Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, spiros1993540 είπε

Ο Γερμανός πάντως μόλις τώρα στη σελίδα που έκανα ανανέωση έχει το 512 pro max και το 1t τα εχει διαθέσιμα με παράδοση μέχρι 6/10.

Μόνο το μπλε βλέπω με «χαμηλή διαθεσιμότητα» και παράδοση έως 6/10. Τα υπόλοιπα μη διαθέσιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, IntelInside said:

Φιλέ μου εγώ έκανα παραγγελιά αλλά δεν την πλήρωσα! γιατί εγώ τρώω σανό, και βάζω σκούπες στα μαγαζιά.  
Εσύ λοιπόν που δεν τρως σανό μπορείς να παραπονιέσαι στο ινσομνια.

Διάβασε τι γράφεις! Κάπου έχεις μπερδευτεί. Μίλησα για τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτή την στάση των εταιριών και τάσσονται κατά των καταναλωτών. Δεν μίλησα ποτέ για εσένα και εμένα που κάναμε παραγγελία ΧΩΡΙΣ να πληρώσουμε. Ούτε εγώ έχω πληρώσει το κινητό.

1 hour ago, aromeo said:

Άρα να φανταστώ έκανες προπαραγγελία και την έχεις ακυρώσει εφόσον δεν παρέλαβες day 1 και δεν δέχεσαι την κοροϊδία; Αν ναι, respect από εμένα. 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Όχι δεν έχω έχω κάνει ακύρωση γιατί ως φαίνεται δεν έχω άλλη επιλογή για να παραλάβω το προϊόν που μάλλον είμαι εθισμένος στο να αποκτήσω. Σε εισαγωγικά το εθισμένος γιατί δεν αλλάζω τηλέφωνο κάθε χρόνο. Το XS Max έχω εδώ και 5 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα δικαιολογώ τις πράξεις των εταιριών όπως κάνουν πολλοί  εδώ μέσα, για αυτούς πήγαινε το σανό. Από την άλλη όμως έχεις δίκιο ότι θα έπρεπε κανονικά να ακυρώσουμε όλοι μαζικά. Έτσι φτιάχνονται τα προβλήματα των καταναλωτών, ψηφίζοντας με το πορτοφόλι σου 

Επεξ/σία από panoulhs007
  • Like 1

εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω για pro max 256 naTI από istorm (παραγγελία στα πρώτα λεπτά ) και βρήκα σήμερα στον κωτσο 512 pro max blackTI και το τσίμπησα , έτσι κ αλλιώς σε θήκη θα μπει δεν με απασχόλησε τελικά το χρωμα, έκατσα και το σκέφτηκα ..

IMG_3735.jpeg.a743173602e794c2b758c2e086984494.jpeg

• Like 8

4 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε

εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω για pro max 256 naTI από istorm (παραγγελία στα πρώτα λεπτά ) και βρήκα σήμερα στον κωτσο 512 pro max blackTI και το τσίμπησα , έτσι κ αλλιώς σε θήκη θα μπει δεν με απασχόλησε τελικά το χρωμα, έκατσα και το σκέφτηκα ..

Πως το έκλεισες από Κωτσόβολο;  Από κατάστημα ή ιντερνετικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε

Καλοριζικο!

Eξηγησε λιγο τι εννοεις το βρηκες στο κωτσοβολο,

Επεξ/σία από Pwpwpw

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/291096-smartphone-iphone-15-pro-max-512gb-c4 

Ευκαρπία για όποιον ενδιαφέρεται. Αν απαγορεύεται το λινκ, ας σβηστεί.

Μόλις ολοκλήρωσα παραγγελία από ΚΩΤΣΟ,

Pro max 512 Natural Titanium..

Υπενθυμίζουμε ότι η παραγγελία σου θα σε περιμένει για 3 ημέρες στο κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Γλυφάδα - Λ.Βουλιαγμένης, Λεωφ. Βουλιαγμένης 83 & Προφήτη Ηλία 18 & Εμμ. Δημελά 12 , 16674 , Γλυφάδα

Θα δούμε αύριο ..

Λοιπόν παιδιά, είχα κάνει προπαραγγελία από Κωτσόβολο 14/9 το μεσημέρι με προκαταβολή και στη συνέχεια αποπληρωμή ολου το ποσού. Μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση και κάθε φορά που ρωταγα μου λέγανε θα ενημερωθείτε μέσω sms και τηρείτε αυστηρά σειρά προτεραιότητας (εδώ γελάμε).

Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα την μέθοδο με το refresh και έβαλα παραγγελία για 15 pro max 256 blue. Μετά από μισή ώρα έλαβα sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα στο αεροδρόμιο όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω. Πήγα, παρέλαβα και έφυγα.

Κατά τα 'λα υπάρχει σειρά προτεραιότητας... 

Ποτέ ξανά προπαραγγελια από Κωτσόβολο!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Λοιπόν παιδιά, είχα κάνει προπαραγγελία από Κωτσόβολο 14/9 το μεσημέρι με προκαταβολή και στη συνέχεια αποπληρωμή ολου το ποσού. Μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση και κάθε φορά που ρωταγα μου λέγανε θα ενημερωθείτε μέσω sms και τηρείτε αυστηρά σειρά προτεραιότητας (εδώ γελάμε).

Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα την μέθοδο με το refresh και έβαλα παραγγελία για 15 pro max 256 blue. Μετά από μισή ώρα έλαβα sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα στο αεροδρόμιο όπως είπε και ο φίλος λίγο πιο πάνω. Πήγα, παρέλαβα και έφυγα.

Κατά τα 'λα υπάρχει σειρά προτεραιότητας... 

Ποτέ ξανά προπαραγγελια από Κωτσόβολο!!

Πω είναι ξεφτίλες αν και έχω καταλάβει και το πλαίσιο το ίδιο κάνει, ευτυχώς εκεί δεν προπληρώσαμε αλλά δεν τηρούν καμία σειρά προτεραιότητας.

τα λεφτά τα πήρες πίσω ή πήγαν στη νέα παραγγελία/παραλαβή;

Επεξ/σία από Rubble

4 λεπτά πριν, Rubble είπε

Πω είναι ξεφτίλες αν και έχω καταλάβει και το πλαίσιο το ίδιο κάνει, ευτυχώς εκεί δεν προπληρώσαμε αλλά δεν τηρούν καμία σειρά προτεραιότητας.

τα λεφτά τα πήρες πίσω ή πήγαν στη νέα παραγγελία/παραλαβή;

Ακυρώθηκε η προπαραγγελία και μεταφέρθηκαν τα λεφτά στην νέα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο είδα διαθέσιμα natural titanium 15 pro max 256gb σε κοτσοβολο και istorm οποίος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει 

Επεξ/σία από farcry33
  • Confused 1

17 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Πριν λίγο είδα διαθέσιμα natural titanium 15 pro max 256gb σε κοτσοβολο και istorm οποίος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει 

Δεν βλέπω κάτι διαθέσιμο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...