Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ειμαι κατοχος golf 8 και θελω τωρα να βαλω μια universal camera πισω και ηθελα να ρωτησω με την εργοστασιακη οθονη που εχει θα λειτουργει η καμερα; 

αξιζει να βαλω dashcam για να μου κανει και την δουλεια της καμερας οπισθοπορειας;

Επεξ/σία από kyriakosssss
Δημοσ.

Ρωτα σε κάποιο πιο εξειδικευμένο φόρουμ, και ανέφερε και την πηγή εχει το γκολφ

Να ξέρει πάντως ότι καλο ειναι ή να χρησιμοποιήσεις τον  δικο του εξοπλισμό, η να πετάξεις την πηγή και να βάλεις μια android, η να μην κανεις τιποτα και να βαλεις αισθητήρες παρκαρίσματος το τριτο είναι και το καλύτερο σαν λύση

Εκτός αν δεν εχεις ούτε πλοηγό, οπότε πετάς την πηγή 

Δημοσ.
22 hours ago, kyriakosssss said:

Καλησπέρα ειμαι κατοχος golf 8 και θελω τωρα να βαλω μια universal camera πισω και ηθελα να ρωτησω με την εργοστασιακη οθονη που εχει θα λειτουργει η καμερα; 

αξιζει να βαλω dashcam για να μου κανει και την δουλεια της καμερας οπισθοπορειας;

πανευκολο: απλως να βρεις κανα καλο εγκαταστατη μη περασει $@ το καλωδιο της καμερας προς τη πηγη και βεβαια να συνδεσει την οπισθεν

Η πηγη που τωρα εχεις αυτοματα διακοπτει οταν ανιχνευσει σημα απο τη καμερα (προφανως τωρα δεν εχει συνδεθει με τιποτα)

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

γιατι να βαλεις Universal και οχι την original για να εχεις 100% σωστο αποτελεσμα? γυρω στα 300 ευρω παει με τοποθετηση στα VW η γνησια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

γιατι να βαλεις Universal και οχι την original για να εχεις 100% σωστο αποτελεσμα? γυρω στα 300 ευρω παει με τοποθετηση στα VW η γνησια

θελω και καταγραφη ομως για αυτο λεω

Δημοσ.

Για να λές golf 8 φαντάζομαι είναι κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο. Δες τι γίνεται σε περίπτωση που έχει κάποια εγγύηση το αυτοκίνητο, γιατί ότι σε περίπτωση που βάλεις την εργοστασιακή κάμερα και πειράξεις την εργοστασιακή οθόνη νομίζω χάνεται η εγγύηση. Εγώ τουλαχιστον όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν κ ότι θα χαθεί η εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...