Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lucifer είπε Όχι σε αυτό το context, αλλά ακριβώς αυτό σημαίνει και αυτή είναι η ετυμολογία του. 13 λεπτά πριν, polaki είπε Επιμένεις δηλαδή ότι το μεταφράσατε σωστά. Σωστά? Σε καλύπτει εσένα η μετάφραση δηλαδή. Στο φροντιστήριο στο lower θα το μάρκαρες σωστό δηλαδή αν ήσουν διορθωτής, σωστά? Τέσπα ο καθένας όπως νομίζει. Προχωράμε.
lawlezz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή είδαν ότι φεύγουν όλες οι εταιρείες νομίζω πλέον χάθηκε ήδη το rust 2 είπε ότι θα αλλάξει engine rip unity 1
atheatos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Αν γράψω σε κάποιον ότι είναι "ιδιώτης" θα φάω μπαν? 1
Le Perv Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Ειπε ο Στουπίδεος τους πελατες του "ιδιωτες"?
panther_512 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 43 minutes ago, atheatos said: Αν γράψω σε κάποιον ότι είναι "ιδιώτης" θα φάω μπαν? Εξαρτάται άπο το context. Εγώ για παράδειγμα σήμερα στη δουλειά, οι τεχνικοί μου αντί να διορθώσουν τη βλάβη, χάλασαν και το καινούριο εξάρτημα που έβαλαν επειδή ξέχασαν τα εργαλεία μέσα στο μηχάνημα όταν το έβαλαν μπροστά . 500 ευρώ ζημιά και πίσω η παραγωγή μία μέρα και ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε κανένας. Είναι ή δεν είναι ιδιώτες τώρα?
alexpap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά εγώ νομίζω idiot είναι ακρωνύμιο και σημαίνει Identification Input Output Translation.
MosquitoTerminator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Τι αναδιπλωση; Ουτε μισο ιχνος ντροπης στο δημοσιογραφικο επιπεδο εδω μεσα.
guardianx71 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλό θα ήταν όταν αναφερόμαστε για τις ... "αντιδράσεις που ξεφεύγουν" να αναφέρουμε ότι αυτές τελικά προήλθαν απο υπάλληλο της ίδιας της εταιρίας, με ότι συνηρμούς μπορεί να προκαλεί αυτό, κάτι το οποίο δεν βλέπω να αναφέρεται γενικώς σε κανένα άρθρο. Εκτός βεβαίως και αν έχει αποδειχθεί ψευδές και έπεσα θύμα παραπληροφόρησης
iwnas28 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, alexpap said: Παιδιά εγώ νομίζω idiot είναι ακρωνύμιο και σημαίνει Identification Input Output Translation. Σωστα νομιζες!!!
safridia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 "CEO της που προέρχεται από την EA" Δεν χρειαζεται να διαβασω τιποτα αλλο 2
kurkosdr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, safridia είπε "CEO της που προέρχεται από την EA" Δεν χρειαζεται να διαβασω τιποτα αλλο Δεν πρόκειται για οποιονδήποτε CEO της Electronic Arts, αλλά αυτόν που πήρε την Electronic Arts που ήταν μια εταιρεία διαμάντι και την έκανε όπως την έκανε. Απλές δες τις περιόδους που ήταν COO (Chief Operating Officer) και CEO (Chief Executive Officer). 1 1
Mordred35 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, sleepyBoi είπε Δεν θα το περιέγραφα ως κωλοτούμπα, τουλάχιστον πριν προβεί σε επίσημη δήλωση τις επόμενες όπως λένε ημέρες. Yeah, that's not what the word "idiots" means. Ηθελα να ξερα γιατι δεν βαζουν ονομα αρθρογραφου Google Translate σε καθε αρθρο....🤣
Tablet Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Lucifer είπε The Greek adjective idios means “one’s own” or “private.” The derivative noun idiōtēs means “private person.” A Greek idiōtēs was a person who was not in the public eye, who held no public office. From this came the sense “common man,” and later “ignorant person”—a natural extension, for the common people of ancient Greece were not, in general, particularly learned. The English idiot originally meant “ignorant person,” but the more usual reference now is to a person who lacks basic intelligence or common sense rather than education. edit, υπάρχει και η εκδοχή του "ιδιώτη" να είναι αυτού που δεν ασχολείται με τα κοινά, δηλ. την πολιτική, κάτι που δεν ήταν και πολύ αποδεκτό στην γενέτειρα της δημοκρατίας! Μπορείς να το ψάξεις, idiot+etymology στο γκουγκλ και να διαλέξεις την πηγή που θεωρείς έγκυρη. Αντίστοιχη ελληνική ρίζα έχει φυσικά και η λέξη "moron". Χαχαχα ενταξει, μπορείς απλα να πεις «λάθος» και να κανείς ένα edit.. Τα λάθη για μας είναι δεν έγινε κάτι.. Το να βρούμε μια υπό έννοια της υπό έννοιας για να πουμε ότι έχουμε δίκιο δεν λέει και κάτι. Τεσπα προχωράμε 🙂
Lucifer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε παιδιά, δεν έκανα εγώ τη μετάφραση και στα παπάρια μου ποιος την έκανε και το αν σας αρέσει. Εγώ σχολίασα απλά την ετυμολογία της λέξης idiot, περιμένοντας πρώτον να είναι κάτι ευρύτερα γνωστό απ' ό,τι τελικά φαίνεται να είναι και δεύτερον να ξέρετε τι σημαίνει ο όρος "ετυμολογία", η όποια νοητική αδυναμία σας ή έλλειψη μόρφωσης στα βασικά δεν ήταν ποτέ αυτό που ήθελα να αναδείξω, ούτε κάτι το οποίο αμφισβήτησα ποτέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα