broxopios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Το συμβόλαιο μου στη nova λήγει στις 30/9 και θα πάω σε cosmote. Σκέφτομαι να πάω αύριο για μια προσφορά που τρέχει, οπότε η διακοπή θα γίνει λογικά αύριο. Για το υπόλοιπο των 12 ημερών υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάποιο μεγάλο ποσό; Φυσικά δεν μπορώ να βρω το συμβόλαιο μου. Τι ισχύει γνωρίζετε;
Titos301 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στο δικο μ συμβολαιο που ειναι μονο σταθερο τηλεφωνο, λεει προστιμο αποχωρησης τον τελευταιο μηνα καπου στα 8 ευρω Παντως να ξερεις δεν γινεται αυτονατα η μεταφορα πχ θα πας στο καταστημα θα υπογραψεις συμβολαιο κτλ και μεχρι να δρομολογηθει μπορει να παρει και 10 μερες αναλογως, οταν το δουν απο nova θα σε παρουν να σου κανουν προσφορα λογικα 1
greekparot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 17/9/2023 στις 3:28 ΜΜ, broxopios είπε Καλησπέρα. Το συμβόλαιο μου στη nova λήγει στις 30/9 και θα πάω σε cosmote. Σκέφτομαι να πάω αύριο για μια προσφορά που τρέχει, οπότε η διακοπή θα γίνει λογικά αύριο. Για το υπόλοιπο των 12 ημερών υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κάποιο μεγάλο ποσό; Φυσικά δεν μπορώ να βρω το συμβόλαιο μου. Τι ισχύει γνωρίζετε; τι προσφορα βρηκες στην κοσμοτε; Γιατι ειμαι στην ιδια φαση με εσενα.
broxopios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό που υπάρχει και στο site. 52,9€ με 100 γραμμή ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά υπεραστικά, full pack cosmote tv. Έχει και κάποιες εκπτώσεις και βγαίνει μηνιαία στα 48€.
DiV92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα σε όλους. Έχω 50αρα σύνδεση στη Νόβα με 23 ευρώ τον μήνα. Με πήραν από την κοσμοτε και μου έκαναν προσφορά 29 ευρώ στο σταθερό, 10 ευρώ κάθε μήνα στο κινητό και 100 ευρώ εφάπαξ στο κινητό. Επίσης δώρο 32 ευρώ στο σταθερό λογαριασμό. Στη νοβα έχω ακόμα 13 μήνες συμβόλαιο. Ξέρει κανείς τι πληρώνω για αποδέσμευση; Στην κοσμοτε μου είπαν κάπου στα 85 ευρώ.
NikolasKon14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, DiV92 είπε Καλημερα σε όλους. Έχω 50αρα σύνδεση στη Νόβα με 23 ευρώ τον μήνα. Με πήραν από την κοσμοτε και μου έκαναν προσφορά 29 ευρώ στο σταθερό, 10 ευρώ κάθε μήνα στο κινητό και 100 ευρώ εφάπαξ στο κινητό. Επίσης δώρο 32 ευρώ στο σταθερό λογαριασμό. Στη νοβα έχω ακόμα 13 μήνες συμβόλαιο. Ξέρει κανείς τι πληρώνω για αποδέσμευση; Στην κοσμοτε μου είπαν κάπου στα 85 ευρώ. Πολύ καλή τιμή, για 50αρα ή 100αρα γραμμή; Αν έχεις καρτοκινητά What’s Up/Frog θα πρότεινα να προχωρήσεις, μιλαμε για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θα χρειάζεσαι να βαλεις κάρτα.
DiV92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Για 50mbps. Μου είπαν για 4 ευρώ παραπάνω (32 τον μήνα) για 100, αλλά είναι σπατάλη με την χρήση που κάνω. Και εγώ σκέφτομαι ότι αξίζει, στην χειρότερη κερδίζω κάπου στα 80 ευρώ όπως είδα. 1
NikolasKon14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2023 στις 3:54 ΜΜ, DiV92 είπε Για 50mbps. Μου είπαν για 4 ευρώ παραπάνω (32 τον μήνα) για 100, αλλά είναι σπατάλη με την χρήση που κάνω. Και εγώ σκέφτομαι ότι αξίζει, στην χειρότερη κερδίζω κάπου στα 80 ευρώ όπως είδα. Εγώ 100αρα θα έβαζα για το Upload. Προσωπικά εχω Fiber To the Home και δίνω 28,90€ για 100/10. Τα υπόλοιπα ίδια με τη δίκη σου προσφορά. Έχοντας ήδη γραμμή 200αρα Nova σε άλλο σπίτι, θα πω πως αν χρειάζεσαι το Upload αξίζει να πας και σε 200/20. Μετά αν θέλεις να κατεβάσεις κάτι πολύ γρήγορα υπάρχει και το 5G. Για εμένα αν σου δίνουν παράδειγμα την 200αρα στα 35€ και στα 32€ την 100 θα διάλεγα την 200 μην σου πω και 300αρα αν έχει προσφορά στα 37€. Είναι θέμα χρήσης που γίνεται στο σπίτι,παράδειγμα άλλο να μένεις μόνος σου και να λείπεις τη μισή μέρα από το σπίτι και άλλο να μένει μια οικογένεια με 2 μεγάλα παιδιά που σπουδάζουν και χρησιμοποιούν όλοι το διαδίκτυο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από NikolasKon14
DiV92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 άτομα στο σπίτι είμαστε μόνο το βράδυ και χρησιμοποιούμε το ίντερνετ κυρίως για Νετφλιξ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές ίσως να πρέπει να στείλω κάποια αρχεία και φωτογραφίες, αλλά δεν είναι οτι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου το να έχω 100mbps. Για 2-3 ευρώ παραπάνω τον μήνα όντως αξίζει να ανέβεις στα 100, απλά το θεωρώ σπατάλη, ψυχολογικά κυρίως. Εντωμεταξύ σε όλη τη κουβέντα δεν θυμάμαι τι μου ανέφερε η Κοσμοτέ για το τηλέφωνο, αν και πιθανότατα είναι απεριόριστα προς δίκτυα εσωτερικού.
NikolasKon14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, DiV92 είπε 2 άτομα στο σπίτι είμαστε μόνο το βράδυ και χρησιμοποιούμε το ίντερνετ κυρίως για Νετφλιξ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές ίσως να πρέπει να στείλω κάποια αρχεία και φωτογραφίες, αλλά δεν είναι οτι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου το να έχω 100mbps. Για 2-3 ευρώ παραπάνω τον μήνα όντως αξίζει να ανέβεις στα 100, απλά το θεωρώ σπατάλη, ψυχολογικά κυρίως. Εντωμεταξύ σε όλη τη κουβέντα δεν θυμάμαι τι μου ανέφερε η Κοσμοτέ για το τηλέφωνο, αν και πιθανότατα είναι απεριόριστα προς δίκτυα εσωτερικού. Να πας σε 100, θα πάρεις διπλάσιο Upload…θα δεις διαφορά σε μεγάλα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα