Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, taslikos είπε Εκανα άλλη μια παραγγελία σε άλλο κατάστημα αυτή τη φορά που έβγαλε διαθέσιμο. Προσδεθείτε για... ακύρωση! Για Κωτσόβολο αναφέρεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Για Κωτσόβολο αναφέρεσαι; Ναι μόλις μου εμφάνισε σε κατάστημα στην Ηλιούπολη pro max natural 512 διαθέσιμο. Υπόψιν είμαι απο Πάτρα.. Μόλις την ακυρώσουν θα ανεβάσω πάλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 30 minutes ago, Pwpwpw said: Εγω απλα θα αναφερω οτι ειμαστε καμποσοι εδω μεσα που εχουμε προπαραγγειλει απο day one 15/9 iphone 15 pro max 256 σε διαφορους χρωματισμους απο πλαισιο, ειμαστε ηδη στις 20 ημερες αναμονης και δεν εχει παραλαβει ουτε ενας εδω μεσα τουλαχιστον. Αν παραγγειλεις τωρα να το εχεις στον μηνα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο. Είμαστε και μεις που κάναμε 14. Ίσοι ξέρω πάντως που έκαναν 13 παρέλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τώρα το έβγαλε διαθέσιμο στο Αργος.. Εκανα και εκεί να 2πλοτσεκάρουμε το φαινόμενο! Μας δουλεύουν.. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από taslikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Είμαστε και μεις που κάναμε 14. Ίσοι ξέρω πάντως που έκαναν 13 παρέλαβαν Επισημα 15 άνοιγαν οι προπαραγγελίες παντως. Το θέμα είναι ότι δν παρέλαβε Κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπήκα να γράψω για να παεί στις 100 σελίδες το θρέντ. Το καλό ειναι ότι υπάρχουν κομμάτια τελικά και οκτώβριο οπως λέγαμε κάποιοι και μας κοροιδεύαν ορισμένοι με πληροφορίες που είχαν δήθεν απο μέσα....anyway, Θα ρθουν κι αλλα στα μέσα του μήνα. Βλέπω την αγωνία όλων εδω μέσα και σέβομαι απεριοριστα τη λαχτάρα κάποιου να αγοράσει κάτι που θέλει κι ευχομαι να το βρεί άμεσα. Οτι βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ας ανεβαίνει άμεσα. η χαρά να μοιράζεται Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από avacan23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisAthina Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Η λογικη λεει οτι δωθηκε προτεραιοτητα σε εταιρικους/μεγαλους πελατες στα πρωτα κομματια. Αλλα εβδομαδα με την εβδομαδα θα στρωνει και θα παρουμε και εμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, avacan23 είπε Το καλό ειναι ότι υπάρχουν κομμάτια τελικά και οκτώβριο οπως λέγαμε κάποιοι και μας κοροιδεύαν ορισμένοι με πληροφορίες που είχαν δήθεν απο μέσα....anyway, Θα ρθουν κι αλλα στα μέσα του μήνα. Τα κομμάτια που τα ειδες; Ειμαστε τόσοι που έχουμε προπαραγγειλει day one από πλαίσιο ( αλλά και από αλλά καταστήματα) 256αρια σε ολες τις αποχρωσεισ και δεν έχει παραλάβει ούτε ένας. 256 εκδόσεις δεν υπάρχουν για δείγμα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η λογική στην Ελλάδα χάνεται οταν ο διευθυντής της αλυσίδας λιανικής παίρνει τηλ και λεει αγνόησε τις προπαραγγελίες γιατι πρέπει να πάρει το νεο iphone ο γιωργος ο κώστας κτλ για ευνόητους λόγους, και το λέω μετα λόγου γνώσεως. ειναι η 3η χρονιά που γίνεται αυτό. Πέρυσι ήταν χειρότερα γιατι άργησε και η αρχική παραλαβή. Όλοι θα πάρουμε αλλα όχι απο μαυραγοριτες σε αγγελίες και σκρουτζομάγαζα με 500 ευρώ καπέλο. Δείτε και τη vodafone κάτι έφερε σε 512αρια. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από avacan23 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, avacan23 είπε Η λογική στην Ελλάδα χάνεται οταν ο διευθυντής της αλυσίδας λιανικής παίρνει τηλ και λεει αγνόησε τις προπαραγγελίες γιατι πρέπει να πάρει το νεο iphone ο γιωργος ο κώστας κτλ για ευνόητους λόγους, και το λέω μετα λόγου γνώσεως. ειναι η 3η χρονιά που γίνεται αυτό. Πέρυσι ήταν χειρότερα γιατι άργησε και η αρχική παραλαβή. Όλοι θα πάρουμε αλλα όχι απο μαυραγοριτες σε αγγελίες και σκρουτζομάγαζα με 500 ευρώ καπέλο. Δείτε και τη vodafone κάτι έφερε σε 512αρια. Η vodafone δεν εχει πληρωμη σε καταστημα λεει προσωρινα απενεργοποιημενο. Αλλοι πονηροι απο κει. Ποιος ρισκαρει να παραγγελει και να πληρωσει? και μετα να δεχτει το τηλεφωνημα του με το γνωστο ποιημα? Εγω οχι παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterBlaster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimpia είπε Η vodafone δεν εχει πληρωμη σε καταστημα λεει προσωρινα απενεργοποιημενο. Αλλοι πονηροι απο κει. Ποιος ρισκαρει να παραγγελει και να πληρωσει? και μετα να δεχτει το τηλεφωνημα του με το γνωστο ποιημα? Εγω οχι παντως... Εγώ πάντως παρήγγειλα και πλήρωσα διαθέσιμο 15 pro από Vodafone και μου ήρθε την επόμενη ημέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, MasterBlaster είπε Εγώ πάντως παρήγγειλα και πλήρωσα διαθέσιμο 15 pro από Vodafone και μου ήρθε την επόμενη ημέρα... Αλλο pro, αλλο pro max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterBlaster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimpia είπε Αλλο pro, αλλο pro max Γιατί; Υπάρχουν διαθέσιμα Pro; Και τα μεν και τα δε σε έλλειψη είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotiskyr4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Παραγγελία από public 15/09 15:01 από το κατάστημα με εξόφληση όλου του ποσού για Pro max 256gb BlueTit. Μου είχαν στείλει εμαιλ στις 22 ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας κτλ. Η παραγγελία φαινόταν σε εκτεταμένη αναζήτηση μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα και μετά άλλαξε σε αναζήτηση από προμηθευτή ενώ πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά γιατί εγώ παρήγγειλα από κατάστημα στην Θράκη. Μπαίνω χθες το πρωί και βλέπω ακόμα σε αναζήτηση από προμηθευτή και ξαναπαίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά. Μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα για να συνεννοηθούν με τον προμηθευτή τάχα. Μετά από μια ώρα μου στέλνουν εμαιλ να πάω να πάρω το τηλέφωνο από το κατάστημα. Πήγα το παρέλαβα και μετά από εμένα περίμεναν άλλα 3 άτομα αλλά δεν ξέρω άμα ήταν για ProMax. Στην εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα λέει αναζήτηση από προμηθευτή , ότι να ναι. Όσον αφορά το τηλέφωνο το χρώμα μπλε όχι κάτι το τρελό , δαχτυλιες αφήνει πολύ εύκολα αλλά δεν με νοιάζει γιατί έχω θήκη και μετά από 11 ώρες συνεχόμενης χρήσης για να περάσω εφαρμογές τράπεζες εμαιλ κτλ η μπαταρία πήγε από 82% σε 59%. Απίστευτη μπαταρία και μετά από τόσες ώρες δεν είδα και καμία τρελή θερμοκρασία , όπως και τα παλαιότερα είναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, avacan23 είπε Η λογική στην Ελλάδα χάνεται οταν ο διευθυντής της αλυσίδας λιανικής παίρνει τηλ και λεει αγνόησε τις προπαραγγελίες γιατι πρέπει να πάρει το νεο iphone ο γιωργος ο κώστας κτλ για ευνόητους λόγους, και το λέω μετα λόγου γνώσεως. ειναι η 3η χρονιά που γίνεται αυτό. Πέρυσι ήταν χειρότερα γιατι άργησε και η αρχική παραλαβή. Όλοι θα πάρουμε αλλα όχι απο μαυραγοριτες σε αγγελίες και σκρουτζομάγαζα με 500 ευρώ καπέλο. Δείτε και τη vodafone κάτι έφερε σε 512αρια. Παντα υπηρχε αυτο απλα το τερματισανε φετος εκτος απο τους διευθυντες και οι υπαλληλοι εσωτερικα......με δηθεν αγγελιες, με κρατησεις με καπελο, να εξυπηρετησω τον/την χ/ψ με δωρακι κλπ Καπελο βαζουν και αρκετα μαγαζια απο οσο φαινεται κατι i-mob κλπ κ.α. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις