Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν τα iOS 17 και iPadOS 17

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, magiaros είπε

Οι αθλιες οθόνες ήταν στα πρώτα 3 ipad που είχαν πολύ χαμηλό pixel density και δε μπορούσες να διαβάσεις γράμματα με τιποτα (σε συσκευή που ήταν για διάβασμα υποτίθεται) Από το τρίτο ή τέταρτο αύξησε τα ppi σημαντικα και μπορούσες να διαβάσεις  άνετα ένα κείμενο 

Από το 3ο και μετά έβαλε retina

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, apos said:

Από το 3ο και μετά έβαλε retina

Ναι οντως. 

Είχα πάρει και το 2 βέβαια δυστυχώς απλα εκεί δε γινόταν να διαβάσεις κείμενο. 

Με retina διορθώθηκε το θέμα. 

Τωρα θα μου πεις αφού δε γινόταν να διαβάσεις κείμενο τι το πηρα? Ελα μου ντε 

1 λεπτό πριν, magiaros είπε

Ναι οντως. 

Είχα πάρει και το 2 βέβαια δυστυχώς απλα εκεί δε γινόταν να διαβάσεις κείμενο. 

Με retina διορθώθηκε το θέμα. 

Τωρα θα μου πεις αφού δε γινόταν να διαβάσεις κείμενο τι το πηρα? Ελα μου ντε 

Καλά υπήρχαν χίλιοι λόγοι να πάρεις iPad τότε πιστεύω! Ακόμα το iOS ήταν μίλια μπροστά και η πρωτόγνωρη τότε εμπειρία της μεγάλης οθόνης ήταν φανταστική. Στο gen 2 είχε λανσάρει ο Steve και τα smart covers θυμάμαι, έβαλε και κάμερες (το πρώτο δεν είχε), γενικώς μέτραγε πολύ κι ας μην είχε retina. Το gen 3 που είχε ήταν απίστευτα βαρύ και αντικαταστάθηκε μετά από 6 μήνες από το gen 4!

1 minute ago, apos said:

Καλά υπήρχαν χίλιοι λόγοι να πάρεις iPad τότε πιστεύω! Ακόμα το iOS ήταν μίλια μπροστά και η πρωτόγνωρη τότε εμπειρία της μεγάλης οθόνης ήταν φανταστική. Στο gen 2 είχε λανσάρει ο Steve και τα smart covers θυμάμαι, έβαλε και κάμερες (το πρώτο δεν είχε), γενικώς μέτραγε πολύ κι ας μην είχε retina. Το gen 3 που είχε ήταν απίστευτα βαρύ και αντικαταστάθηκε μετά από 6 μήνες από το gen 4!

Χίλιοι λόγοι τι στιγμή που δε γινόταν να διαβάσεις ένα κείμενο δε συμφωνώ. Παρόλα αυτά εκανα τη βλακεια και το πήρα δεν ασχολήθηκα με το θέμα το τι θα το κάνω μετά. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός τότε να πάρεις κάτι άλλο. 

Γιαυτο λένε μην παίρνεις τίποτα πριν το 3 

Ή επίσης μην παίρνεις ότι έχουν πάρε ότι θέλεις εσύ αν τύχει να το έχουν. Πχ ήθελα κάτι να διαβαζω εκεί και το ipad 2 δε γινόταν να διαβάσεις κάτι. Έπρεπε να περιμένω όταν θα βγάλουν. Έβγαλαν 3 μήνες αφού το πηρα 

Surface pro τα ίδια. Πιστεύω για πέταμα τα πρώτα 2 που έβγαλαν αλλά με καλό Pixel density τουλάχιστον γινόταν να διαβάσεις κάτι 

• Super Moderators
18 λεπτά πριν, magiaros είπε

Ακριβώς σωστά τα λες. Έτσι είναι. Δε νομίζεις. 

Περιμενε την τιμή με oled τότε και ξαναμιλάμε. 

Πανε ακούμπησε με ένα στυλό πάνω σε ipad pro 

Αν γράφεις χωρίς να πιέζεις καθόλου την οθόνη δε φαίνεται κάτι. Όταν γράφεις σε ένα χαρτί δεν ασκείς πίεση? 

Προφανώς άλλα λέω άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις οπότε δεν έχει νόημα να σου απαντάω πιστεύω. Πηγαίνει γράψε σε ένα oled και άσκησε όση πίεση θέλεις πες μου αν δεις παραμόρφωση. Προφανώς το συμπέρασμα ότι σε όλα γίνεται όπως και τα lcd το έβγαλες αυθαίρετα ή το είδες όνειρο 

Ναι βρε, δουλεύουμε τόσα χρόνια με ipad pro και pencil και δεν ξέρουμε ακόμη το πως γράφουμε και πιέζουμε το μολύβι στην οθόνη! Τσάμπα τα τόσα σημεία αναγνώρισης πίεσης δηλαδής... 😛 

Αλλά ποιος είμαι εγώ για να σου χαλάσω την ανύπαρκτη θεωρία σου! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, billdanos said:

Ναι βρε, δουλεύουμε τόσα χρόνια με ipad pro και pencil και δεν ξέρουμε ακόμη το πως γράφουμε και πιέζουμε το μολύβι στην οθόνη! Τσάμπα τα τόσα σημεία αναγνώρισης πίεσης δηλαδής... 😛 

Αλλά ποιος είναι εγώ για να σου χαλάσω την ανύπαρκτη θεωρία σου! :) 

Δεν είναι ανύπαρκτη θεωρεία μου δυστυχώς. 

Δε λέω ότι είναι κάτι που ενοχλεί όλους. 

Αν δε γράφεις δεν είναι θέμα. Όπως και αν γράφεις και δεν ασκεις καμία πίεση πάνω στην οθόνη πάλι δεν είναι θέμα 

Επίσης άσχετα με όση πιεση ασκεις  σε oled δεν κάνει κάποια παραμόρφωση. Ανύπαρκτη είναι η θεωρεία ότι γίνεται αυτό και στις oled. Μην πας να δοκιμάσεις. Γίνεται και στις oled. Μη σου το χαλάσω. Δε θα μαλωσουμε κιόλας 

Επεξ/σία από magiaros

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, magiaros είπε

Αν δε γράφεις δεν είναι θέμα. Όπως και αν γράφεις και δεν ασκεις καμία πίεση πάνω στην οθόνη πάλι δεν είναι θέμα 

Επίσης άσχετα με όση πιεση ασκεις  σε oled δεν κάνει κάποια παραμόρφωση. Ανύπαρκτη είναι η θεωρεία ότι γίνεται αυτό και στις oled. Μην πας να δοκιμάσεις. Γίνεται και στις oled. Μη σου το χαλάσω 

Εκτιμώ πως έχεις πολλά χρόνια να ασχοληθείς με ipad και apple pencil... :) 

Μιλάς με άνθρωπο που ενοχλείται από τον παραμικρό κόκκο σκόνης πάνω σε μια οθόνη ή την απειροελάχιστη δαχτυλιά και που μπορεί να αλλάξει μια συσκευή επειδή εμφανίστηκε πάνω της σημαδάκι που κανείς άλλος δεν παρατηρεί... Αν υπήρχε η παραμικρή αλλοίωση πάνω στην οθόνη όσο γράφω ή σχεδιάζω με το pencil, ΔΕΝ θα είχα ipad... 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, billdanos said:

Εκτιμώ πως έχεις πολλά χρόνια να ασχοληθείς με ipad και apple pencil... :) 

Χρόνια δε θα το έλεγα. Λεπτά ίσως είσαι μέσα. 

Κάθε μέρα γράφω οκ ίσως ασκώ περισσότερη πιεση όταν γράφω απλά δε γίνεται σε oled 

Εχω ακριβά ιατρικά βιβλία πχ 500 ευρώ το ένα. Όλα τα έχω τζάμπα σε pdf δε χρησιμοποιώ χαρτί. Με συμφερει οικονομικά.

Onenote και samsung notes για pdf στο galaxy ultra. Στο ipad έχω το onenote. Καθημερινή χρήση γίνεσαι ψείρας δυστυχώς. 

Οταν βγάλει oled θα το πάρω. 

Επεξ/σία από magiaros

3 λεπτά πριν, magiaros είπε

Επίσης άσχετα με όση πιεση ασκεις  σε oled δεν κάνει κάποια παραμόρφωση. Ανύπαρκτη είναι η θεωρεία ότι γίνεται αυτό και στις oled. Μην πας να δοκιμάσεις. Γίνεται και στις oled. Μη σου το χαλάσω. Δε θα μαλωσουμε κιόλας 

Φίλε μου σου συνιστώ να μην προτρέπεις όσους έχουν oled να δοκιμάσουν να την πιεσουν με ενα στυλό ,όπως γράφεις, αν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την τυχόν ζημία που προκληθεί, από αυτό. 

• Like 2

• Super Moderators

Χρόνια δε θα το έλεγα. Λεπτά ίσως είσαι μέσα. 

Κάθε μέρα γράφω οκ ίσως ασκώ περισσότερη πιεση όταν γράφω απλά δε γίνεται σε oled 

Εχω ακριβά ιατρικά βιβλία πχ 500 ευρώ το ένα. Όλα τα έχω τζάμπα σε pdf δε χρησιμοποιώ χαρτί. Με συμφερει οικονομικά.

Onenote και samsung notes για pdf στο galaxy ultra. Στο ipad έχω το onenote. Καθημερινή χρήση γίνεσαι ψείρας δυστυχώς. 

Οταν βγάλει oled θα το πάρω. 

Ε πες το ντε πως χρησιμοποιείς onenote και samsung notes! Γι αυτό καταστρέφεις τις οθόνες, από τα νεύρα! 😛 

1 minute ago, atheatos said:

Φίλε μου σου συνιστώ να μην προτρέπεις όσους έχουν oled να δοκιμάσουν να την πιεσουν με ενα στυλό ,όπως γράφεις, αν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την τυχόν ζημία που προκληθεί, από αυτό. 

Δοκίμασε πρώτα να γράψεις όμως ασκώντας πίεση και μετα μου συνιστάς το οτιδήποτε 

Εχω το galaxy ultra και το matebook e δεν παρατήρησα ποτέ κάτι 

Υπάρχει και πιο ασφαλές τρόπος όμως 

Πήγαινε στο πλαίσιο με ένα στυλό και γράψε πάνω σε ένα galaxy ultra. Τι θα σου πούνε? Γιατι γράφεις και ασκεις πιεση? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, billdanos said:

Ε πες το ντε πως χρησιμοποιείς onenote και samsung notes! Γι αυτό καταστρέφεις τις οθόνες, από τα νεύρα! 😛 

Αστω τα έχω δοκιμάσει  όλα είμαι παλιός. Έχω δώσει πολλά λεφτά σε apps. 

Το Microsoft onenote πάντως στο ipad λειτουργεί καλύτερα από το onenote στο Microsoft surface pro. Μπράβο Microsoft 

Το samsung notes ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ σε pdf annotation σε windows ios android Linux κτλ 

Επεξ/σία από magiaros

Δοκίμασε πρώτα να γράψεις όμως ασκώντας πίεση και μετα μου συνιστάς το οτιδήποτε 

Εχω το galaxy ultra και το matebook e δεν παρατήρησα ποτέ κάτι 

Υπάρχει και πιο ασφαλές τρόπος όμως 

Πήγαινε στο πλαίσιο με ένα στυλό και γράψε πάνω σε ένα galaxy ultra. Τι θα σου πούνε? Γιατι γράφεις και ασκεις πιεση? 

Αν αρχίζω και πιέζω έντονα την οθόνη ,εσύ πιστεύεις ότι θα κάτσουν να με χαζεύουν? 

3 minutes ago, atheatos said:

Όσο για την οθόνη του ipad  ναι νερουλιαζει αλλά δεν σημαίνει ότι θα πάθει καμία ιδιαίτερη ζημιά.

Όχι ζημιά δεν παίζει. 

Απλά προσωπικά με ενοχλεί στο μάτι. Τι στιγμή που ξέρω ότι στα άλλα tablet με oled δε γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...