Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κανονικό trail είναι για 30 μέρες και όχι στο HiFi Plus πλάνο, οπότε νομίζω αξίζει.
Προφανώς χρειάζεται κατά την εγγραφή κάρτα και πρέπει να ακυρώσουμε -αν θέλουμε- την συνδρομή πριν το πέρας των 3 μηνών.

https://offer.tidal.com/campaigns/5ee13faf7bcab900185be556/products?geo=GR&campaignId=5ee13faf7bcab900185be556

• Like 12
  • Thanks 7
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Γιατί η φόρμα που συμπληρώνεις στοιχεία κάρτας κλπ είναι "non secure" όμως;

Προσωρινό πρόβλημα ή θέμα με τον browser σου? Πάντως είναι secure. Και από περιέργεια προσπάθησα να δοκιμάσω να βάλω την "http" σελίδα πληρωμής και έκανε κανονικά redirect σε https.

26 λεπτά πριν, barman_ είπε

Με το tidal μπορείς να κατεβάσεις offline? 

Ναι. Αλλά από ότι διαβάζω ανά 30 ημέρες το μέγιστο πρέπει να πας online τουλάχιστον μια φορά, να τσεκάρει ότι έχεις subscription για να συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση (δηλαδή δεν κατεβάζεις αρχεία και τα κρατάς).

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geopapa είπε

Καλή εναλλακτική του Spotify αν θες ασυμπίεστο ήχο (που ακόμα δεν εχει βαλει το Spotify...).

Γιατί να επιλέξει κάποιος αυτό αντί για Apple Music που έχει καλύτερο ήχο, με λιγότερα λεφτά;  +interface κλπ 

Δημοσ.
5 minutes ago, feelihipo said:

Γιατί να επιλέξει κάποιος αυτό αντί για Apple Music που έχει καλύτερο ήχο, με λιγότερα λεφτά;  +interface κλπ 

Hifi Plus σημαινει ηχος μεχρι 192/24 lossless. Ακριβως όπως και του Apple Music δλδ. Τώρα βεβαια εμενα μου αρκεί και το απλο Hifi που ειναι ασυμπίεστος ήχος 44/16 ποιότητας CD. Αρα για μενα ειναι ισοδύναμα μεν αλλά προσωπικά επιλέγω το Tidal λόγω windows app και υποστήριξης lossless σε chromecast.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geopapa είπε

Hifi Plus σημαινει ηχος μεχρι 192/24 lossless. Ακριβως όπως και του Apple Music δλδ. Τώρα βεβαια εμενα μου αρκεί και το απλο Hifi που ειναι ασυμπίεστος ήχος 44/16 ποιότητας CD. Αρα για μενα ειναι ισοδύναμα μεν αλλά προσωπικά επιλέγω το Tidal λόγω windows app και υποστήριξης lossless σε chromecast.

Είχε βγει ενα σκάνδαλο ότι το tidal αλλοιωνει τον ήχο με την proprietary τεχνολογία που έχει 

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει Tidal, Apple Music και Spotify για αρκετά χρόνια.

Για τα δικά μου αυτιά, το Tidal έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου με μικρή διαφορά από το Apple Music, ακούγοντας ίδια τραγούδια με τον ίδιο εξοπλισμό.

Το Spotify προφανώς έχει την χειρότερη ποιότητα από τα 3, λόγω της συμπίεσης, αλλά με διαφορά το καλύτερο user interface.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, feelihipo said:

Είχε βγει ενα σκάνδαλο ότι το tidal αλλοιωνει τον ήχο με την proprietary τεχνολογία που έχει 

Μεγάλη κουβεντα αυτη ,  οτι το mqa που χρησιμοποιούσε για τα hires (άνω των 44,1/16 δλδ) ήταν ουσιαστικά συμπίεση σε κάποιο βαθμό. Έτσι κι αλλιώς όμως εχει αρχίσει να το ξεφορτώνεται κ να πηγαινει σε non proprietary hires οπως κ οι ανταγωνιστες.

Επεξ/σία από geopapa
Δημοσ.

Παιδια καλα τα 3μηνα αλλα οι συνδρομες με τιμες ελλαδας ειναι πολυ τσιμπημενες. Εγω πηρα συνδρομη μεσω Αργεντινης και δινω 1.5€ ξερω γω το μηνα στο Tidal για HiFi Plus. Δεν θα μπορουσα να δινω 19.99 ομως . Τις οδηγιες της ειχα βρει απο εδω στο φορουμ . Πλεον θελει mastercard

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...