Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zus είπε

Τρομερή βελτίωση η αλλαγή στον τρόπο χρήση των Airpods.

Επιτέλους το απλό tap είναι mute και το διπλό τερματίζει την κλήση!

Η τεράστια «μαγεία» είναι στα AirPods Pro 2 όπου πλέον δεν σε απασχολεί καν το να αλλάζεις ανάμεσα στα διάφορα modes! Με το adaptive mode τα φοράς απλά και τα ξεχνάς. Όσο περπατάς έξω κόβει τη φασαρία της κίνησης και των άλλων θορύβων αλλά αφήνει κάποια βασικά σε σχέση με την κυκλοφορία ώστε να είσαι ασφαλής (απότομο κορνάρισμα ή φρενάρισμα), μπαίνεις στο μετρό και δεν ακούς τίποτα άλλο πέρα από τη μουσική αλλά ακούς τις φωνητικές ανακοινώσεις όταν παίζουν, αν μιλήσεις εσύ (και όχι κάποιος άλλος δίπλα σου), αυτόματα χαμηλώνει τη μουσική και ενισχύει τους ομιλητές που βρίσκονται κοντά σου (συνεχίζοντας να κόβει θορύβους που έρχονται από πίσω σου) και επιστρέφει πάλι στη μουσική αν δεν ανιχνεύσει συνέχιση της συνομιλίας! :)

• Like 4
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, apos said:

Μέχρι 300 ppi ισχυριζόταν η Apple ότι καταλαβαίνει κανείςτις διαφορές. Αυτό βέβαια δεν το ασπάζονταν όλοι στη βιομηχανία, ανεβάζοντας το όριο πιο πάνω, οπότε ειναι πολύ πιθανό το 300 να ήταν ενα "βολικό" όριο για να κάνει marketing στον όρο "Retina", μιας και το iphone μόλις πριν έναν χρόνο είχε φτάσει τα 320κάτι. Δεν είμαι ειδικός και δεν έχω άποψη πιο είναι αυτό το όριο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το 260 του iPad δεν πληρούσε τις προδιαγραφές Retina που η ίδια η Apple είχε θέσει (όπως και πάρα πολλά Mac στη συνέχεια).

Σε ο,τι αφορά το iPad 2, θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός στο ότι δεν μπορούσες να διαβάσεις καθόλου κείμενο λόγω ppi. Την εποχή που βγήκε το μάτι δεν είχε συνηθίσει σε υπερυψηλές αναλύσεις οπότε το iPad δεν είχε φυσικά ευχάριστη ανάλυση για διάβασμα, αλλά ήταν "οκ" κατά τη γνώμη μου. Δεδομένου φυσικά ότι δεν το έπαιρνες για αντι-kindle, αλλά για τα apps και τα παιχνίδια που στη εποχή τους έπαιζαν πολύ ωραία.

Παίζει ρόλο πόσο κοντά έχεις ένα κείμενο σε μια  συσκευή 

Πχ tablet που το βλέπεις από σχετικά μακρυα 265 είναι οκ. Το κινητό που το βλέπεις κάπως ποιο κοντά έχει νόημα παραπάνω pixel density 

Το τελευταίο ipad pro 2023 έχει παλι 265 ppi ενώ το iphone 460. Δε μπορώ να δω πιξελ στο ipad μου πάντως 

Παιδιά προσπαθώ να καταιβασω ipad os 17 και μου λέει δε γίνεται επειδή χρειάζομαι wifi connection 

Ειμαι με wifi μέσω του κινητού που είναι data όμως 

Υπάρχει κανένα κόλπο να το καταιβασω? Καταλαβαίνει ότι είμαι με data. Δε μου δίνει τη δυνατότητα να το καταιβασω. Αύριο θα πάω σπίτι. Μα τι το πειράζει εγώ με data θελω 

Επεξ/σία από magiaros
Δημοσ.

Ρε γαμωτο τόσο δύσκολο είναι να δώσουν ένα 

-Notification center της προκοπής?

Ένα 

- in app scheduled message

Και λίγο μεγαλύτερο call log history...

Είναι αυτά τα τρία που όταν παίρνω iPhone μετά από κάποιους μήνες γυρίζω σε Android για daily drive.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, redcom7 είπε

Ρε γαμωτο τόσο δύσκολο είναι να δώσουν ένα 

-Notification center της προκοπής?

Ένα 

- in app scheduled message

Και λίγο μεγαλύτερο call log history...

Είναι αυτά τα τρία που όταν παίρνω iPhone μετά από κάποιους μήνες γυρίζω σε Android για daily drive.

Το call history είναι για τα πανηγύρια... Και γενικά το "phone mode" δεν έχει εξελιχθεί αρκετά.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από δω και κάτω στο θέμα μας. 

1 hour ago, magiaros said:

Παιδιά προσπαθώ να καταιβασω ipad os 17 και μου λέει δε γίνεται επειδή χρειάζομαι wifi connection 

Ειμαι με wifi μέσω του κινητού που είναι data όμως 

Υπάρχει κανένα κόλπο να το καταιβασω? Καταλαβαίνει ότι είμαι με data. Δε μου δίνει τη δυνατότητα να το καταιβασω. Αύριο θα πάω σπίτι. Μα τι το πειράζει εγώ με data θελω 

Τα τελευταία χρονια το λειτουργικό σε αφήνει μια χαρά να κατεβάζεις αναβαθμίσεις με χρήση mobile data χωρίς WiFi. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε iPads που δεν έχουν κάρτα sim. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, billdanos said:

Από δω και κάτω στο θέμα μας. 

Τα τελευταία χρονια το λειτουργικό σε αφήνει μια χαρά να κατεβάζεις αναβαθμίσεις με χρήση mobile data χωρίς WiFi. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό σε iPads που δεν έχουν κάρτα sim. 

Thanks 

Ναι wifi σκέτο είναι γιαυτό ισως δε με αφήνει να το καταιβασω καν ούτε στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να καταιβασω με cellular μεγάλα αρχεία 

Με wifi συνδέομαι βέβαια αλλά μέσω κινητού. Προφανώς καταλαβαίνει ότι είναι cellular  και δε θέλει να με ξοδέψει. (απεριόριστο είναι βασικά αλλά οκ) 

Επεξ/σία από magiaros
Δημοσ.
11 hours ago, magiaros said:

Με wifi συνδέομαι βέβαια αλλά μέσω κινητού. Προφανώς καταλαβαίνει ότι είναι cellular  και δε θέλει να με ξοδέψει. (απεριόριστο είναι βασικά αλλά οκ) 

αρα εχεις κανει hotspot, για το iphone τοτε ξερει οτι ειναι wifi. Αν σε κοβει θα σε κοβει το αλλο κινητο, αν ειναι android δες μηπως εχεις βαλει limit στα data

Mε hotspot εχω κανει update στο 16 οπότε γίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, great said:

αρα εχεις κανει hotspot, για το iphone τοτε ξερει οτι ειναι wifi. Αν σε κοβει θα σε κοβει το αλλο κινητο, αν ειναι android δες μηπως εχεις βαλει limit στα data

Mε hotspot εχω κανει update στο 16 οπότε γίνεται.

Ηotspot από  fold 4 

Στις ρυθμίσεις του Hotspot no data limit 

Ειναι Το ipad χωρίς  Sim όμως. Δεν υπάρχει ρύθμιση να καταβάσεις μέσω cellular 

Δε μπορώ καν να πατήσω download and install Με σταματαει Επειδή χρειαζομαι wifi λεει 

Προφανώς καταλαβαίνει ότι παίρνω ίντερνετ από   cellular. Γιαυτό πρέπει να είναι και λίγο χαζό το λειτουργικό. Αν τα καταλαβαίνει όλα υπάρχει πρόβλημα. Ισχύει και αλλου αυτό... 

Επεξ/σία από magiaros
Δημοσ.

άλλη μία χρονιά χωρίς πρόβλεψη το ελληνικό πληκτρολόγιο.... κατανοώ οτι είναι πολύ δύσκολο για την apple να το φτιάξει... Ας είναι καλά το gboard 

Δημοσ.
5 minutes ago, NorgePlayboy said:

άλλη μία χρονιά χωρίς πρόβλεψη το ελληνικό πληκτρολόγιο.... κατανοώ οτι είναι πολύ δύσκολο για την apple να το φτιάξει... Ας είναι καλά το gboard 

Απορώ πως σας αρέσει αυτή η αηδία το gboard, που έχει να πάρει και update 1 χρονο, όταν υπάρχει το SwiftKey!

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, koutsis είπε

Απορώ πως σας αρέσει αυτή η αηδία το gboard, που έχει να πάρει και update 1 χρονο, όταν υπάρχει το SwiftKey!

το είχα και είχε πολλά θέματα, λ.χ. πολλές φορές μου γύρναγε μόνο του στο πληκτρολόγιο της apple.
Όταν έβαλαν και το bing μέσα έγινε πολύπλοκο και κουραστικό.
Τέλος προτιμώ να αλλάζω την γλώσσα με κουμπί και όχι με swipe

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, NorgePlayboy said:

το είχα και είχε πολλά θέματα, λ.χ. πολλές φορές μου γύρναγε μόνο του στο πληκτρολόγιο της apple.
Όταν έβαλαν και το bing μέσα έγινε πολύπλοκο και κουραστικό.
Τέλος προτιμώ να αλλάζω την γλώσσα με κουμπί και όχι με swipe

Το Bing μπορείς να το βγάλεις από τις ρυθμίσεις. Το πληκτρολόγιο apple εμφανίζεται μόνο όταν βάζεις passwords και συμβαίνει γενικά. Για το swipe ok, είναι θέμα γούστου...

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
1 hour ago, magiaros said:

Ηotspot από  fold 4 

Στις ρυθμίσεις του Hotspot no data limit 

Ειναι Το ipad χωρίς  Sim όμως. Δεν υπάρχει ρύθμιση να καταβάσεις μέσω cellular 

Δε μπορώ καν να πατήσω download and install Με σταματαει Επειδή χρειαζομαι wifi λεει 

Προφανώς καταλαβαίνει ότι παίρνω ίντερνετ από   cellular. Γιαυτό πρέπει να είναι και λίγο χαζό το λειτουργικό. Αν τα καταλαβαίνει όλα υπάρχει πρόβλημα. Ισχύει και αλλου αυτό... 

δεν παιζει, κατι αλλο εχεις κανει ή ειναι

σου λεω εχω κανει update απο κινητο hotspot iphone kai ipad οχι Minor απο 15 σε 16 2+GB στο λεω σιγουρα. Δεν ξερει το iOs οτι εισαι απο hotspot αυτο βλεπει wifi δικτυο, that is all.

δες παλι ριθμύσεις.

Μολις το εκανα install se iphone 14 και ipad pro. Δεν βλεπω κατι, ουτε εχω δει τ καινουριο εχει, δεν εχω εντυπωσιαστει με κατι. εχει κατι να εντυπωσιαστο ? καποα super duper function που πρεπει να δω σαν ναυαρχιδα του 16 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, great said:

δεν παιζει, κατι αλλο εχεις κανει ή ειναι

σου λεω εχω κανει update απο κινητο hotspot iphone kai ipad οχι Minor απο 15 σε 16 2+GB στο λεω σιγουρα. Δεν ξερει το iOs οτι εισαι απο hotspot αυτο βλεπει wifi δικτυο, that is all.

δες παλι ριθμύσεις.

Μολις το εκανα install se iphone 14 και ipad pro. Δεν βλεπω κατι, ουτε εχω δει τ καινουριο εχει, δεν εχω εντυπωσιαστει με κατι. εχει κατι να εντυπωσιαστο ? καποα super duper function που πρεπει να δω σαν ναυαρχιδα του 16 ?

μηπως ηταν το ipad pro 5g?

υπάρχουν ρυθμισεις να επιτρέπεις κατέβασμα απλά λειπει η γραμμη των ρυθμίσεων αυτών που ειδα online σε wifi ipad pro 

αφου εισαι σιγουρος τοτε δεν επιτρέπει απο android  kai επιτρέπει απο iphone . ρυθμισεις άλλες δεν έχει

Επεξ/σία από magiaros
Δημοσ.
Just now, magiaros said:

μηπως ηταν το ipad pro 5g?

υπάρχουν ρυθμισεις να επιτρέπεις κατέβασμα απλά λειπει η γραμμη των ρυθμίσεων αυτών που ειδα online σε wifi ipad pro 

οχι σου λεω, δεν εχω cellurar ipad.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...