Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν τα iOS 17 και iPadOS 17

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, billdanos said:

Και όπως πάντα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των νεων μοντέλων, έχουμε 17.0.1 :) 

παντου και applewatch, θεωρω οτι για τοσο γρηγορα κατι πολυ τρανταχτο διορθωνει, τι ? (ναι βαριεμαι να κανω google)

επίσης εχει χασει κανεις το avatar απο το menu του appstore ?

image.png.59eb2db985288bae9b9a3b7811b70bbd.png

Επεξ/σία από great
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2023 στις 7:11 ΜΜ, billdanos είπε

Η τεράστια «μαγεία» είναι στα AirPods Pro 2 όπου πλέον δεν σε απασχολεί καν το να αλλάζεις ανάμεσα στα διάφορα modes! Με το adaptive mode τα φοράς απλά και τα ξεχνάς. Όσο περπατάς έξω κόβει τη φασαρία της κίνησης και των άλλων θορύβων αλλά αφήνει κάποια βασικά σε σχέση με την κυκλοφορία ώστε να είσαι ασφαλής (απότομο κορνάρισμα ή φρενάρισμα), μπαίνεις στο μετρό και δεν ακούς τίποτα άλλο πέρα από τη μουσική αλλά ακούς τις φωνητικές ανακοινώσεις όταν παίζουν, αν μιλήσεις εσύ (και όχι κάποιος άλλος δίπλα σου), αυτόματα χαμηλώνει τη μουσική και ενισχύει τους ομιλητές που βρίσκονται κοντά σου (συνεχίζοντας να κόβει θορύβους που έρχονται από πίσω σου) και επιστρέφει πάλι στη μουσική αν δεν ανιχνεύσει συνέχιση της συνομιλίας! :)

Ακούγεται απίστευτο αυτό που περιγράφεις. Αν όντως λειτουργεί έτσι με βλέπω να αναβαθμίζω. Είναι κάποια από τις λειτουργίες που περιγράφεις διαθέσιμη στα AirPods Pro τα απλά; 

υγ. Τελικά τα AirPods ήταν από τις καλυτερες και πιο value αγορες που εκανα. Εχω συναδελφους που εχουν δωσει δυο-τρια 70αρια για φθηνοτερα ακουστικα και ακομα δεν εχουν καταφερει να στεριωσουν 

Επεξ/σία από Choulio

• Super Moderators
8 λεπτά πριν, Choulio είπε

Ακούγεται απίστευτο αυτό που περιγράφεις. Αν όντως λειτουργεί έτσι με βλέπω να αναβαθμίζω. Είναι κάποια από τις λειτουργίες που περιγράφεις διαθέσιμη στα AirPods Pro τα απλά;  

Νομίζω πως δεν είναι τίποτα από αυτά διαθέσιμα στα πρώτα μοντέλα μιας και εξαρτώνται από το νέο chip που έχουν τα 2. Εγώ δεν πίστευα πως θα λειτουργεί σωστά όλο αυτό μέχρι που τα δοκίμασα! Από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα modes και το μόνο που ελέγχω είναι η ένταση του ήχου! :) 

• Like 1

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Νομίζω πως δεν είναι τίποτα από αυτά διαθέσιμα στα πρώτα μοντέλα μιας και εξαρτώνται από το νέο chip που έχουν τα 2. Εγώ δεν πίστευα πως θα λειτουργεί σωστά όλο αυτό μέχρι που τα δοκίμασα! Από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τα modes και το μόνο που ελέγχω είναι η ένταση του ήχου! :) 

Πως επηρεάζει την μπαταρία η αυτοματοποίηση εναλλαγών των modes?

• Super Moderators
Μόλις τώρα, Choulio είπε

Πως επηρεάζει την μπαταρία η αυτοματοποίηση εναλλαγών των modes?

Δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό σε σχέση με πριν! Πρακτικά δεν αλλάζει modes απλά το νέο Adaptive mode τα κάνει όλα μόνο του και αυτόματα, αναλύοντας συνεχώς τους εξωτερικούς ήχους (που το έκανε ούτως ή άλλως για το noise canceling). 

• Like 1

Στις 20/9/2023 στις 12:41 ΜΜ, MontzOlee είπε

Έχει κανένας πρόβλημα με το wallet ?

Έκανα restore & έσβησα τις κάρτες κ προσπαθώ να περάσω Alpha - NBG & Πειραιώς και μου βγάζει σφάλμα

δεν περνάνε με τίποτα 

IMG_6662.png

Μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές με τα τελευταία iOS, καθώς κάνω clean installation συνήθως, διαγράφοντας τα πάντα από το κινητό σε κάθε update.

Η λύση που βρήκα για το σφάλμα που αναφέρεις, ήταν Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου.

Ίσως όμως σε πετάξει από ομαδικές συνομιλίες στο Viber κτλ. Κάτι τέτοιο μου είχε τύχει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν από την Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου ή κάτι άλλο.

8 λεπτά πριν, Gamiolero είπε

Μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές με τα τελευταία iOS, καθώς κάνω clean installation συνήθως, διαγράφοντας τα πάντα από το κινητό σε κάθε update.

Η λύση που βρήκα για το σφάλμα που αναφέρεις, ήταν Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου.

Ίσως όμως σε πετάξει από ομαδικές συνομιλίες στο Viber κτλ. Κάτι τέτοιο μου είχε τύχει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν από την Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου ή κάτι άλλο.

Εκανα επαναφορά κ δεν έφτιαξε , μου το έφτιαξαν οι τράπεζες κ σε κάποιες ξεκόλλησε κ μπήκε μόνο του πλην της Πειραιώς τώρα , η οποίο είναι και η βασική μου.

Εκεί κατάφερα να τις βάλω στο AW κ στο κινητό με τίποτα ..

Μιλησα με την τράπεζα , άνοιξαν ticket κ μου είπαν σήμερα ότι για λόγους ασφαλείας να προσπαθήσω σε 15 εργάσιμες ή ημερολογιακές γιατί η τηλεφωνήτρια δεν θυμόταν …

της ειπα οι άλλοι το έφτιαξαν με ένα τηλέφωνο εσείς θέλετε 15+ μέρες ? …… απάντηση σοβαρή δεν πήρα .

κοινως απογοήτευση 

11 hours ago, MontzOlee said:

Μιλησα με την τράπεζα , άνοιξαν ticket κ μου είπαν σήμερα ότι για λόγους ασφαλείας να προσπαθήσω σε 15 εργάσιμες ή ημερολογιακές γιατί η τηλεφωνήτρια δεν θυμόταν …

της ειπα οι άλλοι το έφτιαξαν με ένα τηλέφωνο εσείς θέλετε 15+ μέρες ? …… απάντηση σοβαρή δεν πήρα .

κοινως απογοήτευση

ποια τράπεζα ? εγω σου ειπα ακριβως το ιδιο με Alpha, καναμε 15-20 λεπτα συνολο με τις ταυτοποιησησ και μετα να βγαλει τις καρτες απο το wallet. Eπρεπε να πεις να μιλησεις με καποιον αλλον που ξερει απο εκει.

10 λεπτά πριν, great είπε

ποια τράπεζα ? εγω σου ειπα ακριβως το ιδιο με Alpha, καναμε 15-20 λεπτα συνολο με τις ταυτοποιησησ και μετα να βγαλει τις καρτες απο το wallet. Eπρεπε να πεις να μιλησεις με καποιον αλλον που ξερει απο εκει.

Πειραιώς ..

Ειπα να μιλήσω με αρμόδιο τμήμα κ μου είπαν ότι κ αυτοί επικοινωνούν με mail και έτσι δεν μπορώ . 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...