malamis1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Belial είπε Ακριβώς ότι είπε ο @panoulhs007 άλλα έγραφαν στις σελίδες προπαραγγελίας. Οι φωτογραφίες είναι από όταν έκανα την προπαραγγελία. 20-09. Αν παρατήρηση καλα λέει από 22/9. Αυτό είναι ένα τρικ του marketing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
annachtz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Παιδια εχει παραλαβει κανεις pro max nt; η τελος παντων οι προπαραγγελιες παραλαβατε; απο 22 τ μηνα που υποτιθεται ελεγε διαθεσιμο σε istorm και το αγορασα δεν εχω καποια ενημερωση και στο τηλ που μιλησα δε γνωριζει κανεις κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sancroth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, IntelInside είπε Αν δεν ξέρουν και αυτοί πως περιμένεις να σου απαντήσουν ? Οπού και να πήγα μου είπαν 2 μήνες, αλλά δεν σας αρέσει αυτό. Κάπως πρέπει να γράφονται κ σχόλια στο ινσομνια, να φαίνεται κίνηση. Η χάνεις πλήρως το point ή απλά τη βρίσκεις και μπουστάρεις το ego σου με το να το παίζεις υπαράνω κόσμου. Στην εργασία μου για την οποία πληρώνομαι, οι managers μου ζητάνε estimations για τα task μου. Με πληρώνουν κάθε μήνα για να κάνω μια δουλειά και να τους δίνω σχετικούς χρόνους για το κάθε τασκ μου. Αν δεν το κάνω είμαι κακός υπάλληλος και μάλλον θα απολυθώ. Αν επίσης δεν κάνω deliver το τασκ μου σε λογικά πλαίσια εντός του χρόνου που έδωσα επίσης είμαι κακός. Εδώ τώρα πληρώνει κόσμος το κινητό μπροστά, άλλοι πέρνουν δάνεια και άλλοι προκαταβολές. Δίνουν τα λεφτά τους επειδή το κάθε κατάστημα, γεμάτο ανίκανους, θεώρησε σωστό να πει ότι θα παραλάβει ο κόσμος άμεσα. Τώρα τους ρωτάς και σου λένε "δεν ξέρουμε, ίσως παραλαβές Νοέμβρη". Το θέμα δεν είναι οτι πλέον έχεις ενα χρονικό περιθώριο 2 μηνών που σου είπε ο ego booster που γύρσε τα 10 μαγαζιά ή έχει τον φίλο του τον Τάκη στα public. Το θέμα είναι ότι ξεκινήσαν με ψέμμα για να κλείσουν τα λεφτά του κόσμου και συνεχίζουν με έλλειψη χρονικού πλαισίου παράδωσης και χωρίς καμία σιγουριά ακόμα και για αυτό. Το να γνωρίζουν το διαθέσιμο στοκ, να προβλέπουν τη ζήτηση και να έχουν estimated ημερομηνίες από day1 είναι δική τους δουλειά και δεν μου καίγεται καρφί αν ο κόσμος καίγεται. Έπρεπε να τη κάνουν σωστά όπως απαιτείται και από εμένα να κάνω τη δική μου από τον εργοδότη μου αλλιώς χορεύω με την απόλυση. Τη δική τους δουλειά δεν την κάνουν καλά, απλά εκμεταλεύονται το καταναλωτή, κανέις δεν τους ταράζει τα δόντια και έχουμε και τους insomniac ego boosters να τους δικαιολογούν. Υ.Γ Δεν έχω παραγγείλει 15 pro max και έχω παραλάβει ήδη. Αλλά η γελοιότητα καλό ειναι να λάβει και την ανάλογη κριτική. 4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) sancroth έχεις δίκιο σε όλα. Με τη διαφορά ότι όλα τα καταστήματα εδώ είναι απλά μεταπωλητές, δεν είναι η apple. Μέχρι να ανοίξει apple store σε μας, αααααν ανοίξει ποτέ, αυτά θα τραβάμε. Το public στο τηλέφωνο μου είπε ότι ενώ καταχωρούσαν προπαραγγελίες, πληρωμένες και απλήρωτες μια ενιαία σειρά προτεραιότητας, έλαβαν οδηγία από την apple (και καλά, έτσι είπε) να προηγούνται οι πληρωμένες... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από alexopouli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, alexopouli said: sancroth έχεις δίκιο σε όλα. Με τη διαφορά ότι όλα τα καταστήματα εδώ είναι απλά μεταπωλητές, δεν είναι η apple. Μέχρι να ανοίξει apple store σε μας, αααααν ανοίξει ποτέ, αυτά θα τραβάμε. Το public στο τηλέφωνο μου είπε ότι ενώ κααχωρούσαν προπαραγγελίες, πληρωμένες και απλήρωτες μια ενιαία σειρά προτεραιότητας, έλαβαν οδηγία από την apple (και καλά, έτσι είπε) να προηγούνται οι πληρωμένες... Και τι σχεση εχει αν ειναι μεταπωλητες και οχι η Apple? Ναι αν το ειπε το Public ετσι θα ναι,,,, Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από kazantzidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, alexopouli είπε sancroth έχεις δίκιο σε όλα. Με τη διαφορά ότι όλα τα καταστήματα εδώ είναι απλά μεταπωλητές, δεν είναι η apple. Μέχρι να ανοίξει apple store σε μας, αααααν ανοίξει ποτέ, αυτά θα τραβάμε. Το public στο τηλέφωνο μου είπε ότι ενώ κααχωρούσαν προπαραγγελίες, πληρωμένες και απλήρωτες μια ενιαία σειρά προτεραιότητας, έλαβαν οδηγία από την apple (και καλά, έτσι είπε) να προηγούνται οι πληρωμένες... Στα περισσοτερα προιοντα μεταπωλητες ειναι, δεν ειναι οι αλυσιδες ταυτοχρονα και αντιπροσωπειες ολων των προιοντων, μεσαζοντες ειναι. Οπως και να εχει σε μια παραγγελια το πλεον λογικο ειναι να δινεις στον πελατη ενα estimated delivery. Απο την στιγμη που εχουν παραλαβες απο τον προμηθευτη που συνεργαζονται, δεν γινετε να μην εχουν εικονα απο την ημερομηνια των μελλοντικων παραλαβων. Εφοσον λοιπον γνωριζουν τις ημερομηνιες που θα παραλαβουν αποθεμα απο τον προμηθευτη και γνωριζουν τον αριθμο των παραγγελιων που εχουν να εξυπηρετησουν, γιατι δεν δινουν ενα estimated delivery οπως κανουν ολα τα καταστημα του εξωτερικου? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 7 minutes ago, alexopouli said: sancroth έχεις δίκιο σε όλα. Με τη διαφορά ότι όλα τα καταστήματα εδώ είναι απλά μεταπωλητές, δεν είναι η apple. Μέχρι να ανοίξει apple store σε μας, αααααν ανοίξει ποτέ, αυτά θα τραβάμε. Το public στο τηλέφωνο μου είπε ότι ενώ κααχωρούσαν προπαραγγελίες, πληρωμένες και απλήρωτες μια ενιαία σειρά προτεραιότητας, έλαβαν οδηγία από την apple (και καλά, έτσι είπε) να προηγούνται οι πληρωμένες... Όταν είσαι μετά πωλητής και προορίζεται το απόθεμα σου να διανεμηθεί στην αγορα έχεις τιμολόγια στα χέρια σου με ποσότητα και ημερομηνία παραλαβής. Η Apple είναι εταιρία όπως όλες οι άλλες του κόσμου δεν έφτιαξε δικούς της κανόνες. Άρα οι εταιρίες ήξεραν την ποσότητα που θα παραλάβουν εξαρχής. Απλά θέλουν να μαζέψουν όσο γρηγορότερα γίνεται το χρήμα της αγοράς κάνοντας τις πάπιες. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί. Δεν παραμυθιάζομαι με το επιχείρημα "δεν γνωρίζουμε που και πότε" 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Όταν είσαι μετά πωλητής και προορίζεται το απόθεμα σου να διανεμηθεί στην αγορα έχεις τιμολόγια στα χέρια σου με ποσότητα και ημερομηνία παραλαβής. Η Apple είναι εταιρία όπως όλες οι άλλες του κόσμου δεν έφτιαξε δικούς της κανόνες. Άρα οι εταιρίες ήξεραν την ποσότητα που θα παραλάβουν εξαρχής. Απλά θέλουν να μαζέψουν όσο γρηγορότερα γίνεται το χρήμα της αγοράς κάνοντας τις πάπιες. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί. Δεν παραμυθιάζομαι με το επιχείρημα "δεν γνωρίζουμε που και πότε" Και αν σκεφτουμε και λιγο πιο πονηρα, αν δεν δινεις ενα estimated delivery μπορεις ευκολα να εξυπηρετησεις day one το ξαδερφο, τον κουμπαρο, τον αδερφο, τον μπατζανακι μαγειρευοντας την οποια σειρα προτεραιοτητας. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Pwpwpw said: Και αν σκεφτουμε και λιγο πιο πονηρα, αν δεν δινεις ενα estimated delivery μπορεις ευκολα να εξυπηρετησεις day one το ξαδερφο, τον κουμπαρο, τον αδερφο, τον μπατζανακι μαγειρευοντας την οποια σειρα προτεραιοτητας. Επιβεβαιωμένα έχει συμβεί αυτό. Μπορείς απλά να δεις εδώ μέσα στο insomnia και στο marketplace. Όλοι αυτοί είναι υπάλληλοι των εκάστοτε καταστημάτων. Δες τα profile τους. Ελλάδα 2.0. Πονηριά λαμόγια και απάτη παντού. Μην γελιέστε αγαπητοί, δεν είμαστε ευρωπαίοι, Βαλκάνιοι είμαστε μην το ξεχνάτε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Επιτελους… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ειχα βάλει παραγγελία σε αρκετά καταστηματα στις 20/09 και στις 27 ειχα βαλει στην Electronet για 15 PM Blue. Χθες με ενημέρωσαν οτι σήμερα παραλαμβάνουν και να πληρωσω με κατάθεση για να μου το στείλουν. Σήμερα έλαβα email οτι απεστάλει με courier και θα το εχω στα χέρια μου. Επισης με ενημέρωσε οτι σε 10 μερες θα έχουν και νεα παραλαβή αλλα ακομη δεν ξερουν τι θα περιεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τουρκικό σίριαλ ολκής! Αντί να δίνουμε χρήσιμες πληροφορίες ο ένας στον άλλον , που είμαι σίγουρη 100% ότι αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτο το thread , για να έχουμε μια συλλογική εικόνα του τι στο καλό γίνεται , μαλώνουμε μεταξύ μας. Καλά δε, οποίος ενστερνίζεται τις τακτικές των πολυεθνικών για γρήγορο χρήμα και στρέφεται εναντίον του καταναλωτή.. τραγικό .. Από πλευράς του ο καταναλωτής σίγουρα οφείλει να δείξει υπομονή και κατανόηση της κατάστασης αλλά οφείλει να έχει και την απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με αυτή. Το "δεν ξέρουμε" είναι μια απάντηση που δεν δημιουργεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε πωλητή και αγοραστή. Όταν η εμπιστοσύνη χάνεται , αρχίζει και χάνεται και η υπομονή .. Και δεν μιλάμε για ένα αντικείμενο αξίας 3 ευρώ από το shein , που μέχρι κι εκεί έχεις ένα αξιοπρεπες estimated delivery date, μιλάμε για ένα προϊόν που ο άλλος για να μαζέψει τα χρήματα ξεσκιστηκε στη σεζόν ή όπου. Εν έτει 2023 το να εξηγούμε βασικές έννοιες του B2B2C και της εξυπηρέτησης πελατών είναι τραγικό , ειδικά αναφορικά σε μεγάλες εταιρείες. Αλλά ελλαδιστάν 🍵 Υ.Γ αυτό που περιμένω επιπλέον στο thread είναι και android fanbois να μας κράζουν που επιλέξαμε το μήλο , lol xd Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Fenakiiiii 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Istorm Ρόδου ενημερώθηκα την Παρασκευή οτι 2 η 3 Οκτωβρίου θα παραλάβουν 50-60 τηλέφωνα. ( δεν γνωρίζω αν είναι 15, plus, pro, pro max ) Δεν ρώτησα 😃😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 47 minutes ago, iii said: Επιτελους… Είναι εύκολο να μας πεις και ημερομηνία παραγγελίας για να έχουμε μια εικόνα και οι υπόλοιποι ; Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Είναι εύκολο να μας πεις και ημερομηνία παραγγελίας για να έχουμε μια εικόνα και οι υπόλοιποι ; Σε ευχαριστώ Είναι για μπλε ρε παιδιά εντάξει μπλε μπορείς να βρεις γενικά έρχονται που και που. Για κάποιο σοβαρό χρώμα όμως δεν έχουμε ακούσει κάτι ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις