pariskavadias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πριν τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη δεν θα εξυπηρετηθούμε οι περισσότεροι. Χθες που πήρα τηλέφωνο πλαίσιο μπας και μάθω κανένα νεότερο πιάσαμε λίγο την κουβέντα με τον υπάλληλο και μου λέει γενικά παντως η παραλαβη μιας προπαραγγελίας σε διάστημα 15-20 ημερών είναι «καλό» διάστημα . Του λέω καλό θα ήταν αν είχα παραλάβει στις 22/9 που ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας γι αυτό και έκανα πρόαραγγελια 15/9 με το που άνοιξαν, αλλά εν πάρω περίπτωση εδώ είμαστε ήδη στις 20 ημέρες σχεδόν ακόμη όχι απλά δεν έχω παραλάβει, αλλά δεν μπορείτε να μου δώσετε καν μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης όποτε τι παράδοση σε διάστημα 15-20 ημερών συζηταμε. Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχτηκαν τόσες πολλές παραγγελίες από την στιγμή που δεν μπορούν και δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πριν τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη δεν θα εξυπηρετηθούμε οι περισσότεροι. Χθες που πήρα τηλέφωνο πλαίσιο μπας και μάθω κανένα νεότερο πιάσαμε λίγο την κουβέντα με τον υπάλληλο και μου λέει γενικά παντως η παραλαβη μιας προπαραγγελίας σε διάστημα 15-20 ημερών είναι «καλό» διάστημα . Του λέω καλό θα ήταν αν είχα παραλάβει στις 22/9 που ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας γι αυτό και έκανα πρόαραγγελια 15/9 με το που άνοιξαν, αλλά εν πάση περίπτωση εδώ είμαστε ήδη στις 20 ημέρες σχεδόν ακόμη όχι απλά δεν έχω παραλάβει, αλλά δεν μπορείτε να μου δώσετε καν μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης όποτε τι παράδοση σε διάστημα 15-20 ημερών συζηταμε. Αν έχεις μετρητά και πας σε μεγάλο κατάστημα σε εξυπηρετούν ποιο γρήγορα εγώ αυτό κατάλαβα. Γιατί με ρώτησε επανειλημμένα ο προϊστάμενος είναι για κανονική απόδειξη και μετρητά του λέω ναι και μου λέει ωραία τοτε θα σε βάλω προτεραιότητα δεν θα πω ποια αλυσίδα αλλά θεωρώ ότι όλοι τα ίδια κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, farcry33 είπε Αν έχεις μετρητά και πας σε μεγάλο κατάστημα σε εξυπηρετούν ποιο γρήγορα εγώ αυτό κατάλαβα. Γιατί με ρώτησε επανειλημμένα ο προϊστάμενος είναι για κανονική απόδειξη και μετρητά του λέω ναι και μου λέει ωραία τοτε θα σε βάλω προτεραιότητα δεν θα πω ποια αλυσίδα αλλά θεωρώ ότι όλοι τα ίδια κάνουν. Εξόφληση όλου του ποσού κατα την παράδοση μετρητής και με απόδειξη λιανικής είναι προπαραγγελια που έκανα 15/9.Ουτε με δόσεις είναι ούτε με τιμολόγιο. Ακόμη περιμενω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 και εγώ μετρητά είμαι και τίποτα ακόμη. ο φίλος παραπάνω από istorm έκανε παραγγελία αρκετά αργότερα από εμένα και λέει ότι παρέλαβε σε μπλε. Μάλλον είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση του natural που δεν έχουν απόθεμα να στείλουν ή τα στέλνουν σε άλλες αγορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εξόφληση όλου του ποσού μετρητής και με απόδειξη λιανικής είναι προπαραγγελια που έκανα 15/9.Ουτε με δόσεις είναι ούτε με τιμολόγιο. Ακόμη περιμενω. Και εγω πληρωμένο με κάρτα βέβαια τιμολόγιο από κότσο 15-09 13.20 και τίποτα ακόμα ούτε 14 του μηνα δεν έχουν παραδόσει μου είπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ειλικρινής απορία χωρίς ίχνος ειρωνίας. Αν κάποιος δεν έχει ξεμείνει από κινητό, υπάρχει λόγος να βιάζεται; Βλέπω έναν πανικό γύρω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εγώ έριξα μια παραγγελία iStorm για PM και ας έρθει όποτε θέλει. Έχω το 11 που λειτουργεί τάπα μέχρι τότε. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εξόφληση όλου του ποσού μετρητής και με απόδειξη λιανικής είναι προπαραγγελια που έκανα 15/9.Ουτε με δόσεις είναι ούτε με τιμολόγιο. Ακόμη περιμενω. Τα χρήματα από εσένα τα πήραν ήδη δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν. Ούτε το 1% δεν ακυρώνει τέτοιες παραγγελίες με τέτοια έλλειψη με την ελπίδα ότι έχουν πάρει σειρά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βάλουν περισσότερα χρήματα στο ταμείο δύστυχος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, farcry33 είπε Τα χρήματα από εσένα τα πήραν ήδη δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν. Ούτε το 1% δεν ακυρώνει τέτοιες παραγγελίες με τέτοια έλλειψη με την ελπίδα ότι έχουν πάρει σειρά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βάλουν περισσότερα χρήματα στο ταμείο δύστυχος… Δεν τα έχουν πάρει. Εξόφληση μετρητής κατά την παράδοσης του προϊόντος με αποδειξη λιανικησ εχω επιλέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, aromeo είπε Ειλικρινής απορία χωρίς ίχνος ειρωνίας. Αν κάποιος δεν έχει ξεμείνει από κινητό, υπάρχει λόγος να βιάζεται; Βλέπω έναν πανικό γύρω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εγώ έριξα μια παραγγελία iStorm για PM και ας έρθει όποτε θέλει. Έχω το 11 που λειτουργεί τάπα μέχρι τότε. Και εγώ την έχω αυτή την απορία εγώ ο μόνος λόγος που βιαζόμουν ήταν για να κάψω την επιδότηση αλλιώς πραγματικά δεν με νοιάζει αν το πάρω τώρα η μετά και και ποτέ και το 16 θα ειναι το καλύτερο ever έτσι έμαθα 😁 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν τα έχουν πάρει. Εξόφληση μετρητής κατά την παράδοσης του προϊόντος με αποδειξη λιανικησ εχω επιλέξει. Α οκ γενικά αποτι κατάλαβα η φάση είναι οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε και τα βισματα πρώτα όπως πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cappliv Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, aromeo είπε Ειλικρινής απορία χωρίς ίχνος ειρωνίας. Αν κάποιος δεν έχει ξεμείνει από κινητό, υπάρχει λόγος να βιάζεται; Βλέπω έναν πανικό γύρω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εγώ έριξα μια παραγγελία iStorm για PM και ας έρθει όποτε θέλει. Έχω το 11 που λειτουργεί τάπα μέχρι τότε. Ρε φιλε δεν ειναι θεμα οτι δεν εχουμε κινητο ! Το θεμα που με τρελενει εμενα ειναι οτι προπαραγγελνεις και προπληρωνεις το αντικειμενο που θες δινεις και καποιες μερες περιθωριο λογω διαθεσιμοτητας.Εδω ομως στο κανουν χειροτερο δεν μπορουν 20 μερες μετα να σου πουν ουτε εκτιμωμενο χρονο παραδοσης.Προπληρωσα γτ ουτως η αλλως το κινητο θα το παρω τι τωρα τι στην παραδοση.Απλα στην ελλαδα δε ειναι σοβαροι και εμενα προσωπικα με τρελενει να μην απαντουν στην απλη ερωτηση ποτε θα παραλαβετε,την στιγμη που παρηγγειλα απο το καταστημα του εισαγωγεα (you.gr). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εγώ ακύρωσα την παραγγελία από τα νεύρα μου …επειδή διαβάζω σχόλια πιο πάνω να απαντήσω και εγώ όταν παραγγέλνουμε κάτι το θελουμε άμεσα άντε και μια εβδομάδα δυο το πολύ μετά όχι να κλείσει μήνα και αν το παραλάβουμε και μήνα εγώ μπορεί να το θελω αμέσα για τον δικό μου λόγο άλλος γιατί δεν έχει να χαλάσει αλλου τα λεφτά όλα είναι αποδεκτά θεωρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 18 minutes ago, Cappliv said: Ρε φιλε δεν ειναι θεμα οτι δεν εχουμε κινητο ! Το θεμα που με τρελενει εμενα ειναι οτι προπαραγγελνεις και προπληρωνεις το αντικειμενο που θες δινεις και καποιες μερες περιθωριο λογω διαθεσιμοτητας.Εδω ομως στο κανουν χειροτερο δεν μπορουν 20 μερες μετα να σου πουν ουτε εκτιμωμενο χρονο παραδοσης.Προπληρωσα γτ ουτως η αλλως το κινητο θα το παρω τι τωρα τι στην παραδοση.Απλα στην ελλαδα δε ειναι σοβαροι και εμενα προσωπικα με τρελενει να μην απαντουν στην απλη ερωτηση ποτε θα παραλαβετε,την στιγμη που παρηγγειλα απο το καταστημα του εισαγωγεα (you.gr). Αν δεν ξέρουν και αυτοί πως περιμένεις να σου απαντήσουν ? Οπού και να πήγα μου είπαν 2 μήνες, αλλά δεν σας αρέσει αυτό. 38 minutes ago, aromeo said: Ειλικρινής απορία χωρίς ίχνος ειρωνίας. Αν κάποιος δεν έχει ξεμείνει από κινητό, υπάρχει λόγος να βιάζεται; Βλέπω έναν πανικό γύρω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εγώ έριξα μια παραγγελία iStorm για PM και ας έρθει όποτε θέλει. Έχω το 11 που λειτουργεί τάπα μέχρι τότε. Κάπως πρέπει να γράφονται κ σχόλια στο ινσομνια, να φαίνεται κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, IntelInside said: Αν δεν ξέρουν και αυτοί πως περιμένεις να σου απαντήσουν ? Οπού και να πήγα μου είπαν 2 μήνες, αλλά δεν σας αρέσει αυτό. Κάπως πρέπει να γράφονται κ σχόλια στο ινσομνια, να φαίνεται κίνηση. Τι δεν μας αρέσει; Τι είναι αυτά που λες; Όταν έκανα προπαραγγελία είδαν τεράστιες ταμπέλες μέσα στα site τους και έλεγαν ΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ 22. Αυτό ήταν το μήνυμα σε όλα τα μαγαζιά. Όταν λοιπόν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις προπαραγγελία πρώτος πρώτος περιμένεις να το έχεις στην ημερομηνία που διατυμπάνιζαν τόσο καιρό τα καταστήματα. Αν ήταν να έχεις 3-4 κινητά στο launch date τότε μας δουλεύεις. Και εφόσον μετά εκ των υστέρων κατάλαβαν ότι δεν θα τους έρθουν τα προϊόντα όφειλαν να δώσουν ένα εύρος ημερομηνιών στους καταναλωτές. Τι σημαίνει δεν ξέρω ποτέ θα έχω παραλαβή ; Δεν το δέχομαι καν ούτε το ακούω. Άρα εξυπνάδες τύπου "δεν σας αρέσει" τις ακούνε μόνο όσοι τρώνε σανό. Εγώ όταν πληρώνω κάτι απαιτώ και την ανάλογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Εσύ μπορείς να δεχτείς από την κάθε εταιρία να πηγαίνεις να τους βάζεις και σκούπα στο μαγαζί για να παραλάβεις όχι όμως εγώ και αρκετός κόσμος. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από panoulhs007 6 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Τι δεν μας αρέσει; Τι είναι αυτά που λες; Όταν έκανα προπαραγγελία είδαν τεράστιες ταμπέλες μέσα στα site τους και έλεγαν ΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ 22. Αυτό ήταν το μήνυμα σε όλα τα μαγαζιά. Όταν λοιπόν μπαίνεις στον κόπο να κάνεις προπαραγγελία πρώτος πρώτος περιμένεις να το έχεις στην ημερομηνία που διατυμπάνιζαν τόσο καιρό τα καταστήματα. Αν ήταν να έχεις 3-4 κινητά στο launch date τότε μας δουλεύεις. Και εφόσον μετά εκ των υστέρων κατάλαβαν ότι δεν θα τους έρθουν τα προϊόντα όφειλαν να δώσουν ένα εύρος ημερομηνιών στους καταναλωτές. Τι σημαίνει δεν ξέρω ποτέ θα έχω παραλαβή ; Δεν το δέχομαι καν ούτε το ακούω. Άρα εξυπνάδες τύπου "δεν σας αρέσει" τις ακούνε μόνο όσοι τρώνε σανό. Εγώ όταν πληρώνω κάτι απαιτώ και την ανάλογη εξυπηρέτηση και συμπεριφορά. Εσύ μπορείς να δεχτείς από την κάθε εταιρία να πηγαίνεις να τους βάζεις και σκούπα στο μαγαζί για να παραλάβεις όχι όμως εγώ και αρκετός κόσμος. Πολυ σωστος ο φιλος. 'Η πειτε μας οτι επειδη μασησατε ολοι με το βιντεο που ξεβαφουν τα αλλα χρωματα (ελεος) και θελετε μονο το natural, θα υπαρξει προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ακριβώς ότι είπε ο @panoulhs007 άλλα έγραφαν στις σελίδες προπαραγγελίας. Οι φωτογραφίες είναι από όταν έκανα την προπαραγγελία. 20-09. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις