Lakistri Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Εχω ενα κομπρεσερακι αερος απο πρακτικερ κανα 10αρικο το ειχα παρει πριν χρονια κανει να φουσκωσω το να λαστιχο που εχει χασει πιεση η θα μ ξεζουμισει την μπαταρια με αναμενο κινητηρα οχι σβηστο εννοειτε
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μια χαρά είναι,μόνο μην το κάνεις σε κλειστό χώρο, αναθυμιάσεις κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, Lakistri said: Εχω ενα κομπρεσερακι αερος απο πρακτικερ κανα 10αρικο το ειχα παρει πριν χρονια κανει να φουσκωσω το να λαστιχο που εχει χασει πιεση η θα μ ξεζουμισει την μπαταρια με αναμενο κινητηρα οχι σβηστο εννοειτε Αν ο κινητήρας δουλεύει και το κομπρεσεράκι είναι από αυτά που παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα (10A max), τότε η μπαταρία όχι απλά δεν θα αδειάζει αλλά θα φορτώνει κιόλας.
czarjuly Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε μόνο να μην ζορισεις το βύσμα του αναπτήρα γιατί και εγώ πήρα ένα φτηνιαρικο κομπρεσερακι από τα jumbo και μου έμεινε το βύσμα στο χερι Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από czarjuly
Lakistri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Αν ο κινητήρας δουλεύει και το κομπρεσεράκι είναι από αυτά που παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα (10A max), τότε η μπαταρία όχι απλά δεν θα αδειάζει αλλά θα φορτώνει κιόλας. Τετοιο ειναι δεν θυμαμαι μαρκα
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν κάνει για κανονικό και μόνιμο φούσκωμα. Βάλε προσωρινά λίγο αέρα αν εχει καθίσει πολύ μέχρι να πας σε πρατήριο να φουσκώσεις κανονικά.
Chape Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα τέτοιο είχα πάρει και εγώ και την μέρα που το χρειάστηκα με κρέμασε. Δούλευε για ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε ένας άγνωστος να δει μήπως μπορεί κάπως να βοηθήσει και έβγαλε το δικό του (εργοατασιακό τις Mercedes) εκείνο έκανε δουλίτσα σε 15 λεπτά μπόρεσα να συνεχίσω. Αργότερα αγόρασα ένα λίγο ακριβότερο μοντέλο (νομίζω 70€ το είχα πάρει) και εκείνο επίσης ήταν αρκετά καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα