NothinqSpecial Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ, Λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στο γραφείο και στον υπολογιστή, ψάχνω για μια καρέκλα η οποία θα είναι άνετη για πολύωρη χρήση αλλά πάνω απ όλα να βοηθάει στην στάση του σώματος. Πριν λίγες μέρες πέτυχα τυχαία σε κάποιο κατάστημα μια Anda Seat AD12XL Kaiser II. Την δοκίμασα και ήταν πάρα πολύ άνετη, δεν ξέρω όμως αν είναι ιδανική για αυτό που ψάχνω. Το budget μου είναι στα 350. Είμαι 1,78 και ζυγίζω 85 κιλά.
Nokia3210 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 δυστηχως οι καρεκλες ειναι μεγαλο θεμα, εγω 23 χρονια τωρα που καθομαι συνεχεια λογω δουλειας, εχω αλλαξει τουλαχιστον 15 καρεκλες, απο 50-300ευρω, ακομα και οι ακριβες μετα απο 2 χρονια περιπου αρχισαν τα προβληματα, μια χαλαγε η μπουκαλα και επεφτε η καρεκλα, μια τα μπρατσα απο απαλα μετατροποταν με το καιρο σε σκετο ξυλο, μια το καθισμα απο μαλακο γινοταν σαν πετρα...δυσκολα βρισκεις καλη καρεκλα που να αντεχει χρονια...παρολαυτα εχω τωρα 4 χρονια αυτην και με εχει βολεψει παρα πολυ και το μονο προβlημα που εβγαλε ειναι η μπουκαλα που λογω εγγυησης μου την αλαξανε, επισης μπορεις να πας σε καποιο καταστημα και να κατσεις επανω της να την ελεγξεις! (σκεφτομαι σοβαρα στο μελλον να παρω καθισμα απο αμαξι και να του βαλω ποδια, ειναι οι μονες που δεν χαλανε ποτε...) https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-angle-gkri_3229173
Raylan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Καλησπέρα στο φόρουμ, Λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στο γραφείο και στον υπολογιστή, ψάχνω για μια καρέκλα η οποία θα είναι άνετη για πολύωρη χρήση αλλά πάνω απ όλα να βοηθάει στην στάση του σώματος. Πριν λίγες μέρες πέτυχα τυχαία σε κάποιο κατάστημα μια Anda Seat AD12XL Kaiser II. Την δοκίμασα και ήταν πάρα πολύ άνετη, δεν ξέρω όμως αν είναι ιδανική για αυτό που ψάχνω. Το budget μου είναι στα 350. Είμαι 1,78 και ζυγίζω 85 κιλά. Και εγώ αυτή έχω φίλε, σώθηκα!
NothinqSpecial Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 19 hours ago, Nokia3210 said: δυστηχως οι καρεκλες ειναι μεγαλο θεμα, εγω 23 χρονια τωρα που καθομαι συνεχεια λογω δουλειας, εχω αλλαξει τουλαχιστον 15 καρεκλες, απο 50-300ευρω, ακομα και οι ακριβες μετα απο 2 χρονια περιπου αρχισαν τα προβληματα, μια χαλαγε η μπουκαλα και επεφτε η καρεκλα, μια τα μπρατσα απο απαλα μετατροποταν με το καιρο σε σκετο ξυλο, μια το καθισμα απο μαλακο γινοταν σαν πετρα...δυσκολα βρισκεις καλη καρεκλα που να αντεχει χρονια...παρολαυτα εχω τωρα 4 χρονια αυτην και με εχει βολεψει παρα πολυ και το μονο προβlημα που εβγαλε ειναι η μπουκαλα που λογω εγγυησης μου την αλαξανε, επισης μπορεις να πας σε καποιο καταστημα και να κατσεις επανω της να την ελεγξεις! (σκεφτομαι σοβαρα στο μελλον να παρω καθισμα απο αμαξι και να του βαλω ποδια, ειναι οι μονες που δεν χαλανε ποτε...) https://www.plaisio.gr/epipla/karekles/work-karekla-grafeiou-angle-gkri_3229173 Σε τέτοιο στυλ καρέκλα έχω μια από το ΙΚΕΑ εδώ και 8 χρόνια (προφανώς και κατώτερης ποιότητας, αλλά δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα) πλεόν όμως ψάχνω κάποια που να έχει στήριγμα στον αυχένα 18 hours ago, Raylan said: Και εγώ αυτή έχω φίλε, σώθηκα! Από άποψη υλικών πώς είναι; Αντέχει για τα λεφτά της;
Raylan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή κατασκευή και εύκολη στην συναρμολόγηση, τα χερούλια ελαφρώς κουνιούνται αλλά όχι κάτι ενοχλητικό. Κάθε σωματότυπο είναι διαφορετικό, μην αγοράσεις καρέκλα χωρίς να την δοκιμάσεις. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Raylan
slaughter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Στην δουλεία μου είχαμε τις Herman miller aeron και τώρα τις contessa . Τις δεύτερες τις έχουμε πάρει πριν απο 15 χρόνια και μέχρι τώρα ακόμα είναι super. Ήθελα να πάρω μια για το σπίτι αλλά δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τα 1500 ευρώ που έκαναν τότε για τον χρόνο που περνάω στο γραφείο του σπιτιού (αυτά προ-covid) Τελικά δοκίμασα και πήρα αυτή https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-iliac-mauri_2857278 απο Πλαίσιο. Τότε είχε κάπου 350 και ήταν/είναι πολύ κοντά στην Contessa που έχω στο γραφείο. Γενικά οι καλύτερες/πιο άνετες καρέκλες είναι αυτές με mesh και όχι ύφασμα. Σαν κατασκευή είναι αρκετά καλή ειδικά για τα λεφτά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα