Mordred35 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε παιδιά, δεν έκανα εγώ τη μετάφραση και στα παπάρια μου ποιος την έκανε και το αν σας αρέσει. Εγώ σχολίασα απλά την ετυμολογία της λέξης idiot, περιμένοντας πρώτον να είναι κάτι ευρύτερα γνωστό απ' ό,τι τελικά φαίνεται να είναι και δεύτερον να ξέρετε τι σημαίνει ο όρος "ετυμολογία", η όποια νοητική αδυναμία σας ή έλλειψη μόρφωσης στα βασικά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα να αναδείξω, ούτε κάτι το οποίο αμφισβήτησα ποτέ. Συγγνωμη κυριε Μπαμπινιωτη της Αγγλικης θα προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι.......
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Tablet said: Χαχαχα ενταξει, μπορείς απλα να πεις «λάθος» και να κανείς ένα edit.. Τα λάθη για μας είναι δεν έγινε κάτι.. Το να βρούμε μια υπό έννοια της υπό έννοιας για να πουμε ότι έχουμε δίκιο δεν λέει και κάτι. Τεσπα προχωράμε 🙂 Γενικά δεν είναι κακό να διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος. Είπε ξεκάθαρα πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η μετάφραση αυτή είναι λάθος. Αφού είπε αυτό μετά πρόσθεσε πως η λέξη προέρχεται όντως από εκεί. 2 διαφορετικά πράγματα. 1
alexpap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, alexpap είπε Παιδιά εγώ νομίζω idiot είναι ακρωνύμιο και σημαίνει Identification Input Output Translation. Ένας καλός Ιδιωματισμός του παραπάνω ακρωνυμίου για αρκτικόλεξο είναι και ο I.D.I.O.T.=IDIOT.DIPLOMACY.IDIOT.ORTHOGRAPHY.TRANSLATION(TRANSACTION)
safridia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Lucifer είπε Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε παιδιά, δεν έκανα εγώ τη μετάφραση και στα παπάρια μου ποιος την έκανε και το αν σας αρέσει. Εγώ σχολίασα απλά την ετυμολογία της λέξης idiot, περιμένοντας πρώτον να είναι κάτι ευρύτερα γνωστό απ' ό,τι τελικά φαίνεται να είναι και δεύτερον να ξέρετε τι σημαίνει ο όρος "ετυμολογία", η όποια νοητική αδυναμία σας ή έλλειψη μόρφωσης στα βασικά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα να αναδείξω, ούτε κάτι το οποίο αμφισβήτησα ποτέ. Αναρωτιεμαι εαν εγραφα εγω η ενα οποιαδηποτε μελος την λεξη "στα παπαρια μου" ποσες μερες ban θα ετρωγα; Μας σεβεσαι πολυ εδω μεσα, ευχαριστουμε Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από safridia
polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 On 18/09/2023 at 16:56, Lucifer said: Eπειδή ξαναδιάβασα τα μηνύματα και ίσως ήμουν λίγο επιθετικός προχτές, επανέρχομαι για να ζητήσω συγνώμη για το ότι ήμουν απότομος. Προφανώς δεν ήταν κάτι προσωπικό, αλλά και πάλι θα μπορούσα να το εκφράσω πιο νορμάλ καθώς στον γραπτό λόγο όλα φαίνονται πιο απόλυτα. Στην φωνητική επικοινωνία είμαι σίγουρος ότι ίσως πηγαίναμε και για μπύρες μετά! Ελπίζω όλα οκ και από πλευράς σου! 1
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, polaki είπε Eπειδή ξαναδιάβασα τα μηνύματα και ίσως ήμουν λίγο επιθετικός προχτές, επανέρχομαι για να ζητήσω συγνώμη για το ότι ήμουν απότομος. Προφανώς δεν ήταν κάτι προσωπικό, αλλά και πάλι θα μπορούσα να το εκφράσω πιο νορμάλ καθώς στον γραπτό λόγο όλα φαίνονται πιο απόλυτα. Στην φωνητική επικοινωνία είμαι σίγουρος ότι ίσως πηγαίναμε και για μπύρες μετά! Ελπίζω όλα οκ και από πλευράς σου! Κανένα θέμα, όλα στο παιχνίδι είναι και για να ξεχνιούνται στο 5λεπτο. Απ' όλα, αυτό που θα μου μείνει είναι η στάση σου τώρα που είναι, κατ' εμέ, σπάνια και αξιέπαινη. 1
beef.techie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 "Ο CEO της που προέρχεται από την EA, έχει επίσης αφού χαρακτήρισε ως "ιδιώτες" όσους δεν σκέφτονται το κέρδος."... Ούτε καν chatGPT, τέτοια αλφάδια μετάφραση γίνεται μόνο με σκέτο google translate. Site τεχνολογίας είστε παιδιά, λίγη σοβαρότητα...
atheatos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, beef.techie είπε "Ο CEO της που προέρχεται από την EA, έχει επίσης αφού χαρακτήρισε ως "ιδιώτες" όσους δεν σκέφτονται το κέρδος."... Ούτε καν chatGPT, τέτοια αλφάδια μετάφραση γίνεται μόνο με σκέτο google translate. Site τεχνολογίας είστε παιδιά, λίγη σοβαρότητα... Site τεχνολογίας που στηρίζεται στην «ιδιωτική» πρωτοβουλία, όμως…
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εγραψα τι λεξε idiot στο google και μου εβγαλε τα παρακατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα