kazantzidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ελληνικα καταστηματα ρε φιλε... "τα λεφτα μπροστα και θα σου στειλουμε ποτε θα παραλαβεις" "ειναι διαθεσιμο στο σαιτ, αλλα πραγματικα δεν ειναι" "παιρνεις Istorm Και στο κλεινουν στην μουρη επειδη εχει πολυ φορτο το τηλεφωνικο κεντρο" ΜΑΥΡΟ στους ερασιτεχνες... αμαζον και ας το παρω μετα απο καιρο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μίλησα με τον υπάλληλο τηλεφωνικά και μου είπε μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει στοκ όταν θα υπάρχει θα σας καλέσουμε για να αποπληρώσετε και να παραλάβετε αμέσως μετά. Και του απάντησα ουφ και πάνω που πήγα να αγχωθώ ότι θα παραλάβω σύντομα. Να είσαστε καλά για τα καθησυχαστικά σας νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πες μας χρώμα και μοντέλο μην μας αφήνεις με την αγωνία 😂 Έχεις δίκιο ,προ Μαξ μπλε 256 δεν είχα προπληρώσει . 13 /9 είχα πάει σε κατάστημα για να δηλώσω ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john24g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, alexopouli είπε Καλημέρα και καλό μήνα. Για ποιό μοντέλο ? 15 PM 512 Blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sadvampire είπε Έχεις δίκιο ,προ Μαξ μπλε 256 δεν είχα προπληρώσει . 13 /9 είχα πάει σε κατάστημα για να δηλώσω ενδιαφέρον. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, sadvampire είπε Είναι γρατσουνισμένο το κουτί έπρεπε να το γυρίσεις πισω…😂😂😂 Πλάκα κανω!! Καλοριζικο φίλε! Pro max μαύρο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user9 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Παραλαβή πριν λίγο από Πλαίσιο, 15 Pro Max Natural 512GB! Προπαραγγελία χωρίς προκαταβολή Παρασκευή 15 Σεπ στις 16:40, τηλεφωνική ενημέρωση προχθές Παρασκευή βράδυ, μήνυμα σήμερα το πρωί 8:04 για παραλαβή από Λ. Βουλιαγμένης. Πείτε ό,τι θέλετε για το Πλαίσιο, φέρθηκε πιο σωστά από όλους. Δεν έλεγε τίποτα όσο δεν είχε να πει. Και δεν έπαιξε το παιχνιδάκι βρήκα 2 συσκευές, πουλάω 2 συσκευές... Γενικά θεωρώ ότι για 10 μέρες καθυστέρηση δεν έγινε κάτι. Όποιος δεν έχει υπομονή την πάτησε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Η κατάσταση παραγγελίας του κωτσοβολου σε όσους είναι για ολόκληρη πληρωμή είναι διότι μάλλον ήρθε. Σε φίλο μου 21 του μήνα ήταν έτσι η κατάσταση παραγγελίας και τον πήραν τηλέφωνο για να ξοφλήσει και να το στείλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Η κατάσταση παραγγελίας του κωτσοβολου σε όσους είναι για ολόκληρη πληρωμή είναι διότι μάλλον ήρθε. Σε φίλο μου 21 του μήνα ήταν έτσι η κατάσταση παραγγελίας και τον πήραν τηλέφωνο για να ξοφλήσει και να το στείλουν Σε τι κατάσταση ήταν η παραγγελία; Εμένα δεν γράφει τίποτα άλλο πλέον πέρα από σε εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_p_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, giorgos56 είπε Σε τι κατάσταση ήταν η παραγγελία; Εμένα δεν γράφει τίποτα άλλο πλέον πέρα από σε εξέλιξη. Και σε εμένα, μόνο σε εξέλιξη γράφει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σε Εξέλιξη ήταν και όταν τον πήραν τηλ για εξόφληση γύρισε σε αυτό που έβαλε ένα φίλος για ολοκλήρωση πληρωμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, user9 είπε Πείτε ό,τι θέλετε για το Πλαίσιο, φέρθηκε πιο σωστά από όλους. Δεν έλεγε τίποτα όσο δεν είχε να πει. Και δεν έπαιξε το παιχνιδάκι βρήκα 2 συσκευές, πουλάω 2 συσκευές... Γενικά θεωρώ ότι για 10 μέρες καθυστέρηση δεν έγινε κάτι. Όποιος δεν έχει υπομονή την πάτησε. Αρχικα καλορίζικο να το χαρείς. Το πλαίσιο στο κομμάτι της ενημέρωσης για την εξέλιξη της παραγγελίας είναι στα ίδια χαλια με τα υπόλοιπα καταστήματα . Κανένα estimated delivery και μηδαμινή ενημέρωση. Προπαραγγελια από εκεί από τις 15/9(day one δηλαδή), δεν έχω παραλάβει και φυσικά καμία ενημέρωση για το ποτε θα παραλάβω και έχουν περάσει σχεδόν 20 ημέρες πλέον από την προπαραγγελια. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά από όποιον ξέρει βοήθεια εχω το 13 pro max το οποίο δεν έχω κάνει καλή διαχείριση για αυτό και καίγομαι να αλλάξω τηλ επεοδη βλέπω ότι αργεί το 15 pro max πιστεύετε είναι καλό εξίσου αντί για το 15 pro max να πάρω το 14pro max ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, LabrosM είπε Παιδιά από όποιον ξέρει βοήθεια εχω το 13 pro max το οποίο δεν έχω κάνει καλή διαχείριση για αυτό και καίγομαι να αλλάξω τηλ επεοδη βλέπω ότι αργεί το 15 pro max πιστεύετε είναι καλό εξίσου αντί για το 15 pro max να πάρω το 14pro max ? Τι εννοεις δεν έχεις κάνει καλη διαχείρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τι εννοεις δεν έχεις κάνει καλη διαχείρηση; Δεν είχα βάλει τζαμάκι &και η οθόνη έχει γρατζουνιστεί άσχημα και η υγεία της μπαταρίας είναι 80…άλλο όμως είναι το θέμα αν ξέρεις κάποιος από iPhone να απαντήσει αυτό π ρώτησα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από LabrosM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις