Mr^Robot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ξέρει κανένας ποτέ θα στοκαρει το πλαίσιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πήρα τηλέφωνο χθες το απόγευμα μου είπαν το κλασσικό πολύ σύντομα θα έχουμε διαθέσιμα. Ρώτησα για προ μαξ 256gb blue titanium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Όσοι πήραμε natural 256 έχουμε το μεγάλο πρόβλημα. Τώρα κάτι 512 και 1τβ βρίσκεις παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Όλα τα 256 PM έχουν πρόβλημα. Εγώ περιμένω μαύρο, μια γνωστή περιμένει άσπρο, 1-2 εδώ μέσα θυμάμαι να περιμένουν μπλε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Ξέρει κανένας ποτέ θα στοκαρει το πλαίσιο ; Η λογικη λέει οτι θα έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή τους για τις ημερομηνίες που έχουν παραλαβές, όποτε θα γνωρίζουν, όμως στο τηλέφωνο δεν λένε. Εστειλα πριν μια εβδομάδα γραπτή ερώτηση για εκτίμηση παραδοσησ μέσο της φόρμας επικοινωνίας που έχουν και δεν μου απάντησαν ποτε. Δεν λένε, το γιατί δεν ξέρω. 2 ώρες πριν, Dimitrisbud είπε Πήρα τηλέφωνο χθες το απόγευμα μου είπαν το κλασσικό πολύ σύντομα θα έχουμε διαθέσιμα. Ρώτησα για προ μαξ 256gb blue titanium Η παραγγελία σου έγινε από την πρώτη μέρα στις 15/9; 3 λεπτά πριν, alexopouli είπε Όλα τα 256 PM έχουν πρόβλημα. Εγώ περιμένω μαύρο, μια γνωστή περιμένει άσπρο, 1-2 εδώ μέσα θυμάμαι να περιμένουν μπλε.. Εμενα αρχιζει να μου φεύγει το hype σιγά σιγά, ξενερώνω, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνουν οι πιθανότητες να μου μείνει το ενάμιση χιλιαρικο τσέπη. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Pwpwpw said: Η λογικη λέει οτι θα έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή τους για τις ημερομηνίες που έχουν παραλαβές, όποτε θα γνωρίζουν, όμως στο τηλέφωνο δεν λένε. Εστειλα πριν μια εβδομάδα γραπτή ερώτηση για εκτίμηση παραδοσησ μέσο της φόρμας επικοινωνίας που έχουν και δεν μου απάντησαν ποτε. Δεν λένε, το γιατί δεν ξέρω. Η παραγγελία σου έγινε από την πρώτη μέρα στις 15/9; Εμενα αρχιζει να μου φεύγει το hype σιγά σιγά, ξενερώνω, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνουν οι πιθανότητες να μου μείνει το ενάμιση χιλιαρικο τσέπη. Εμείς είμαστε χωρίς κινητό από τον Μάιο και περιμένουμε αυτό. Βασικά κινητό έχω, το p30 pro εδώ και 4.5 χρόνια αλλά βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Εμείς είμαστε χωρίς κινητό από τον Μάιο και περιμένουμε αυτό. Βασικά κινητό έχω, το p30 pro εδώ και 4.5 χρόνια αλλά βαρέθηκα. Υπομονη μέχρι τα Χριστούγεννα 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Φάνηκε άμεσα διαθέσιμο 512 PM Black Titanium στον Κωτσοβολο. Πήρα τηλέφωνο για τηλεφωνική παραγγελία για να γίνει και αποφορολογιση, μιας και μέσω του site δε γίνεται, και μου είπε η κυρία που με εξυπηρετούσε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Ξέρει κανείς που μπορεί να υπάρχει διαθέσιμο μοντέλο 512, γιατί διαβάζω εδώ ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, Pwpwpw said: Υπομονη μέχρι τα Χριστούγεννα 😅 Δεν αντέχω άλλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Φάνηκε άμεσα διαθέσιμο 512 PM Black Titanium στον Κωτσοβολο. Πήρα τηλέφωνο για τηλεφωνική παραγγελία για να γίνει και αποφορολογιση, μιας και μέσω του site δε γίνεται, και μου είπε η κυρία που με εξυπηρετούσε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Ξέρει κανείς που μπορεί να υπάρχει διαθέσιμο μοντέλο 512, γιατί διαβάζω εδώ ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Ευχαριστώ Εγώ έτσι εχθες το πρόλαβα .. αλλά χωρίς από φορολόγηση και μάλλον πρόλαβα το έκλεισα πριν το κλείσει κάποιος άλλος —— η finewoven φαίνεται αρκετά ιδιαίτερη θήκη τελικά , αρκετά όμορφη κ με καλό τελείωμα (λογικό με τόσα χρήματα) τώρα με το πέρας του χρόνου δεν ξέρω κατά ποσό θα καταπονηθεί . Spigen ή nomad ήταν να πάρω αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα επιλογές γιατί θα ξεκινούσα άμεσα να χρησιμοποιώ το κινητό κ δεν ήθελα να το αφήσω με χρήση γυμνο Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από UpToDate_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kararoulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Απο γερμανό κάνα νέο; έχω παραγγείλει 15 pro 128 nati αλλά ακόμα τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, kararoulis said: Απο γερμανό κάνα νέο; έχω παραγγείλει 15 pro 128 nati αλλά ακόμα τίποτα προπληρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipone Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, kararoulis είπε Απο γερμανό κάνα νέο; έχω παραγγείλει 15 pro 128 nati αλλά ακόμα τίποτα Και εγώ pro max 256 black από Γερμανό αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kararoulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κωτσόβολος μόλις τώρα έβαλε διαθέσιμο το pro max 256 άσπρο.Συνέχισα κιόλας στη παραγγελία απο περιέργεια και σε αφήνει να παραγγείλεις κανονικά και με παραλαβή άμεσα απο κατάστημα επιλογής σου λέει Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από spiros1993540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις