Fan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Τι θα προτείνατε σε σκουτεράκι χαμηλού κυβισμού; Είμαι ανάμεσα σε: Sym Jet14 L/C 125 Sym Jet X TCS Kymco DINK-R 125i Medley 150 Το αρχικό μου Budget ήταν μαξ τα 3.000 ευρώ, αλλά εάν αξίζουν τα χρήματα τους θα μπορούσα να πάω λίγο πιο πάνω. Τα Sym μου είπαν ότι έχουν αναμονή παραλαβής τουλάχιστον 1,5 μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblov Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Honda Pcx Τέλος!! Παρακαλώ να κλείσει το θέμα 😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, bblov είπε Honda Pcx Τέλος!! Παρακαλώ να κλείσει το θέμα 😁 Το είχα απορρίψει λόγω άσχημης εμφάνισης 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, bblov είπε Honda Pcx Τέλος!! Παρακαλώ να κλείσει το θέμα 😁 τοσο καλο το pcx ?? το έχει ενας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 59 minutes ago, gerrybezhani said: τοσο καλο το pcx ?? το έχει ενας φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος καλό είναι, όχι για το 2023-24 όμως... δεν επιτρέπεται ένα τόσο καλό μηχανάκι να μην έχει ABS/ASR μπροστά ΚΑΙ πίσω, και να μου βάζουν ταμπούρο λες και είναι town mate, ιδικά στα λευτά που ζητά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BROKOLOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι χοντα ρε φίλε.... Τον παίρνει να κάνει εκπτώσεις σε κάποια πράγματα Μπεστ σέλερ στην κατηγορία του Ο γιαπωνεζος είναι τεράστιο όνομα στις μηχανές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιο βλακεία μηχανάκι απο το PCX δεν υπάρχει. Μιλάμε για μηδέν πρακτικότητα. Μικροί τροχοί, χωρίς ποδιά, τσοπεροτιμόνι και χάλια εμφάνιση. Ναι είναι οικονομικό, ναι είναι αξιόπιστο, αλλά όχι ρε γαμώτο.... Χίλιες φορές το SH Mode, ή ακόμα καλύτερα το κορυφαίο SH150. Τώρα, αν είναι αυστηρά απο την λίστα που αναφέρθηκε στην αρχή. Σίγουρα το Sym Jet14 L/C 125 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από Sorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Sorath είπε Πιο βλακεία μηχανάκι απο το PCX δεν υπάρχει. Μιλάμε για μηδέν πρακτικότητα. Μικροί τροχοί, χωρίς ποδιά, τσοπεροτιμόνι και χάλια εμφάνιση. Ναι είναι οικονομικό, ναι είναι αξιόπιστο, αλλά όχι ρε γαμώτο.... Χίλιες φορές το SH Mode, ή ακόμα καλύτερα το κορυφαίο SH150. Τώρα, αν είναι αυστηρά απο την λίστα που αναφέρθηκε στην αρχή. Σίγουρα το Sym Jet14 L/C 125 Και εγώ εκεί καταλήγω, αλλά έχει μεγάλη αναμονή. Μακράν το καλύτερα από άποψη βολικής οδήγησης είναι το Yamaha NMAX, αλλά ξεφεύγει αρκετά σε χρήματα για το budget μου. Το σκέφτομαι όμως να τα δώσω εάν αξίζει. Βολικό ήταν και το People 200 με αρκετά καλή τιμή στα 3.100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Φίλε μου, ειδικά με τους Ελληνικούς δρόμους που έχουμε, αν μπορείς απέφυγε τους μικρούς τροχούς. Επίσης, η ποδιά μπροστά είναι τεράστια ευκολία. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να μεταφέρεις με αυτή! Το People 200, πληρεί και τα δυο παραπάνω (οκ ο πίσω είναι 14' αντί 16'' του μπροστινού', αλλά και πάλι μεγαλύτερος απο τον 13'' του NMax που έχει μπροστά-πίσω), και με στην τιμή που πωλείται, είναι κελεπούρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Sorath είπε Φίλε μου, ειδικά με τους Ελληνικούς δρόμους που έχουμε, αν μπορείς απέφυγε τους μικρούς τροχούς. Επίσης, η ποδιά μπροστά είναι τεράστια ευκολία. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να μεταφέρεις με αυτή! Το People 200, πληρεί και τα δυο παραπάνω (οκ ο πίσω είναι 14' αντί 16'' του μπροστινού', αλλά και πάλι μεγαλύτερος απο τον 13'' του NMax που έχει μπροστά-πίσω), και με στην τιμή που πωλείται, είναι κελεπούρι. Οπότε από ό,τι σκουτεράκι παίζει σε αυτά τα χρήματα, θεωρείς το people 200 την καλύτερη λύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αυτή την τιμή, ναι σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 18/9/2023 στις 8:49 ΜΜ, bblov είπε Honda Pcx Τέλος!! Παρακαλώ να κλείσει το θέμα 😁 Πραγματικα ετσι ειναι αυτος που ξερει απο scooter! Αισθηση επιδοσεων περισσοτερων κυβικων! Χαμηλοτερη καταναλωση!!! Καλυτερη αξιοπιστια παντου..! Μεταπωληση..! Εν κατακλειδι επενδυση/αποσβεση με αποτελεσμα στο περας του χρονου να βγαινει πιο οικονομικο απο τον κινεζο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Πραγματικα ετσι ειναι αυτος που ξερει απο scooter! Αισθηση επιδοσεων περισσοτερων κυβικων! Χαμηλοτερη καταναλωση!!! Καλυτερη αξιοπιστια παντου..! Μεταπωληση..! Εν κατακλειδι επενδυση/αποσβεση με αποτελεσμα στο περας του χρονου να βγαινει πιο οικονομικο απο τον κινεζο!!! καν αν θες να πας σουπερ μαρκετ τι κανει; παρινει το αμαξι ε; ;🤣συμφωνω για pcx παντως αλλα εχει και τα αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bblov Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Titos301 είπε καν αν θες να πας σουπερ μαρκετ τι κανει; παρινει το αμαξι ε; ;🤣συμφωνω για pcx παντως αλλα εχει και τα αλλα.. Κοίταξε είναι ανάλογα και την χρήση που θέλει ο καθένας. Το pcx έχει πολύ ωραίο χώρο κάτω από την σέλα γιατί χωράει ένα μεγάλο full face κράνος++ έξτρα χώρο για ένα ψιλό μπουφάν η ζακέτα. Βάζεις και ένα βαλιτσακι και είναι σούπερ. Τώρα αν θέλει κάποιος επίπεδο πάτωμα για να φορτώσει πράγματα πάνω εκεί είναι άλλο θέμα γιατί εντάξει δεν θα πήγαινα στο σούπερ να κάνω τα ψώνια του μήνα με το μηχανάκι όπως και να έχει,αλλά εξυπηρετη με το βαλιτσακι να πάω να πάρω κάποια πράγματα. Αν ήταν να πάρω μηχανάκι και κοιτούσα μόνο όσο ποιο πολλά χωράει τόσο ποιο καλά θα κοιτούσα τρίκυκλο όπως έχουν Ρόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bblov είπε Κοίταξε είναι ανάλογα και την χρήση που θέλει ο καθένας. Το pcx έχει πολύ ωραίο χώρο κάτω από την σέλα γιατί χωράει ένα μεγάλο full face κράνος++ έξτρα χώρο για ένα ψιλό μπουφάν η ζακέτα. Βάζεις και ένα βαλιτσακι και είναι σούπερ. Τώρα αν θέλει κάποιος επίπεδο πάτωμα για να φορτώσει πράγματα πάνω εκεί είναι άλλο θέμα γιατί εντάξει δεν θα πήγαινα στο σούπερ να κάνω τα ψώνια του μήνα με το μηχανάκι όπως και να έχει,αλλά εξυπηρετη με το βαλιτσακι να πάω να πάρω κάποια πράγματα. Αν ήταν να πάρω μηχανάκι και κοιτούσα μόνο όσο ποιο πολλά χωράει τόσο ποιο καλά θα κοιτούσα τρίκυκλο όπως έχουν Ρόμα. Το pcx είναι πολυ αξιόλογο σκούτερ αλλά και το επίπεδο πάτωμα είναι επίσης πολυ σημαντικό, μην το υποβαθμιζεις. Έχω σκούτερ με επίπεδο πάτωμα και εχω μεταφέρει άνετα πχ 2 μεγάλες εξάδες νερό την μια πάνω στην άλλη πάνω στο πάτωμα , στο pcx δεν νομίζω για παράδειγμα ότι υπάρχει τρόπος να μεταφερεις 2 εξάδες νερά. Με επίπεδο πάτωμα, με βαλίτσακι πίσω και τον χώρο κάτω από την σέλα που λίγο πολυ έχουν όλα τα σκούτερ, μεταφέρω ψώνια των 100 ευρώ από το σούπερ Μαρκετ. Προσωπική άποψη δεν θα πήγαινα σε σκούτερ που δεν έχει επίπεδο πάτωμα γιατί είναι τρομερή ευκολία. Βέβαια ο καθένας μας εχει και διαφορετικές προτεραιότητες. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα