Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή (ή κάποια αντίστοιχη), ακόμα και online να είσαι. Export για να τα χρησιμοποιήσεις αλλού, δεν γίνεται. Αν θες να κάνεις μεταφορά από ένα streaming service σε άλλο (ώστε να φτιαχτεί το αντίστοιχο playlist), αναγκαστικά μέσω 3rd party εταιρειών (και μέσω trial)

• Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, xenos3 said:

Γνωρίζετε αν γίνεται να κάνεις "export" τα offline albums;

Υπάρχει στο github ένα πρόγραμμα σε Python που τα κάνει decrypt. Tidal DL λέγεται (ή κάπως έτσι).

• Thanks 2
Δημοσ.
On 18/09/2023 at 19:26, asteroulis said:

Παιδια καλα τα 3μηνα αλλα οι συνδρομες με τιμες ελλαδας ειναι πολυ τσιμπημενες. Εγω πηρα συνδρομη μεσω Αργεντινης και δινω 1.5€ ξερω γω το μηνα στο Tidal για HiFi Plus. Δεν θα μπορουσα να δινω 19.99 ομως . Τις οδηγιες της ειχα βρει απο εδω στο φορουμ . Πλεον θελει mastercard

Σε λίγο θα σου διακοπεί αν δεν έχει διακοπεί ήδη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ είναι μία λίστα με τις τιμές των subscription του Tidal ανά χώρα. Από ότι φαίνεται μόνο με την Αργεντινή υπάρχει πρόβλημα.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1E6r7IScdV2Ne8Zv5zbndCc98E7rTWbfr-BR8z600-EY/edit#gid=0

Spoiler

Και εδώ ένα ακόμα άρθρο MP3 vs CD quality.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/anybody-out-there-who-hears-a-difference-between-320-kbps-mp3-and-red-book-cd-what-differences-do-you-hear.5077/

Τα σχόλια που κατά τη γνώμη μου εκφράζουν καλύτερα το θέμα είναι:

I would say you can't hear the difference unless you are 'trying' to hear it. If you are 'trying' to hear it, you aren't enjoying the music, anyway.

I don't most of the time (99.99999%) but I can force myself into finding differences on some recording I know well ... Interestingly Western Orchestral Classical music passes the test for me and many friends , some of those .... audiophiles.

I've been able to hear the difference between MP3 in 320 kbps vs lossless in a blind test. I can hear in the high frequencies. I need spesific music material to pass a blind test and preferably do a little training before the test.

Amir: Mind you, the differences at 320 kbps with MP3 are very subtle and very hard to hear with many songs but they can be found. If you do want to develop the ability to hear such artifacts, compress some content first to very low bit rate, e.g. 96 or 128 kbps. Pick something with high frequency transients (e.g. acoustic guitar picks) or pure vocals. Compare them to the original a few times. Then gradually dial up the bit rate one step at a time and keep focusing on hearing the same differences.

I have never successfully passed an ABX using foo_ABX with 320 and FLAC regardless of the music. The last time I tried I only had HD580, and my Stax are much more revealing so who knows. I still consider myself a young man (by audiophile standards image.gif.f2993a8b321236cd395d2336e5a41096.gif ) and have very good HF hearing. I think at this level it is more a matter of training and using problematic music, something I just do not care to explore since I keep everything as lossless anyway.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον θέλει συμμετοχή για tidal hifi plus οικογένεια έχω διαθέσιμα 2 mail στείλτε pm άκυρο συμπληρώθηκε η οικογενεια

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.

Η προσφορά έχει λήξει ; Δοκίμασα και μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας ή ότι έληξε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Belial said:

Η προσφορά έχει λήξει ; Δοκίμασα και μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας ή ότι έληξε. 

Ναι έχει λήξει. Στα νέα account τώρα δίνει 2 μήνες με ελάχιστο κόστος (ή ένα μήνα εντελώς δωρεάν) και μετά κανονική χρέωση. Εμένα με ταλαιπώρησαν οι VPN και τελικά τα κατάφερα από Μαλαισία με NordVPN και Curve. Btw αντίθετα με τις προβλέψεις σε ξένα forum έχω συναντήσει λίγα MQA ως τώρα, έχουν μετατρέψει πολλά σε lossless FLAC.

Επίσης από ότι διάβασα σε όσα tracks υπάρχει HiRes έχουν αλλάξει και το High και είναι και αυτό lossless, σε όσα tracks υπάρχει μόνο MQA τότε το High είναι unfolded MQA.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, elpenor said:

Ναι έχει λήξει. Στα νέα account τώρα δίνει 2 μήνες με ελάχιστο κόστος (ή ένα μήνα εντελώς δωρεάν) και μετά κανονική χρέωση. Εμένα με ταλαιπώρησαν οι VPN και τελικά τα κατάφερα από Μαλαισία με NordVPN και Curve. Btw αντίθετα με τις προβλέψεις σε ξένα forum έχω συναντήσει λίγα MQA ως τώρα, έχουν μετατρέψει πολλά σε lossless FLAC.

Επίσης από ότι διάβασα σε όσα tracks υπάρχει HiRes έχουν αλλάξει και το High και είναι και αυτό lossless, σε όσα tracks υπάρχει μόνο MQA τότε το High είναι unfolded MQA.

όσοι είχαμε Αργεντινή φάγαμε άκυρο και με Curve, τι κάνουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Strategos είπε

Tunnelbear vpn από playstore σύνδεση Νιγηρία σε ανώνυμη περιήγηση καινούργιο mail καταχώρηση οποιαδήποτε κάρτας πριν την επιβεβαίωση κλείνεις το vpn πριν την επιβεβαίωση της κάρτας 

Είναι λίγο πιο ακριβό από Αργεντινή αλλά ok

Επεξ/σία από Andytse13
Δημοσ.
57 minutes ago, Strategos said:

Εγώ με την ίδια Curve που ήμουν Αργεντινή πήγα τώρα στη Μαλαισία. Νιγηρία / Κολομβία πιο φτηνά αλλά εγώ δεν τα κατάφερα (μάλλον λόγο VPN).

Δημοσ.
3 hours ago, elpenor said:

Εγώ με την ίδια Curve που ήμουν Αργεντινή πήγα τώρα στη Μαλαισία. Νιγηρία / Κολομβία πιο φτηνά αλλά εγώ δεν τα κατάφερα (μάλλον λόγο VPN).

Πόσο βγαίνει το απλό family? 

Δημοσ.

Υπάρχει και Νότια Αφρική με 10 ευρώ για ένα χρόνο το Family Hifi.Επισης δείτε και Apple music τουρκικό με με giftcards η Fups.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, γνωριζετε εαν σε ηδη υπαρχον λογαριασμο μπορω να αλλαξω χωρα? Εχω ηδη playlists και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια μεταφορας.

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...