elpenor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, caotonic said: Καλημερα, γνωριζετε εαν σε ηδη υπαρχον λογαριασμο μπορω να αλλαξω χωρα? Εχω ηδη playlists και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια μεταφορας. Ευχαριστω! Δεν γίνεται από όσο γνωρίζω (είμαι αρκετά σίγουρος). Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από elpenor
konstantin79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, caotonic είπε Καλημερα, γνωριζετε εαν σε ηδη υπαρχον λογαριασμο μπορω να αλλαξω χωρα? Εχω ηδη playlists και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια μεταφορας. Ευχαριστω! δεν γίνεται. Ο κάθε λογαριασμός δενεται με την περιοχή που έχει δημιουργηθεί. Επίσης σε windows ή android δεν μποροείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου ή να αφαιρέσεις την κάρτα σου. Αν έχει συσκευή IOS αυτό προσπερνιέται καθώς εκει υπάρχει η επιλογή delete account. Τις λίστες σου τις μεταφέρεις πολυ ευκολα μεσω του https://www.tunemymusic.com/transfer?mode=tidal#step1 Συνεργάζεται μαζί τους το tidal και απλά κανεις μεταφορά από τον ενα λογαριασμό με τον άλλο 2
nikosgnr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, Strategos είπε όσοι είχαμε Αργεντινή φάγαμε άκυρο και με Curve, τι κάνουμε; Νιγήρια, πίσω απο VPN και με νέο λογ/σμό(ους). H Revolut περνάει. Εγώ πήγα με TunnelBear.
konstantin79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, elpenor είπε Εγώ με την ίδια Curve που ήμουν Αργεντινή πήγα τώρα στη Μαλαισία. Νιγηρία / Κολομβία πιο φτηνά αλλά εγώ δεν τα κατάφερα (μάλλον λόγο VPN). αν εχεις όρεξη μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. το εκανα πριν μερικές μερες και ολα ήταν πολυ ευκολα. το μυστικό ειναι να κλεισεις το vpn οταν περνας την καρτα 1. Install Tunnelbear VPN (free account) 2. Using world map interface within Tunnelbear select Nigeria. A VPN to Nigeria will be started. 3. Open a browser (Chrome/Firefox etc.) 4. Type tidal.com into browser 5. You are now looking at the Nigerian Tidal home page 6. Select the account type you want (I opened a HiFi Plus Family subscription). 7. Choose new account name (this cannot be the same as any Tidal subscription you may have had previously) 8. Choose password. 9. When screen changes to add payment method (debit or credit card, I used Revolut virtual Mastercard) disable Tunnelbear. 10. After (not before) Tunnelbear is disabled, enter card details and verify card payment. 11. An email address verification will be sent to your chosen email address. 12. Re-enable Tunnelbear to Nigeria 13. Go to your email client, locate the Tidal account verification email and press the link. You will be directed back to your browser and your Tidal account will now be open with a valid subscription. 14. Log back in to Tidal check all is good. 15. Close Tunnelbear 16. Open Tidal app, log out and log back using your fresh username and password 17. Start using Tidal without the VPN. 5 2
jimmy213 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Αν θέλετε να μεταφέρετε ό,τι είχατε απ' το παλιό στο νέο account, πολύ απλά πάτε στο chat bot στο support του Tidal, του λέτε τι θέλετε να κάνετε, ζητάει παλιό και νέο email και σας τα περνάνε σε λίγες ώρες. 2 2
Joe22 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, konstantin79 είπε αν εχεις όρεξη μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. το εκανα πριν μερικές μερες και ολα ήταν πολυ ευκολα. το μυστικό ειναι να κλεισεις το vpn οταν περνας την καρτα 1. Install Tunnelbear VPN (free account) 2. Using world map interface within Tunnelbear select Nigeria. A VPN to Nigeria will be started. 3. Open a browser (Chrome/Firefox etc.) 4. Type tidal.com into browser 5. You are now looking at the Nigerian Tidal home page 6. Select the account type you want (I opened a HiFi Plus Family subscription). 7. Choose new account name (this cannot be the same as any Tidal subscription you may have had previously) 8. Choose password. 9. When screen changes to add payment method (debit or credit card, I used Revolut virtual Mastercard) disable Tunnelbear. 10. After (not before) Tunnelbear is disabled, enter card details and verify card payment. 11. An email address verification will be sent to your chosen email address. 12. Re-enable Tunnelbear to Nigeria 13. Go to your email client, locate the Tidal account verification email and press the link. You will be directed back to your browser and your Tidal account will now be open with a valid subscription. 14. Log back in to Tidal check all is good. 15. Close Tunnelbear 16. Open Tidal app, log out and log back using your fresh username and password 17. Start using Tidal without the VPN. Το έκανα, με revolut visa, ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές Η ατομική συνδρομή που προχώρησα προτείνεται ως 119 zar/m δηλ. περί τα 6 ευρώ μετά το trial των 30 ημερών... Ακολούθως όμως και μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής μου αναφέρει πως μετά το trial των 30 ημερών η χρέωση είναι 119$/m.... Αναρωτιέμαι τι γίνεται Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Joe22
konstantin79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Joe22 είπε Το έκανα, με revolut visa, ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές Η ατομική συνδρομή που προχώρησα προτείνεται ως 119 zar/m δηλ. περί τα 6 ευρώ μετά το trial των 30 ημερών... Ακολούθως όμως και μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής μου αναφέρει πως μετά το trial των 30 ημερών η χρέωση είναι 119$/m.... Αναρωτιέμαι τι γίνεται Αδερφέ για να σε προλάβω, εχεις κανει συνδρομη στη ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ και οχι στη Νιγηρία. εκτός και αν εκεί ηθελες οντως 1
Joe22 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Αδερφέ για να σε προλάβω, εχεις κανει συνδρομη στη ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ και οχι στη Νιγηρία. εκτός και αν εκεί ηθελες οντως Τεράστια αφηρημάδα!! Τρέχω για ακύρωση! Ευχαριστώ!!!
elpenor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Joe22 said: Τεράστια αφηρημάδα!! Τρέχω για ακύρωση! Ευχαριστώ!!! Δεν είμαι σίγουροας αν είναι θέμα αφηρημάδας. Είχα και εγώ παρόμοια προβλήματα, μου άλλαζε νόμισμα πριν ολοκληρώσω (πριν κλείσω το VPN), έκανα πάνω από 10 προσπάθειες πριν καταλήξω Μαλαισία. Άσε που νόμισα ότι έχω κάποιο leak και έψαχνα μισή μερα sigh. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από elpenor 1
konstantin79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 παίζει και αυτό. Πάντα ενα search "what is my ip" για σιγουρια 1
yazidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Σε εσάς που σας αλλάζει το νόμισμα, κοιτάξτε μην σας το "αλλάζει" το translate που βλέπετε. Για να είστε σίγουροι, απενεργοποιείστε το translator και δείτε σε τι νόμισμα το δείχνει. Δεν είναι παράξενο να αλλάζει το νόμισμα ως μετάφραση σε $. 1
Joe22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, elpenor είπε Δεν είμαι σίγουροας αν είναι θέμα αφηρημάδας. Είχα και εγώ παρόμοια προβλήματα, μου άλλαζε νόμισμα πριν ολοκληρώσω (πριν κλείσω το VPN), έκανα πάνω από 10 προσπάθειες πριν καταλήξω Μαλαισία. Άσε που νόμισα ότι έχω κάποιο leak και έψαχνα μισή μερα sigh. Μαλαισία κατέληξες λόγω ευκολίας σύνδεσης ή κόστους συνδρομής;
Vagelismpn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα είχα και εγώ συνδρομή μέσω Αργεντινής και ακύρωσαν την πληρωμή προσπάθησα να κάνω μέσω Νιγηρίας έκανα όλα τα βήματα και περνώ συνέχεια αυτό το μύνημα. Αν γνωρίζετε τι φταίει παρακαλώ ενημερώστε με.
nek4d Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, Vagelismpn said: Καλησπέρα είχα και εγώ συνδρομή μέσω Αργεντινής και ακύρωσαν την πληρωμή προσπάθησα να κάνω μέσω Νιγηρίας έκανα όλα τα βήματα και περνώ συνέχεια αυτό το μύνημα. Αν γνωρίζετε τι φταίει παρακαλώ ενημερώστε με. Εχει ηδη αναφερθει αυτο και διαφορες λυσεις/προτασεις, ακριβως εδω στις προηγουμενες σελιδες.
Vagelismpn Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, nek4d είπε Εχει ηδη αναφερθει αυτο και διαφορες λυσεις/προτασεις, ακριβως εδω στις προηγουμενες σελιδες. Έχω ψάξει όλες τις σελίδες δεν βλέπω κάπου το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα