apos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, koutsis είπε Microsoft SwiftKey. Το καλύτερο! Μακράν το καλύτερο. Εδω και καιρό όμως το έχει αποσύρει από το store και είχε πολλά θέματα. Με το iOS 17 δεν δουλεύει καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, apos said: Μακράν το καλύτερο. Εδω και καιρό όμως το έχει αποσύρει από το store και είχε πολλά θέματα. Με το iOS 17 δεν δουλεύει καθόλου. Μία χαρά υπάρχει στο store και παίρνει και update πολύ συχνά (το τελευταίο update πριν μια βδομάδα)! Έχεις μείνει πίσω 😉 1 hour ago, depeche1976 said: Η λειτουργία contact posters δουλεύει σε κάποιον ;; Εγω το εκανα αλλά σε αλλο iPhone με το 17 δεν βγαζει το πόστερ που έβαλα την φωτογραφια επαφής που προϋπήρχε , ξέρει καποιος πως λειτουργεί;; Τι εννοείς πως λειτουργεί; πας στην επαφή που θέλεις και πατάς εκεί που λέει contact photo and poster. Μετά το κάνεις όπως θες... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από koutsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purespyros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οταν το εβαλα χθες βράδυ το τηλέφωνο σερνόταν απλά. Πιστεύω ότι έκανε πάλι την ιδια μπινια που ειχε κάνει παλιότερα με την απόδοση, στο 12ΡΜ που έχω η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 84%. Σήμερα έστρωσε αλλά χθες έλεγα πάει αυτό ήταν Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από purespyros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, petran66 said: Καλοδεχούμενο το νέο ios! Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση: Σε iphone 14 pro max, να κάνω απλώς αναβάθμιση, η σβήσιμο όλων και καθαρή εγκατάσταση? Απλα αναβαθμιση! Απο το 3GS αυτο κανω χωρις κανενα προβλημα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WhitePixel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, depeche1976 είπε Η λειτουργία contact posters δουλεύει σε κάποιον ;; Εγω το εκανα αλλά σε αλλο iPhone με το 17 δεν βγαζει το πόστερ που έβαλα την φωτογραφια επαφής που προϋπήρχε , ξέρει καποιος πως λειτουργεί;; Πατάς την επαφή που θέλεις -> πατάς αλλαγές ->πατας την φωτογραφία -> προσαρμογή και επιλέγεις αφίσα . Μέχρι στιγμής δεν έχω δει εάν γίνεται να τραβήξει την φωτογραφία στην αφίσα αλλά σίγουρα γίνεται να βάλεις μια καινούργια φωτογραφία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, koutsis είπε Μία χαρά υπάρχει στο store και παίρνει και update πολύ συχνά (το τελευταίο update πριν μια βδομάδα)! Έχεις μείνει πίσω 😉 Τι εννοείς πως λειτουργεί; πας στην επαφή που θέλεις και πατάς εκεί που λέει contact photo and poster. Μετά το κάνεις όπως θες... Ωραία "νέα" (για μένα είναι νέα δηλαδή😁 ) το ότι επέστρεψε - είχε όντως αποσυρθεί με επίσημη ανακοίνωση. Εξακολουθεί βέβαια να μη μου δουλεύει σωστά, μετά από update του app και του iOS. Θα την βρω την άκρη πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει ότι στο iPad οι ειδοποιήσεις είναι άβολες που βγαίνουν κάτω; Για iPhone δεν ξέρω αν βολεύει. Ίσως στα Max για να φτιάνει το δάχτυλο πιο εύκολα. Ίσως να είναι και θέμα συνήθειας..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, purespyros είπε οταν το εβαλα χθες βράδυ το τηλέφωνο σερνόταν απλά. Πιστεύω ότι έκανε πάλι την ιδια μπινια που ειχε κάνει παλιότερα με την απόδοση, στο 12ΡΜ που έχω η υγεία της μπαταρίας ειναι στο 84%. Σήμερα έστρωσε αλλά χθες έλεγα πάει αυτό ήταν Πάντοτε και ειδικά μετά από ένα major update χρειάζεται χρόνος μέχρι να κάνει όλες τις εσωτερικές διεργασίες του το λειτουργικό, ανάλογα τα αρχεία, τις εφαρμογές κλπ… 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, WhitePixel είπε Πατάς την επαφή που θέλεις -> πατάς αλλαγές ->πατας την φωτογραφία -> προσαρμογή και επιλέγεις αφίσα . Μέχρι στιγμής δεν έχω δει εάν γίνεται να τραβήξει την φωτογραφία στην αφίσα αλλά σίγουρα γίνεται να βάλεις μια καινούργια φωτογραφία Το έκανε αυτό προφανώς. Απλά όταν καλεί κάποιον άλλο, δεν εμφανίζεται το poster. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Έφτιαξα poster με φωτό μου και τα στοιχεία μου, έκανα κλήση και εμφανίζεται ως avatar επαφής, όχι σε full screen, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Zus είπε Το έκανε αυτό προφανώς. Απλά όταν καλεί κάποιον άλλο, δεν εμφανίζεται το poster. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Έφτιαξα poster με φωτό μου και τα στοιχεία μου, έκανα κλήση και εμφανίζεται ως avatar επαφής, όχι σε full screen, Σε μένα το έκανε αυτό όσο είχα σε περισσότερες από μία επαφές το ίδιο νούμερο. Όταν τα καθάρισα και άφησα μία μόνο ενημερωμένη, εμφανίστηκε κανονικά σε full screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 40 minutes ago, Zus said: Το έκανε αυτό προφανώς. Απλά όταν καλεί κάποιον άλλο, δεν εμφανίζεται το poster. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ. Έφτιαξα poster με φωτό μου και τα στοιχεία μου, έκανα κλήση και εμφανίζεται ως avatar επαφής, όχι σε full screen, Μήπως πρέπει να υπάρχει σαν επιλογή το ful screen αντι για banner στην κλήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gameleon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω να κάνω clean install/ recovery χρόνια τώρα. Μόνο στο MacBook το επιχείρησα πάλι όταν πέρασα σε Monterey. Έκανα εχθές το βράδυ την αναβάθμιση σε ipadOS 17 και σήμερα το ipad είναι πιο snappy ,σε σχέση με την 16.6 (!) . Για να δούμε τι θα γίνει και με τα της μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, apos said: Ωραία "νέα" (για μένα είναι νέα δηλαδή😁 ) το ότι επέστρεψε - είχε όντως αποσυρθεί με επίσημη ανακοίνωση. Εξακολουθεί βέβαια να μη μου δουλεύει σωστά, μετά από update του app και του iOS. Θα την βρω την άκρη πάντως! Τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά? τι πρόβλημα έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά? τι πρόβλημα έχεις ? Με που επιλέξω το SwiftKey από τα διαθέσιμα πληκτρολόγια από την "υδρόγειο" κάτω αριστερά, το εμφανίζει και αμέσως το γυρνάει στο default keyboard του iOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 σε ipad 7ης γενιάς δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση...μου βγάζει σφάλμα ενω το έχει κατεβάσει..έχει 7gb διαθέσιμο χώρο(με κατεβασμένο το ios17)..καμία λύση; το έσβησα και το ξανα κατέβασα αλλα τίποτα...έκανα και επανεκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα