Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε

Κωτσόβολος μόλις τώρα έβαλε διαθέσιμο το pro max 256 άσπρο.

IMG_1852.png

...και αν πας να ολοκληρωσεις την παραγγελια παραλαβη απο καταστημα δεν εχει και στην  αποστολη στο χωρο σου ζηταει να προεξοφληθει...Καλη τυχη..

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

...και αν πας να ολοκληρωσεις την παραγγελια παραλαβη απο καταστημα δεν εχει και στην  αποστολη στο χωρο σου ζηταει να προεξοφληθει...Καλη τυχη..

Ακριβως αυτο!!

Μην ασχολειστε με το site του κωτσου, εχει καει κοσμος λεμε

Ναι το κάνουν επίτηδες δεν έχουν καθόλου στοκ. Πήρα χθες ένα pro max natural 512 που ηταν διαθέσιμο σε κατάστημα και μου έστειλαν μέσω viber οτι δεν το έχουν τελικά και οτι θα περιμένω.. Μην προπληρώνετε τίποτα. 

Εχει νοημα να βαλω τωρα παραγγελεια στο Πλαισιο για 128αρι? και να το προπληρωσω δεν με πειραζει, αλλα εαν ειναι να τηρουν σειρα προτεραιοτητας λογικα θα μου το φερουν σε 1-2 μηνες... εκτος αν το να προπληρωσεις σου δινει οντως ελπιδες να παραλαβεις σε 1-2 εβδομαδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έκανα κάπου παραγγελία απο Ελλάδα θα ήταν germanos γιατί όντως ότι έχει πει για στοκ είναι αλήθεια μεχρι τωρα. Δεν βγάζει κάθε μια ωρα διαθέσιμα μοντέλα οπως ο κωτσος και μετά εξαφανίζονται αλλά κανένας δεν παραλαμβάνει. Το κάνουν για τα κλικ και για την διαφίμηση στα φόρουμ μην μασάτε

Amazon αν θέλετε πραγματική σειρά προτεραιότητας. 

Γερμανία πάντως τα apple store που έλεγξα έχουν στοκ 256 pro max white!

Επίσης έχουν στοκ τα απλά pro και σε 128 γιγα natural.. Καλύτερα κλείστε με ryanair, πάρτε απο εκεί. Φθηνότερα θα βγει γιατί με κωτσόβολο θα το πληρώνουμε σε ψυχανάλυση μετά 🤣

Επεξ/σία από taslikos

3 λεπτά πριν, taslikos είπε

Αν έκανα κάπου παραγγελία απο Ελλάδα θα ήταν germanos γιατί όντως ότι έχει πει για στοκ είναι αλήθεια μεχρι τωρα. Δεν βγάζει κάθε μια ωρα διαθέσιμα μοντέλα οπως ο κωτσος και μετά εξαφανίζονται αλλά κανένας δεν παραλαμβάνει. Το κάνουν για τα κλικ και για την διαφίμηση στα φόρουμ μην μασάτε

Στον Γερμανό γίνεται η καβάτζα ο καβάτζα γνωστοί του γνωστού άτομα που δουλεύουν εκεί τα κρατάνε κανένας έλεγχος γενικά.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Στον Γερμανό γίνεται η καβάτζα ο καβάτζα γνωστοί του γνωστού άτομα που δουλεύουν εκεί τα κρατάνε κανένας έλεγχος γενικά.

Μπορεί να ισχύει, δεν έχω εμπειρία πάντως στο σαίτ τανζανιές δεν κάνει..

Εχω προσβαση στο εταιρικο Πλαισιο (Plaisiopro) γι αυτο σκεφτηκα μηπως εκει ειναι πιο τυπικοι και γρηγοροι, δεν ξερω αν εχετε εμπειρια. Γερμανος κι εγω νομιζω ειναι θεμα γνωστου οπως η Cosmote-Vodafone φαση.

Για παραγγελίες από apple store εξωτερικού με ελληνικό αφμ και αποφορολόγηση λόγω ενδοκοινοτικών ξέρει κανείς αν γίνεται;

Με αφήνει να βάλω αφμ αλλά δεν αφαιρεί τον φπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Εχει νοημα να βαλω τωρα παραγγελεια στο Πλαισιο για 128αρι? και να το προπληρωσω δεν με πειραζει, αλλα εαν ειναι να τηρουν σειρα προτεραιοτητας λογικα θα μου το φερουν σε 1-2 μηνες... εκτος αν το να προπληρωσεις σου δινει οντως ελπιδες να παραλαβεις σε 1-2 εβδομαδες.

Εγω απλα θα αναφερω οτι ειμαστε καμποσοι εδω μεσα που εχουμε προπαραγγειλει απο day one 15/9 iphone 15 pro max 256 σε διαφορους χρωματισμους απο πλαισιο,  ειμαστε ηδη στις 20 ημερες αναμονης και δεν εχει παραλαβει ουτε ενας εδω μεσα τουλαχιστον.

Αν παραγγειλεις τωρα να το εχεις στον μηνα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

9 minutes ago, taslikos said:

Γερμανία πάντως τα apple store που έλεγξα έχουν στοκ 256 pro max white!

Επίσης έχουν στοκ τα απλά pro και σε 128 γιγα natural.. Καλύτερα κλείστε με ryanair, πάρτε απο εκεί. Φθηνότερα θα βγει γιατί με κωτσόβολο θα το πληρώνουμε σε ψυχανάλυση μετά 🤣

φίλε υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβει μετά από παραγγελία ΚΩΤΣΟ.

Ίσως είναι από ακυρώσεις η αποδέσμευσης , δεν το γνωρίζω.

Σίγουρα έχουν παραλάβει 2-3 άτομα  και το εχουν γράψει στο νήμα.. άλλοι αφού παραλάβουν δεν ασχολούνται και δεν γράφουν τπτ.

Μόλις τώρα, IntelInside είπε

φίλε υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβει μετά από παραγγελία ΚΩΤΣΟ.

Ίσως είναι από ακυρώσεις η αποδέσμευσης , δεν το γνωρίζω.

Σίγουρα έχουν παραλάβει 2-3 άτομα  και το εχουν γράψει στο νήμα.. άλλοι αφού παραλάβουν δεν ασχολούνται και δεν γράφουν τπτ.

Εγώ έχω κάνει 3 παραγγελίες από κωτσόβολο και καμία δεν έχει εκπληρωθεί ενώ έλεγε διαθέσιμο! Και καμία παραγγελία δεν ήταν στην πόλη μου. Είχα σκοπό είτε να πω σε γνωστό μου να παραλάβει ή να πάω εγώ. Τώρα αν οι υπόλοιποι χτύπησαν το jackpot και εγώ ήμουν στην άλλη όχθη του ποταμού τι να πω.. Ένα κινητό θέλω αλλά ακόμα και χρώμα έχω αλλάξει ή και χωρητικότητα αλλά το παραμύθι συνεχίζει..

• Like 1

7 minutes ago, Pwpwpw said:

Εγω απλα θα αναφερω οτι ειμαστε καμποσοι εδω μεσα που εχουμε προπαραγγειλει απο day one 15/9 iphone 15 pro max 256 σε διαφορους χρωματισμους απο πλαισιο,  ειμαστε ηδη στις 20 ημερες αναμονης και δεν εχει παραλαβει ουτε ενας εδω μεσα τουλαχιστον.

Αν παραγγειλεις τωρα να το εχεις στον μηνα μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο.

Γι αυτο ρωταω για να μην μπω καν στην διαδικασια αν ειναι. Προπληρωμη κιολας και ακομα τιποτα ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Προπληρωμη κιολας και ακομα τιποτα ε?

Προσωπικα δεν έχω προπληρώσει για τον απλούστατο λογο ότι δεν δίνουν estimated delivery , ουσιαστικά μιλάμε για άγνωστη  ημερομηνία παράδοσης.

Ως επιλογή πληρωμής έχω βάλει εξόφληση  όλου του ποσού κατά την παράδοση, με αποδειξη λιανικής όχι τιμολόγιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...