joker23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Δουλευω σε μια επιχειρηση αλλα εχουμε εξωτερικους λογιστες. Εκδιδω τα παραστατικα κλπ και στελνω στο mydata μόνο τα έσοδα. Γενικά οπότε δεν κρατάω αποθήκη θεωρημένη ,τα έξοδα τα περνάει ακόμα ο λογιστής,οπότε δεν ασχολούμαι με το να καταχωρώ προμηθευτές ,παρα μονο κραταω καποιο δικο μου αρχειο . Σε έναν τυπικό έλεγχο στην αποθήκη μέσω του προγράμματος για να δω την αποθήκη μου,είδα ότι έχω καταχωρήσει ένα δελτιο αποστολής ενός πελάτη με ένα δείγμα που μας ειχε φέρει και ήταν 1 τεμάχιο. Όταν εφτασε η στιγμη να του το επιστρεψουμε βλεπω οτι εχουν κοπει προς επιστροφη λογω δειγματισμου 2 τεμαχια,ενω μας εφερε 1 . Το ειδα 4 μηνες μετα ομως γιατι οπως σας ειπα δεν ασχολουμαι με την αποθηκη και ο πελατης δεν εχει αναφερει ακομα κατι. Τι μου προτεινετε να κανω ;Να τροποποιησω το ηδη υπαρχον αν ειναι εφικτο ;Να εκδωσω ενα χειρογραφο ;Να ενημερωσω τον πελατη ; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από joker23
pontez2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 To Δ.Α. ειναι ηλεκτρονικό ή απο μπλοκ; Αν είναι ηλεκτρονικό οφείλει ο πελάτης να το διορθώσει στο συστημά του. Επειδή ομως έχει περάσει καιρός και πιθανον προκειται περι λάθους, ισως απλά να συνεννοηθείτε μεταξυ σας, βάζεις κι εσυ 2 τμχ για επιστροφή και τελειώνει η ιστοράι.
joker23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα 😃 Είχε εκδώσει ο πελάτης ηλεκτρονικό ΔΑ για να μου φερει το δειγμα & εκ των υστερων εκδόθηκε από εμάς εξίσου ηλεκτρονικα ΔΑ επιστροφής . Αλλα του πελατη αναγραφει 1 και μένα 2 εκ παραδρομης,αλλα το ειδα τωρα😥. Οπότε απλα να του πω να τροποποιησει το δικο του και να το κανει 2;Θα του αφησει την προσβαση μετα απο τοσο καιρο ;Αυτό σκεφτομαι. Ή να το τροποποιησω εγω και να το κανω 1 ; Ή να εκδοσω με την τοτε ημερομηνια ενα χειρογραφο με τη σωστη ποσοτητα και να του το προωθησω να το εχει στο αρχειο του;Δεν εχω καταλαβει αν επιτρεπονται ακομα και τα χειρογραφα,γιατι κοβουμε πανω απο 50 παραστατικα.
pontez2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, joker23 είπε Καλημερα 😃 Είχε εκδώσει ο πελάτης ηλεκτρονικό ΔΑ για να μου φερει το δειγμα & εκ των υστερων εκδόθηκε από εμάς εξίσου ηλεκτρονικα ΔΑ επιστροφής . Αλλα του πελατη αναγραφει 1 και μένα 2 εκ παραδρομης,αλλα το ειδα τωρα😥. Oπα, τοτε εσυ πρέπει να διορθωσεις το ΔΑ σου διοτι θα φαινεσαι και εσυ εκτεθημένος αλλά και ο πελάτης που θα του χρεωθουν 2 τεμάχια αντι για ένα To πως μπορεις να το διορθωσεις μετά απο καιρό, ειναι ανάλογα με το προγραμμα που έχεις και αν επιτρέπει τέτοια διορθωση, η χρειάζεται λογιστη.
joker23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα !! όλα καλά είχε κολλήσει το σύστημα...είναι σωστό😁 Ευχαριστώωωωω☺️ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από joker23 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα