Thrall Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, spiros1993540 είπε Ο Γερμανός πάντως μόλις τώρα στη σελίδα που έκανα ανανέωση έχει το 512 pro max και το 1t τα εχει διαθέσιμα με παράδοση μέχρι 6/10. Μόνο το μπλε βλέπω με «χαμηλή διαθεσιμότητα» και παράδοση έως 6/10. Τα υπόλοιπα μη διαθέσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, IntelInside said: Φιλέ μου εγώ έκανα παραγγελιά αλλά δεν την πλήρωσα! γιατί εγώ τρώω σανό, και βάζω σκούπες στα μαγαζιά. Εσύ λοιπόν που δεν τρως σανό μπορείς να παραπονιέσαι στο ινσομνια. Διάβασε τι γράφεις! Κάπου έχεις μπερδευτεί. Μίλησα για τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτή την στάση των εταιριών και τάσσονται κατά των καταναλωτών. Δεν μίλησα ποτέ για εσένα και εμένα που κάναμε παραγγελία ΧΩΡΙΣ να πληρώσουμε. Ούτε εγώ έχω πληρώσει το κινητό. 1 hour ago, aromeo said: Άρα να φανταστώ έκανες προπαραγγελία και την έχεις ακυρώσει εφόσον δεν παρέλαβες day 1 και δεν δέχεσαι την κοροϊδία; Αν ναι, respect από εμένα. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Όχι δεν έχω έχω κάνει ακύρωση γιατί ως φαίνεται δεν έχω άλλη επιλογή για να παραλάβω το προϊόν που μάλλον είμαι εθισμένος στο να αποκτήσω. Σε εισαγωγικά το εθισμένος γιατί δεν αλλάζω τηλέφωνο κάθε χρόνο. Το XS Max έχω εδώ και 5 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα δικαιολογώ τις πράξεις των εταιριών όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα, για αυτούς πήγαινε το σανό. Από την άλλη όμως έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε κανονικά να ακυρώσουμε όλοι μαζικά. Έτσι φτιάχνονται τα προβλήματα των καταναλωτών, ψηφίζοντας με το πορτοφόλι σου Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από panoulhs007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω για pro max 256 naTI από istorm (παραγγελία στα πρώτα λεπτά ) και βρήκα σήμερα στον κωτσο 512 pro max blackTI και το τσίμπησα , έτσι κ αλλιώς σε θήκη θα μπει δεν με απασχόλησε τελικά το χρωμα, έκατσα και το σκέφτηκα .. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω για pro max 256 naTI από istorm (παραγγελία στα πρώτα λεπτά ) και βρήκα σήμερα στον κωτσο 512 pro max blackTI και το τσίμπησα , έτσι κ αλλιώς σε θήκη θα μπει δεν με απασχόλησε τελικά το χρωμα, έκατσα και το σκέφτηκα .. Πως το έκλεισες από Κωτσόβολο; Από κατάστημα ή ιντερνετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω για pro max 256 naTI από istorm (παραγγελία στα πρώτα λεπτά ) και βρήκα σήμερα στον κωτσο 512 pro max blackTI και το τσίμπησα , έτσι κ αλλιώς σε θήκη θα μπει δεν με απασχόλησε τελικά το χρωμα, έκατσα και το σκέφτηκα .. Καλοριζικο! Eξηγησε λιγο τι εννοεις το βρηκες στο κωτσοβολο, Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/291096-smartphone-iphone-15-pro-max-512gb-c4 Ευκαρπία για όποιον ενδιαφέρεται. Αν απαγορεύεται το λινκ, ας σβηστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Online το είδα διαθέσιμο και έβαλα ένα με παραλαβή από το κατάστημα από το αεροδρόμιο στην Αθήνα … ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δεν υπαρχουνε οι ανθρωποι πραγματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις ολοκλήρωσα παραγγελία από ΚΩΤΣΟ, Pro max 512 Natural Titanium.. Quote Υπενθυμίζουμε ότι η παραγγελία σου θα σε περιμένει για 3 ημέρες στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Γλυφάδα - Λ.Βουλιαγμένης, Λεωφ. Βουλιαγμένης 83 & Προφήτη Ηλία 18 & Εμμ. Δημελά 12 , 16674 , Γλυφάδα Θα δούμε αύριο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Λοιπόν παιδιά, είχα κάνει προπαραγγελία από Κωτσόβολο 14/9 το μεσημέρι με προκαταβολή και στη συνέχεια αποπληρωμή ολου το ποσού. Μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση και κάθε φορά που ρωταγα μου λέγανε θα ενημερωθείτε μέσω sms και τηρείτε αυστηρά σειρά προτεραιότητας (εδώ γελάμε). Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα την μέθοδο με το refresh και έβαλα παραγγελία για 15 pro max 256 blue. Μετά από μισή ώρα έλαβα sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα στο αεροδρόμιο όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω. Πήγα, παρέλαβα και έφυγα. Κατά τα 'λα υπάρχει σειρά προτεραιότητας... Ποτέ ξανά προπαραγγελια από Κωτσόβολο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, giorgos56 είπε Λοιπόν παιδιά, είχα κάνει προπαραγγελία από Κωτσόβολο 14/9 το μεσημέρι με προκαταβολή και στη συνέχεια αποπληρωμή ολου το ποσού. Μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση και κάθε φορά που ρωταγα μου λέγανε θα ενημερωθείτε μέσω sms και τηρείτε αυστηρά σειρά προτεραιότητας (εδώ γελάμε). Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα την μέθοδο με το refresh και έβαλα παραγγελία για 15 pro max 256 blue. Μετά από μισή ώρα έλαβα sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα στο αεροδρόμιο όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω. Πήγα, παρέλαβα και έφυγα. Κατά τα 'λα υπάρχει σειρά προτεραιότητας... Ποτέ ξανά προπαραγγελια από Κωτσόβολο!! Πω είναι ξεφτίλες αν και έχω καταλάβει και το πλαίσιο το ίδιο κάνει, ευτυχώς εκεί δεν προπληρώσαμε αλλά δεν τηρούν καμία σειρά προτεραιότητας. τα λεφτά τα πήρες πίσω ή πήγαν στη νέα παραγγελία/παραλαβή; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Rubble είπε Πω είναι ξεφτίλες αν και έχω καταλάβει και το πλαίσιο το ίδιο κάνει, ευτυχώς εκεί δεν προπληρώσαμε αλλά δεν τηρούν καμία σειρά προτεραιότητας. τα λεφτά τα πήρες πίσω ή πήγαν στη νέα παραγγελία/παραλαβή; Ακυρώθηκε η προπαραγγελία και μεταφέρθηκαν τα λεφτά στην νέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο είδα διαθέσιμα natural titanium 15 pro max 256gb σε κοτσοβολο και istorm οποίος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από farcry33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, farcry33 είπε Πριν λίγο είδα διαθέσιμα natural titanium 15 pro max 256gb σε κοτσοβολο και istorm οποίος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει Δεν βλέπω κάτι διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kef89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Τελικα το istrorm διορθωσε το λαθος του και σημερα παρελαβα το πρωτο! Iphone 15 pro max blue 256. Αναμονή για το δευτερο τωρα! Υπομονη σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις