marios_p_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arguris8 είπε Παιδιά εμενα στην εξέλιξη παραγγελίας στο σάιτ του Κώτσου δεν μου εμφανίζει την προπαραγγελία μου και λέει κωδικός σφάλματος 200. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον η να αρχίσω να ανησυχώ; Ενδεχομένως να μπαίνεις απευθείας στην εξέλιξη παραγγελίας και να σε βάζει στο παλιό site. Δοκίμασε να μπεις στο kotsovolos.gr και από εκεί στην εξέλιξη παραγγελίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδες αν βλεπετε διαθεσιμα κομματια στον Κοτσο μην τσιμπατε, ετσι την πατησα εγω την Παρασκευη με παραγγελια 15 PM NaTi το οποιο ηταν αμεσα διαθεσιμο. Πληρωμη με καρτα, σημερα μιλησα παλι με το τσατ και φυσικα δεν ειχαν ιδεα, ακυρωση και παμε για αλλα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από starmanwarz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Εγω πήγα Παρασκευή κοτσοβολο και μίλησα για το τι γίνεται με την παραγγελια μου από 15/09 στις 13.00 η ώρα από το κατάστημα πληρωμένο 15pm blue 256gb και μου ειπαν πως είμαι στην θέση 100 κάτι για να παραλάβω. Μου είπαν πως πρώτα εξυπηρετούνται οι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί και μετά οι υπόλοιπες ….. 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, TasosGoudas είπε Πότε πιστεύετε ότι θα παραλάβει η πλειοψηφία που έχει κάνει προπαραγγελιες; Τέλη Οκτωβρίου-Αρχες Νοεμβρίου, ή πάει για Δεκέμβρη; Ουδείς γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αν αυτοί π έχουν κάνει παραγγελίες 15/9 και είναι σε θέσεις 100 κλπ η δεν έχουν παραλάβει και δεν υπάρχει εξελιξη...και οι παραλαβές στα καταστήματα γίνονται εβδομαδιαία με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, εμείς που έχουμε κάνει προπαραγγελια 23/9 τύπου πρέπει να περιμένουμε κανένα δίμηνο; καλά θα πάει αυτό . Χδ τουλάχιστον να περιμένουν να έχω πάρει δώρο Χριστουγέννων να μη μείνω εντελώς αφραγκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε Αν αυτοί π έχουν κάνει παραγγελίες 15/9 και είναι σε θέσεις 100 κλπ η δεν έχουν παραλάβει και δεν υπάρχει εξελιξη...και οι παραλαβές στα καταστήματα γίνονται εβδομαδιαία με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, εμείς που έχουμε κάνει προπαραγγελια 23/9 τύπου πρέπει να περιμένουμε κανένα δίμηνο; καλά θα πάει αυτό . Χδ τουλάχιστον να περιμένουν να έχω πάρει δώρο Χριστουγέννων να μη μείνω εντελώς αφραγκη Και επίσης μου είπε πως μια παραγγελια μπορεί να έχει παραπάνω από μια συσκευή που μπορεί να πήρε όπως και άλλες που ακυρώνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 47 minutes ago, pariskavadias said: Εγω πήγα Παρασκευή κοτσοβολο και μίλησα για το τι γίνεται με την παραγγελια μου από 15/09 στις 13.00 η ώρα από το κατάστημα πληρωμένο 15pm blue 256gb και μου ειπαν πως είμαι στην θέση 100 κάτι για να παραλάβω. Μου είπαν πως πρώτα εξυπηρετούνται οι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί και μετά οι υπόλοιπες ….. 🥲 Εγώ έκανα 14/9 στις 2 το μεσημέρι με προκαταβολή. Φίλος έκανε στις 13 το απόγευμα και του ήρθε στο σπίτι 22 κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε Εγώ έκανα 14/9 στις 2 το μεσημέρι με προκαταβολή. Φίλος έκανε στις 13 το απόγευμα και του ήρθε στο σπίτι 22 κανονικά. Είναι και ανάλογα το χρώμα μοντέλο αλλά και η χωρητικότητα που το πήρε αλλά και εγω πιστεύω πως ότι νάνε γίνεται γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis193 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αύριο τελικά έρχεται και το Apple ultra 2 λογικά κάθε Παρασκευή παραλαμβάνουν από το πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Psidi είπε Ήρθε και σε εμένα σήμερα, όπως είχα γράψει το είχα παραγγείλει από το Public. Βασικό συμπέρασμα πέρα από τις δυνατότητες του και την τεχνολογική του εξέλιξη από προηγούμενα μοντέλα όπως τεχνικά χαρακτηριστικά και μπαταρία, εξωτερικά η ποιότητα του έχει μεγάλη υποβάθμιση. Ο σκελετός του μπορεί να έχει τιτάνιο ΑΛΛΑ ειναι βαμμένο με σπρέι. Επειδή είναι βαμμένο με σπρέι ξεβάφει εύκολα εκεί που θα γρατζουνιστεί και επίσης σπάει εύκολα το τζαμάκι πίσω στη πλάτη από ότι έχω δει. Το συγκρίνω με Xs max και 14 pro Max και πραγματικά δείχνει φτηνιάρικο μπροστά στα προηγούμενα. «Δεν λέω ότι είναι χειρότερο κινητό, λέω ότι είναι πιο άσχημο κινητό» Εξωτερικά μοιάζει με το Airpad που έχω. Είναι το ίδιο στυλ βαμμένο. Ειλικρινά αν δεν είχε καλύτερη μπαταρία θα το είχα στείλει πίσω. Ο βασικός λόγος που με χαλάει τόσο πολύ είναι ότι το κινητό θέλω να το έχω χωρίς θήκη και τώρα αναγκάζομαι να το βάλω σε θήκη γιατί σε ένα μήνα από τώρα θα είναι γεμάτο ξεβαμμένες γρατζουνιές και θα δείχνει ακόμα πιο άσχημο. Μου αρέσει το κινητό να το πετάω πάνω στο τραπέζι και όχι να έχω στο μυαλό μου να το ακουμπάω προσεκτικά για να μην πάθει τίποτα. Με τα προηγούμενα μοντέλα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οι μικρογρατζουνιές δε φαινόντουσαν. Το να το κρύψω μέσα σε μία θήκη για να λέω ότι δε με πειράζει η εξωτερική του υποβάθμιση ειναι απλά κοροϊδία που πρέπει να ανεχτώ από την Apple. Σίγουρα θα μείνει στην ιστορία από τα χειρότερα μοντέλα εμφανισιακά.. Ότι έχω γράψει αφορά το δικό μου γούστο, φυσικά σε πολλούς άλλους θα αρέσει περισσότερο και ασφαλώς αν του βάλεις θήκη τότε όλα ειναι σχεδόν ίδια σε εμφάνιση από το 15pro max μέχρι το 12pro max. Αυτό το μήνυμα αφορά κυρίως αυτούς που θέλουν να το έχουν χωρίς θήκη. Απ ότι διαβάζω σε reviews η μπαταρία είναι χειρότερη σε πολλές περιπτώσεις από το 14PMax ή η ίδια όπως ανακοινώνει και η Apple. Πως συμπέρανες ότι είναι καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, itagarakis είπε Απ ότι διαβάζω σε reviews η μπαταρία είναι χειρότερη σε πολλές περιπτώσεις από το 14PMax ή η ίδια όπως ανακοινώνει και η Apple. Πως συμπέρανες ότι είναι καλύτερη; άλλαξε τις πηγές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis193 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Το κινητό μου το έβγαλα απο τον φορτιστή 9 το πρωί με συνεχή ψαχούλεμα χάζεμα social η μπαταρία είναι στο 46%. Ποσό κακή δηλαδη είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itagarakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Rubble είπε άλλαξε τις πηγές σου Ότι πεις!! https://www.gsmarena.com/apple_iphone_15_pro_max-review-2618p3.php 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laz_pra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Εγώ έκανα 14/9 στις 2 το μεσημέρι με προκαταβολή. Φίλος έκανε στις 13 το απόγευμα και του ήρθε στο σπίτι 22 κανονικά. 15/9 δεν άνοιγαν οι προπαραγγελίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, laz_pra είπε 15/9 δεν άνοιγαν οι προπαραγγελίες? Στον Κωτσόβολο αν είχες κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε έπαιρναν τηλ για τηλεφωνική προπαραγγελία από τις 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις