Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφόρησαν τα iOS 17 και iPadOS 17

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, somt said:

κάτσε γιατί κατάλαβες λάθος... εγώ update κάνω από τότε που το έβγαλα από το κουτί και στα παιδιά από πάνω συστήνω το ίδιο. Δεν έχει νόημα το clean install σε κανένα κινητό.

Το θέμα με τις Επαφές το αναφέρω για όταν στήνεις καινούργιο iPhone που αγορασες.

Εννοείς όταν αγοράζεις iPhone για πρώτη φορά; Γιατί όταν αλλάζεις iPhone περνάς τα πάντα απ'το παλιό στο νέο.

Restore και Setup as new έκανα τελευταία φορά στο iPhone 4 όταν βγήκε το iOS 7, που το είχε ψιλογονατίσει τα τεσσαράκι. 😀 Από τότε, restore from iCloud και από ένα σημείο και μετά, device to device.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ πάντως το κατέβασα μου αρέσει για αρχή πολύ και μπράβο στην Apple για τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει καλοδεχούμενο να είναι αυτά είχα να πω 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εννοείς όταν αγοράζεις iPhone για πρώτη φορά; Γιατί όταν αλλάζεις iPhone περνάς τα πάντα απ'το παλιό στο νέο.

υπάρχει η περίπτωση να έχεις πουλήσει/χαρίσει το παλιό πριν πάρεις στα χέρια σου το καινούργιο

ή να το πας για service και να το έχεις κάνει wipe

Λόγω κολλημάτων που είχε φάει το ios 16 κατέφυγα στο wipe για να τα λύσω πριν μέρες. Ακόμα δεν έχω τελειώσει με την προτιμόμεμη sim σε όλες τις επαφές και δυστυχώς έχω κάνει και κλήσεις καταλάθος από λάθος sim...

Επεξ/σία από somt

το πέρασα μόλις στο 13 pro max , το βλέπω πιο smooth την κίνηση κατά τα αλλά αδιάφορο update τπτ το νέο κάτι μικροπράγματα τουλάχιστον αδιάφορα για εμένα , 

• Like 2

8 minutes ago, labr said:

το hotspot θα το φτιαξουμε ποτε; θα προσθεσουμε ρυθμισει να μην σβηνει απο μονο του μολις αποσυνδεθουν οι συσκευες;

Καλά κάτσε να βάλει Swype στα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και βλέπουμε 😄

• Like 1

1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε

Καλά κάτσε να βάλει Swype στα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και βλέπουμε 😄

ευτυχώς υπάρχει το gboard... ίσως βάλει μεχρι το 2030, ίσως και όχι, γιατι βλέπω οι περισσότεροι ικανοποιούνται μια χαρά και με τα λιγα 😊

• Like 1

1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Καλό είναι στα "μεγάλα updates" να κανεις clean install με backup και setup as new και όχι μέσω ΟΤΑ, έτσι έχω ακούσει κι έτσι κάνω πάντα. 
Σωστο ; Λάθος ; Δεν ξέρω ..

Στο iPad δεν έκανα ποτέ clean install. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

• Like 2

36 minutes ago, somt said:

ευτυχώς υπάρχει το gboard... ίσως βάλει μεχρι το 2030, ίσως και όχι, γιατι βλέπω οι περισσότεροι ικανοποιούνται μια χαρά και με τα λιγα 😊

Microsoft SwiftKey. Το καλύτερο!

1 hour ago, MontzOlee said:

Καλό είναι στα "μεγάλα updates" να κανεις clean install με backup και setup as new και όχι μέσω ΟΤΑ, έτσι έχω ακούσει κι έτσι κάνω πάντα. 
Σωστο ; Λάθος ; Δεν ξέρω ..

Λάθος. Σιγά μην κάθομαι σε κάθε update να στηνω το κινητό από την αρχή χωρίς λόγο! Μόνο μαζοχες το κάνουν αυτό 😂

• Like 3
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το iOS δεν είναι android για να έχεις θέματα με τις μεγάλες αναβαθμίσεις και να πρέπει να κανεις καθαρή εγκατάσταση! :)

Σοβαρά τώρα;

Excuse Me Reaction GIF by One Chicago

• Like 1

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Σας εξηγώ πως είναι χαζομάρα να κάνετε καθαρή εγκατάσταση στο iOS… Τώρα αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα σαν τα placebo φάρμακα …περί ορέξεως… 😛 

Ναι ναι καταλάβαμε τι κάνεις. 

Ποτέ δεν χρειάστηκα clean install ούτε σε iOS ούτε σε Android.

Υπήρχε κάποτε αυτή η συμβουλή (ας την πούμε) αλλά δεν ήταν απαραίτητο όπως αναφέρεις.

• Super Moderators
30 minutes ago, gadgetseek said:

Σοβαρά τώρα;

Excuse Me Reaction GIF by One Chicago

Δεν έχω ιδέα πως συμπεριφέρεται το iOS μετά από Χ μήνες/χρόνια ή major updates, μιας και δεν είχα ποτέ οπότε δεν έχω εμπειρία , αλλά το Android όσο περνάει ο καιρός σε μια συσκευή είναι λες και μοιάζει στα WinXP, το θέλει το "format" του.

Δεν ξέρω τι φταίει γι' αυτό, αλλά μετά από 13 χρόνια σε Android, είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι το ίδιο snappy/smooth/fast όπως είναι πχ τους πρώτους 5-6 μήνες χρήσης του...

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...