M A T R I X Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, trelos1333 είπε ΠΟΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ VERSION ΚΑΘΕ IOS. εχουν bugs. περιμενουμε τις εκδοσεις 17.0.2 και μετα το παρελθον διδασκει Υπερβολή. Μια χαρά έχουμε τρέξει τα τελευταία χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται κανονικά και σας συμβουλεύω να φορτίζετε εκείνη την ώρα το ΚΙΝΗΤΟ για μέγιστη λειτουργικότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 8 minutes ago, trelos1333 said: ΠΟΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ VERSION ΚΑΘΕ IOS. εχουν bugs. περιμενουμε τις εκδοσεις 17.0.2 και μετα το παρελθον διδασκει Μία χαρά είναι η πρώτη έκδοση... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Thresh said: Δεν έχω ιδέα πως συμπεριφέρεται το iOS μετά από Χ μήνες/χρόνια ή major updates, μιας και δεν είχα ποτέ οπότε δεν έχω εμπειρία , αλλά το Android όσο περνάει ο καιρός σε μια συσκευή είναι λες και μοιάζει στα WinXP, το θέλει το "format" του. Δεν ξέρω τι φταίει γι' αυτό, αλλά μετά από 13 χρόνια σε Android, είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι το ίδιο snappy/smooth/fast όπως είναι πχ τους πρώτους 5-6 μήνες χρήσης του... Πάντα έτσι ήταν δυστυχώς. Πέρασαν άπειρες android συσκευές απ τα χέρια μου και όχι τύπου Xiaomi και Samsung A/J μαλακίτσες, αλλά σοβαρές συσκευές και μια φορά στο 6μηνο-7μηνο, καταλάβαινες πως το θέλει το clean install του. Σε iOS παλι που δουλευω τα τελευταια 3 χρονια, μια φορά χρειαστηκε να το κανω γιατι μαλλον δεν ειχε κάτσει καλα καποιο update και ειχε καποια μικρο σκαλωματα, πέρα απ αυτο, ολα καλά. ΥΓ. Το Galaxy S9 που ειχε περασει απ τα χερια μου το 2018 (νομιζω) μεχρι το 2019-20 που το κράτησα, επισης δεν ειχε ποτέ θέμα με κολληματα κλπ. Αψογη συσκευη και απ τις λιγες που δεν μου παρουσιασε ποτέ καποιο θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Αντε στο επόμενο iPadOS περιμένουμε να προστεθεί και η αριθμομηχανή μετά την προσθήκη της εφαρμογής υγείας. Μπορείς να κάνεις πράξεις και στο spotlight, όπως και σε MacOS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magiaros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) iPadOS 17 επιτρέπει την αλλαγή στο μέγεθος των παραθύρων, τη μετακίνησή τους αλλά και την τοποθέτησή τους όπου μας βολεύει περισσότερο. τι λες τώρα έτος 2023 και μπορεις να κάνεις αλλαγή στο μέγεθος τον παραθύρων ή να τα μετακινήσεις αν θες . που έφτασε η τεχνολογια . Ούτε θα το φανταζόμασταν 20 χρόνια πριν όλο αυτό . innovation εντάξει τρελό να γίνει έκτακτη press conference ειναι να απορεις τί έκαναν στα προηγούμενα 16 ipados εν τω μεταξύ το stage manager που υποτιθεται στην αρχή ειχαν πει θα δουλέυει αποκλειστικά στα τελευταία μοντέλα και καλά μ2 δουλέυει χάλια τελείως . θα μας τρελάνει η apple τα χαρακτηριστικά του ios γιατί αργουν να πάνε στο ipad ? τώρα θα μου πεις μετά απο τοοοοοοοσα ipad που πληρώσαμε ακόμα δεν έχουμε δει oled θα βάλουν το 2024 έχω ipad επειδή έχω πολλές ιατρικές εφαρμογές που αξιζουν αλλά οκ. απογοήτευση . φυσικά έχω και galaxy tab s8 ultra του χρόνου που θα βγάλει oled ipad πάντως θα ξαναπάρω άλλη μια φορά . αδιορθωτος το να δειχνει ώρα και πληροφορίες θα ήταν πολύ χρήσιμο για παλιά iphone δεν κάνουν που δεν κάνουν τίποτα τουλάχιστον να δειχνουν την ώρα και τον καιρό . Δε νομίζω να το πάνε αυτό το "προηγμενο " χαρακτηριστικό στα παλία iphone ομως . νομιζω απο το 10 και πάνω ισχύει και η samsung βέβαια δινει 4 major Android OS updates στις συσκευές . πχ το iphone 7 plus που βγηκε το 2016 πριν 7 χρονια βασικά νοιωθω οτι έχω κάτι άχρηστο τελείως . οι εφαρμογές δουλέυουν ευτυχως . μεχρι ios 15.7.9 πάει Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από magiaros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει ipad με OLED??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoslam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, MontzOlee είπε Καλό είναι στα "μεγάλα updates" να κανεις clean install με backup και setup as new και όχι μέσω ΟΤΑ, έτσι έχω ακούσει κι έτσι κάνω πάντα. Σωστο ; Λάθος ; Δεν ξέρω .. Καλός ήρθατε στο 2010 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
depeche1976 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Η λειτουργία contact posters δουλεύει σε κάποιον ;; Εγω το εκανα αλλά σε αλλο iPhone με το 17 δεν βγαζει το πόστερ που έβαλα την φωτογραφια επαφής που προϋπήρχε , ξέρει καποιος πως λειτουργεί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 11 hours ago, MontzOlee said: Καλό είναι στα "μεγάλα updates" να κανεις clean install με backup και setup as new και όχι μέσω ΟΤΑ, έτσι έχω ακούσει κι έτσι κάνω πάντα. Σωστο ; Λάθος ; Δεν ξέρω .. υπαρχει κοσμος που το κανει ακοαμ αυτο? μιλαμε για δεκαετιες πίσω αυτη η λογική. Δεν το εχω κανει ποτέ, δεν ειχα ποτέ προβλημα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις καποιος σε αυτη την διαδικασία, ειναι χάσιμο χρόνο. Οτι και να διαβαζετε για benchmarks πριν μετα και τετοια ειναι να εχουεμ να λέμε. Ειναι ενα ξεκάθαρο urban legend. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν έχω ιδέα πως συμπεριφέρεται το iOS μετά από Χ μήνες/χρόνια ή major updates, μιας και δεν είχα ποτέ οπότε δεν έχω εμπειρία , αλλά το Android όσο περνάει ο καιρός σε μια συσκευή είναι λες και μοιάζει στα WinXP, το θέλει το "format" του. Δεν ξέρω τι φταίει γι' αυτό, αλλά μετά από 13 χρόνια σε Android, είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι το ίδιο snappy/smooth/fast όπως είναι πχ τους πρώτους 5-6 μήνες χρήσης του... Και τα 2 στην ίδια φάση είναι. Εξαρτάτε με τον χρήστη του.το android επιτρέπει πολλά οπότε ο καθένας πατάει ναι όπου νάνε. 4 χρόνια βαριάς χρήσης δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά γιατί αργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, depeche1976 said: Η λειτουργία contact posters δουλεύει σε κάποιον ;; Εγω το εκανα αλλά σε αλλο iPhone με το 17 δεν βγαζει το πόστερ που έβαλα την φωτογραφια επαφής που προϋπήρχε , ξέρει καποιος πως λειτουργεί;; απο οσο καταλαβα ειναι μονο οταν ακουμπας το ενα κινητο με το αλλο. Τι θα παρει ο αλλος.... αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 51 minutes ago, hellghan said: Και τα 2 στην ίδια φάση είναι. Εξαρτάτε με τον χρήστη του.το android επιτρέπει πολλά οπότε ο καθένας πατάει ναι όπου νάνε. 4 χρόνια βαριάς χρήσης δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά γιατί αργεί Από ότι έχω ακούσει πάντως δεν το βλέπουμε στο iOS στον βαθμό που συμβαίνει στο Android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 44 minutes ago, kazantzidis said: απο οσο καταλαβα ειναι μονο οταν ακουμπας το ενα κινητο με το αλλο. Τι θα παρει ο αλλος.... αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος... Κάνεις λάθος, αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι το NameDrop στο AirDrop. Η λειτουργία poster εμφανίζει το poster που έχεις δημιουργήσει όταν καλείς άλλο κινητό με iOS 17.x 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα