Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχει κανείς καμια ενημέρωση από τον Κωτσόβολο;

Βλέπω βγάζει διαθέσιμα για παραλαβή που και που στο site για λίγα δευτερόλεπτα οπότε φαντάζομαι φτάνουν στα καταστήματα κομμάτια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 minutes ago, giorgos56 said:

Βλέπω βγάζει διαθέσιμα για παραλαβή που και που στο site για λίγα δευτερόλεπτα οπότε φαντάζομαι φτάνουν στα καταστήματα κομμάτια. 

Τα ειπαμε αυτα, γιατι γινεται ετσι. Δεν υπαρχει πουθενα, Ουτε Istorm που γινεται το ιδιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλοι μου.  έχει κάποιος κάποια ενημέρωση από public? (Ιδανικά public Λάρισα). Παρέλαβε κάποιος κλπ και εάν ναι , ποτέ είχε κάνει παραγγελία; 

Επεξ/σία από Fenakiiiii

4 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

παραγγελια στις 15/9 ημουνα το Νο3 στην λιστα απο you.gr

Παρελαβα στις 29/9 15 pro max dark blue.

Εγω στο νουμερο 24 παραγγελια 18/9 δεν εχω παραλαβει ακομα 15 PM 256 black!

1 ώρα πριν, giorgos56 είπε

Φτανουν στα καταστηματα κομματια για να τα βαλουν εκθεσιακα. Εμφανιζονται για λιγο και φευγουν

Και για να καταλαβεις το μεγεθος του προβληματος, βαζουν εκθεσιακα τα 512 και τα 1TB. Σε τρομερη ελλειψη τα 256, δεν τους δινουν τιποτα

33 λεπτά πριν, dimpia είπε

Φτανουν στα καταστηματα κομματια για να τα βαλουν εκθεσιακα. Εμφανιζονται για λιγο και φευγουν

Και για να καταλαβεις το μεγεθος του προβληματος, βαζουν εκθεσιακα τα 512 και τα 1TB. Σε τρομερη ελλειψη τα 256, δεν τους δινουν τιποτα

Αυτά που έβλεπα ήταν pro max 256 και 512.

10 μέρες μετά ακόμα εκθεσιακά βάζουν;

Φαντάστηκα ότι θα φτανανε στα καταστήματα κομμάτια και θα περνιούνται στο σύστημα.

3 minutes ago, giorgos56 said:

Φαντάστηκα ότι θα φτανανε στα καταστήματα κομμάτια και θα περνιούνται στο σύστημα.

Εγώ που πέρασα από κωτσοβολο Δράμας 27 του μήνα δεν είχε ακόμη εκθεσιακά ούτε το απλό 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Δεν εχουν εκθεση σε ολα τα κατ/ματα γιατι δεν εχουν ερθει αρκετα κομματια και προτιμουν να εξυπηρετησουν παραγγελιες με καποια απο αυτα. Ο κοτσο τα περναει στο συστημα κ μετα αν πας στο checkout φαινεται μη διαθεσιμο ή αν το παραγγειλεις θα ενημερωσουν οτι το εχουν για εκθεσιακο..... (ασχετα αν ειναι κλεισμενο για αλλο πελατη-υπουργο-γιο υπουργου-βυσματα-υπαλληλους εσωτερικα που το βαζουν αγγελιες κλπ κλπ)

Επεξ/σία από aces

91 καταστηματα x4 χρωματα 364 χαμενα pro max για να τα βλεπουν οι 50χρονες και να λενε κοιτα μαρι, το καινουριο ειν'αυτο (γιατι ολοι οι υπολοιποι ξερουμε ακριβως τι θελουμε, δεν περιμενουμε τον πονηρο τον κωτσο να μας το δειξει δεμενο με αλυσιδα)

2 minutes ago, dimpia said:

91 καταστηματα x4 χρωματα 364 χαμενα pro max για να τα βλεπουν οι 50χρονες και να λενε κοιτα μαρι, το καινουριο ειν'αυτο (γιατι ολοι οι υπολοιποι ξερουμε ακριβως τι θελουμε, δεν περιμενουμε τον πονηρο τον κωτσο να μας το δειξει δεμενο με αλυσιδα)

Εννοείται ότι δεν έχουν απ όλα τα χρώματα σε όλα τα καταστήματα 

• Like 1

10 λεπτά πριν, dimpia είπε

Εγώ θα πω από την εμπειρία μου χρόνια κάτοχος μέχρι και του 1 iPhone 2g, ότι πλέον το 98% των κατόχων iPhone όχι απλά δεν ξέρουνε τι θέλουνε, αλλά και μοντέλο 2-3-4 χρόνια πριν να τους δώσεις και να τους πεις αυτό είναι το καινούριο χαμπάρι δεν θα πάρουν είναι για κλάματα η φάση 😂

Just now, kazantzidis said:

Ετσι και αλλιως για να αξιζει η αλλαγη πρεπει να εχεις 3-4 χρονων παλαιο Iphone... 

Εμείς που έχουμε 4.5 χρόνων android? 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη δεν θα εξυπηρετηθούμε οι περισσότεροι.

Χθες που πήρα τηλέφωνο πλαίσιο μπας και μάθω κανένα νεότερο πιάσαμε λίγο την κουβέντα με τον υπάλληλο και μου λέει γενικά παντως η παραλαβη  μιας προπαραγγελίας σε διάστημα 15-20 ημερών είναι «καλό» διάστημα .

Του λέω καλό θα ήταν αν είχα παραλάβει στις 22/9 που ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας γι αυτό και έκανα πρόαραγγελια 15/9 με το που άνοιξαν, αλλά εν πάση   περίπτωση εδώ είμαστε ήδη στις 20 ημέρες σχεδόν  ακόμη όχι απλά δεν έχω παραλάβει, αλλά δεν μπορείτε να μου δώσετε καν μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης όποτε τι παράδοση σε διάστημα 15-20 ημερών συζηταμε.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...