Προς το περιεχόμενο

Tidal HiFi Plus συνδρομή - 3 μήνες δωρεάν

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, asteroulis είπε

Παιδια καλα τα 3μηνα αλλα οι συνδρομες με τιμες ελλαδας ειναι πολυ τσιμπημενες. Εγω πηρα συνδρομη μεσω Αργεντινης και δινω 1.5€ ξερω γω το μηνα στο Tidal για HiFi Plus. Δεν θα μπορουσα να δινω 19.99 ομως . Τις οδηγιες της ειχα βρει απο εδω στο φορουμ . Πλεον θελει mastercard

Αν μπορείς στείλε κάνα λινκ 

Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, asteroulis said:

Παιδια καλα τα 3μηνα αλλα οι συνδρομες με τιμες ελλαδας ειναι πολυ τσιμπημενες. Εγω πηρα συνδρομη μεσω Αργεντινης και δινω 1.5€ ξερω γω το μηνα στο Tidal για HiFi Plus. Δεν θα μπορουσα να δινω 19.99 ομως . Τις οδηγιες της ειχα βρει απο εδω στο φορουμ . Πλεον θελει mastercard

Καλά και εγώ "Αργεντίνος" είμαι αλλά σύμφωνα με ένα mail που έστειλε πρόσφατα σε λίγο ούτε με mastercard δεν θα δουλεύει 😔

• Like 1

1 ώρα πριν, asteroulis είπε

Αυτο ηταν last year. Οταν ληξη ο μηνας σου θα ληξει και συνδρομη σου. Θελει πλεον καρτες που εχουν εκδοθει στην Αργεντινη. 

49 minutes ago, geopapa said:

Καλά και εγώ "Αργεντίνος" είμαι αλλά σύμφωνα με ένα mail που έστειλε πρόσφατα σε λίγο ούτε με mastercard δεν θα δουλεύει 😔

7 minutes ago, Ravager said:

Αυτο ηταν last year. Οταν ληξη ο μηνας σου θα ληξει και συνδρομη σου. Θελει πλεον καρτες που εχουν εκδοθει στην Αργεντινη. 

Εμένα ως τώρα με χρεώνει κανονικά από Αργεντινή και δεν μου έχει έρθει κανένα email αλλά αν είναι όπως το λέτε δεν ξέρω πραγματικά τι λύση θα βρω, έχω συνηθίσει το φτηνό Tidal.

10 hours ago, Ravager said:

Ναι αυτο μενει να δουμε πως θα παει . Ο μηνας ανανεωθηκε μετα την ανακοίνωση, και με τις νεες αυξησεις απο 150 σε 570 πεσος. Με τις visa ειχε δημιουργηθει θεμα τον χειμωνα νομιζω και σταματησε μεχρι να βαλω την mastercard , ελπίζω να μην σταματησει. Αντε το tidal ωραιο μεν αλλα δεν το θεωρω αναγκαιο. Με το youtube θα εχω πρόβλημα αν ξαναχρειαστει να ανεχτω διαφημισεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, asteroulis είπε

Το είχα προσπαθήσει τότε, αλλά όσες φορές και να προσπάθησα δεν δεχόταν καμία από τις κάρτες μου, ούτε Revolut, ούτε VISA, ούτε MASTERCARD, ούτε prepaid... Δεν έχω καταλάβει τι φταίει...

Επεξ/σία από mcgerger

7 ώρες πριν, asteroulis είπε

Ναι αυτο μενει να δουμε πως θα παει . Ο μηνας ανανεωθηκε μετα την ανακοίνωση, και με τις νεες αυξησεις απο 150 σε 570 πεσος. Με τις visa ειχε δημιουργηθει θεμα τον χειμωνα νομιζω και σταματησε μεχρι να βαλω την mastercard , ελπίζω να μην σταματησει. Αντε το tidal ωραιο μεν αλλα δεν το θεωρω αναγκαιο. Με το youtube θα εχω πρόβλημα αν ξαναχρειαστει να ανεχτω διαφημισεις.

εμενα εκλεισε χθες....

• Sad 1

Αντιμετωπίζει κάποιος προβλήματα με την αναπαραγωγή τραγουδιών; Γράφτηκα μόλις με τη προσφορά και ότι τραγούδι επιλέγω παίζει 2 δευτερόλεπτα και μετά κολλάει εντελώς.  Ανοίγω το Spotify, παίζει μια χαρά οπότε δε νομιζω ότι είναι θέμα ίντερνετ.

1 hour ago, MikeJ said:

Αντιμετωπίζει κάποιος προβλήματα με την αναπαραγωγή τραγουδιών; Γράφτηκα μόλις με τη προσφορά και ότι τραγούδι επιλέγω παίζει 2 δευτερόλεπτα και μετά κολλάει εντελώς.  Ανοίγω το Spotify, παίζει μια χαρά οπότε δε νομιζω ότι είναι θέμα ίντερνετ.

Ναι κατι γινεται μαλλον πηραν πολλοι την προσφορα ..

Δεν έχει sign-up button, ακόμα και στο offer να μη πας και μπεις από tidal.com try now που εχει ειναι το ιδιο.

Εχει απλά μια φόρμα να κανεις sign-in είτε με username/mail είτε με facebook/apple/twitter. Εγγραφή δεν έχει πουθενά. Μόνο σε μένα είναι έτσι;

6 λεπτά πριν, marios32 είπε

Δεν έχει sign-up button, ακόμα και στο offer να μη πας και μπεις από tidal.com try now που εχει ειναι το ιδιο.

Εχει απλά μια φόρμα να κανεις sign-in είτε με username/mail είτε με facebook/apple/twitter. Εγγραφή δεν έχει πουθενά. Μόνο σε μένα είναι έτσι;

Sign up or log in λεει

IMG_2750.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...