Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Είναι εύκολο να μας πεις και ημερομηνία παραγγελίας για να έχουμε μια εικόνα και οι υπόλοιποι ; Σε ευχαριστώ :)

15/09 15:08 Προπληρωμενη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Είναι για μπλε ρε παιδιά εντάξει μπλε μπορείς να βρεις γενικά έρχονται που και που. Για κάποιο σοβαρό χρώμα όμως δεν έχουμε ακούσει κάτι ακόμα. 

Ισχυει, ασπρομαυρα και ειδικα natural ειναι αφαντα εντελως

• Like 1

14 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε

Ο Γερμανός πάντως μόλις τώρα στη σελίδα που έκανα ανανέωση έχει το 512 pro max και το 1t τα εχει διαθέσιμα με παράδοση μέχρι 6/10.

1 Τ δεν είναι τα λαπτοπ μου 😂

1 λεπτό πριν, giorgos56 είπε

Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ που έχω παραγγείλει μπλε, άφαντο είναι και αυτό 😂

Το βρισκεις πιο ευκολα απο τα υπολοιπα γενικα.

• Like 1

Προπαραγγελία 15 PM blue Ti 256GB στις 14/9 12:43 προπληρωμένη (Κωτσόβολος), μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι το τηλέφωνο βρίσκεται στο κατάστημα της επιλόγης μου, πέρασα και το παρέλαβα προ ολίγου, βέβαια με δυσκόλεψαν λίγο μέχρι να το βρούν στην αποθήκη!

Καλές παραλαβές στους υπόλοιπους!

• Like 1

20 λεπτά πριν, Karoumpalo είπε

Προπαραγγελία 15 PM blue Ti 256GB στις 14/9 12:43 προπληρωμένη (Κωτσόβολος), μου ήρθε μήνυμα σήμερα ότι το τηλέφωνο βρίσκεται στο κατάστημα της επιλόγης μου, πέρασα και το παρέλαβα προ ολίγου, βέβαια με δυσκόλεψαν λίγο μέχρι να το βρούν στην αποθήκη!

Καλές παραλαβές στους υπόλοιπους!

Έχω παραγγελία ακριβώς μια μέρα μετά από εσενα ίδια ώρα άντε να δούμε 😂

• Like 1

2 hours ago, panoulhs007 said:

Τι δεν μας αρέσει; Τι είναι αυτά που λες; Όταν έκανα προπαραγγελία είδαν τεράστιες ταμπέλες μέσα στα site τους και έλεγαν ΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ 22. Αυτό ήταν το μήνυμα σε όλα τα μαγαζιά. Όταν λοιπόν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις προπαραγγελία πρώτος πρώτος περιμένεις να το έχεις στην ημερομηνία που διατυμπάνιζαν τόσο καιρό τα καταστήματα. Αν ήταν να έχεις 3-4 κινητά στο launch date τότε μας δουλεύεις. Και εφόσον  μετά εκ των υστέρων κατάλαβαν ότι δεν θα τους έρθουν τα προϊόντα όφειλαν να δώσουν ένα εύρος ημερομηνιών στους καταναλωτές. Τι σημαίνει δεν ξέρω ποτέ θα έχω παραλαβή ; Δεν το δέχομαι καν ούτε το ακούω. Άρα εξυπνάδες τύπου "δεν σας αρέσει" τις ακούνε μόνο όσοι τρώνε σανό. Εγώ όταν πληρώνω κάτι απαιτώ και την ανάλογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Εσύ μπορείς να δεχτείς  από την κάθε εταιρία να πηγαίνεις να τους βάζεις και σκούπα στο μαγαζί για να παραλάβεις όχι όμως εγώ και αρκετός κόσμος. 

Φιλέ μου εγώ έκανα παραγγελιά αλλά δεν την πλήρωσα! γιατί εγώ τρώω σανό, και βάζω σκούπες στα μαγαζιά.  
Εσύ λοιπόν που δεν τρως σανό μπορείς να παραπονιέσαι στο ινσομνια.

2 hours ago, panoulhs007 said:

Τι σημαίνει δεν ξέρω ποτέ θα έχω παραλαβή ; Δεν το δέχομαι καν ούτε το ακούω. Άρα εξυπνάδες τύπου "δεν σας αρέσει" τις ακούνε μόνο όσοι τρώνε σανό. Εγώ όταν πληρώνω κάτι απαιτώ και την ανάλογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Εσύ μπορείς να δεχτείς  από την κάθε εταιρία να πηγαίνεις να τους βάζεις και σκούπα στο μαγαζί για να παραλάβεις όχι όμως εγώ και αρκετός κόσμος. 

Άρα να φανταστώ έκανες προπαραγγελία και την έχεις ακυρώσει εφόσον δεν παρέλαβες day 1 και δεν δέχεσαι την κοροϊδία; Αν ναι, respect από εμένα. 

Αν είναι κάποιος από Καβάλα εδώ και των ενδιαφέρει iphone 15 pro max blue titanium έχω κάνει δέσμευση ένα στων κατάστημα του κωτσοβολου και μου ήρθε μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλάβει.  Μπορώ να του δώσω τα στοιχεία να πάει να το παραλάβει. 

• Thanks 6

4 λεπτά πριν, malamis1996 είπε

Αν είναι κάποιος από Καβάλα εδώ και των ενδιαφέρει iphone 15 pro max blue titanium έχω κάνει δέσμευση ένα στων κατάστημα του κωτσοβολου και μου ήρθε μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλάβει.  Μπορώ να του δώσω τα στοιχεία να πάει να το παραλάβει. 

Ποτε το είχες παραγγείλει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα. Με refresh.

(Μπορεί να πάει κάποιος να παραλάβει και να του ρίξουν άκυρο άγνωστο αυτό.) Παντός άλλες 10 παραγγελίες που έχω κάνει έτσι είχαν φάει άκυρο. Αυτή οχι.

Επεξ/σία από malamis1996

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...