Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Vyrron είπε

Το μπλε φαίνεται να είναι το πιο διαθέσιμο απ'ολα. Αναρωτιέμαι γιατί. Δεν νομίζω να έχει τη λιγότερη ζήτηση.

Αυτό βλέπω και εγώ, είναι το πιο εύκολο να βρεθεί, αν ειναι σωστή η χρήση της λέξης «εύκολο» με την διαθεσιμότητα που υπάρχει.

Παντως για να είναι έχει την μεγαλύτερη διαθεσιμότητα η λογικη λέει οτι θα έχει την μικρότερη ζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 minutes ago, iii said:

Παρασκευη μολις ανοιξαν 15:08 προπληρωμενη

Ακριβώς και εγώ τότε έκανα. Βέβαια εγώ έκανα παραγγελία το 15 pro max natural.Μάλλον το χρώμα έχει τεράστια ζήτηση.

• Like 1

1 hour ago, Pwpwpw said:

Παντως όσοι παραγγείλαμε pro max natural 256 βλέπω να είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων στις παραλαβές, θα το φέρει ο Άι Βασίλης 

Αδελφέ έχω παραγγείλει ΡΜ Μαύρο 1 ΤΒ, και ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση ..
όλοι μια από τα ιδιά είμαστε ..

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Απολύτως τίποτα.

Πάντως φίλε κολλητός μου που δουλεύει πλαίσιο στη λαρισα μου είπε πως από προπαραγγελίες έρχονται στο κατάστημα κάθε μέρα από κανένα δυο και αυτοί σε περίπτωση που δεν τα θέλουν υπάρχει διαδικασία με email στα κεντρικά για την αποδέσμευση του κινητού και για να εξυπηρετηθεί ο επόμενος στη σειρα…από όσο καταλαβαίνω εδώ στη λαρισα στο πλαίσιο αργά κινείται το πράγμα. Με πληροφόρησε επίσης ότι πολλά παιδιά από το πλαίσιο που είχαν κάνει προπαραγγελια για τους εαυτούς τους εν τελει δε θα εξυπηρετηθούν καν και η εταιρεία ακύρωσε τις δικές τους προπαραγγελίες(τώρα γιατι έγινε αυτό δε ξέρω)

Εγω επίσης έκανα προπαραγγελια 15pm white titanium 256, 15/09 στις 15:22 από istorm μετά από πολύ προσπάθεια γιατι έπεφτε η σελίδα, για αποφορολογηση και πληρωμή στο κατάστημα της Λάρισας…Είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι θα παραλάβω σύντομα με αυτά που διάβαζα εδώ για προπλήρωμες κτλ , αλλά με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχουν στο κατάστημα μέχρι και την Τετάρτη…Εγώ λοιπόν παραλαμβάνω αύριο καλές παραλαβές σε ολους!!

Επεξ/σία από Fooki

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιρνεις τηλεφωνο να μαθεις κανενα νεοτερο για τις ημερομηνιες παραδοσεων και η απαντηση που δινουν ειναι η κλασσικη κασετα "δεν υπαρχει ακομη, οταν ερθει θα ενημερωθειτε".

Kατι νεοτερο ειπαμε να μαθουμε ρε αδερφε, το οτι θα μας καλεσετε οταν ερθει το ξερουμε δεν ειναι νεο.

Επεξ/σία από Pwpwpw

8 minutes ago, Pwpwpw said:

Παιρνεις τηλεφωνο να μαθεις κανενα νεοτερο για τις ημερομηνιες παραδοσεων και η απαντηση που δινουν ειναι η κλασσικη κασετα "δεν υπαρχει ακομη, οταν ερθει θα ενημερωθειτε".

Kατι νεοτερο ειπαμε να μαθουμε ρε αδερφε, το οτι θα μας καλεσετε οταν ερθει το ξερουμε δεν ειναι νεο.

Εντάξει μπορεί και να μην σε καλέσουν όταν έρθει. Όλα τα περιμένω. 

Σήμερα πάντως εμένα μου ήρθαν καλώδιο 3.2 και θηκούλες 

Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Εντάξει μπορεί και να μην σε καλέσουν όταν έρθει. Όλα τα περιμένω. 

Σήμερα πάντως εμένα μου ήρθαν καλώδιο 3.2 και θηκούλες 

Τωρα που ειπες για θηκη. Εγω ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα αργησει πολυ και δεν εχω παραγγειλει καν ακομη θηκη-τζαμακι. Φνταζεσαι να μου σκασει καμια τριπλα το πλαισιο να παραλαβω και να μην εχω θηκη να το βαλω😂

17 minutes ago, Pwpwpw said:

Τωρα που ειπες για θηκη. Εγω ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα αργησει πολυ και δεν εχω παραγγειλει καν ακομη θηκη-τζαμακι. Φνταζεσαι να μου σκασει καμια τριπλα το πλαισιο να παραλαβω και να μην εχω θηκη να το βαλω😂

Τζάμι έβαλα μαζί με το κινητο ένα πανζερ, για αρχή κάτι είναι. Θήκες πήρα μια σπιγκεν καλή και τις άλλες από shein🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...