα χέρια σου το καινούργιο Έχεις τρελαθεί;;; 😀 Και τι θα κάνω τις ενδιάμεσες μέρες; (Το παλιό μένει στα χέρια μου για backup μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα πάνε καλά με το νέο. ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 9:24 ΜΜ, magiaros είπε Thanks Ναι wifi σκέτο είναι γιαυτό ισως δε με αφήνει να το καταιβασω καν ούτε στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να καταιβασω με cellular μεγάλα αρχεία Με wifi συνδέομαι βέβαια αλλά μέσω κινητού. Προφανώς καταλαβαίνει ότι είναι cellular και δε θέλει να με ξοδέψει. (απεριόριστο είναι βασικά αλλά οκ) Μου εχει τυχει και μενα. iphone ή ipad, δε θυμαμαι. Καταλαβαινε πως συνδεομουν σε hotspot κινητου και δεν κατεβαζε την αναβαθμιση. Και γω ειχα απειρα δεδομενα στο κινητο και δεν ειχα καμια ρυθμιση να κοβει το ιντερνετ αν κατεβαζω πολυ. Μολις συνδεθηκα σε wifi σταθερης συνδεσης, κατευθειαν κατεβασε την ενημερωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα