Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mistiri0 είπε

Άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης της παραγγελίας και τώρα παρακάτω από αναμονή αναφέρει αυτό: Μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω με την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας.

Ψάχνουν για χαζούς στον Κωτσόβολο. Πρώτα όλο το υπόλοιπο ποσό από την προκαταβολή πληρωμή και μετά θα σου πούν εκτίμηση αποστολής παραγγελίας. Δες εδώ κάτι τραγικούς

Που το εμφανίζει αυτό; Εμένα γράφει απλά "σε εξέλιξη"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης της παραγγελίας και τώρα παρακάτω από αναμονή αναφέρει αυτό: Μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω με την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας.

Ψάχνουν για χαζούς στον Κωτσόβολο. Πρώτα όλο το υπόλοιπο ποσό από την προκαταβολή πληρωμή και μετά θα σου πούν εκτίμηση αποστολής παραγγελίας. Δες εδώ κάτι τραγικούς

τραγικοί 

1 λεπτό πριν, mistiri0 είπε

Άμα έχουν διαθέσιμα να τα δώσουν σε αυτούς που τα χρωστάνε! Εάν είναι δυνατόν!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μόλις.. 

Screenshot_20231002_110452_com.android.chrome_edit_97229758284642.jpg

Ναι και αν το προχωρήσεις δεν σου δίνει ούτε  δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα και ούτε δυνατότητα πληρωμής κατά την παράδοση. Για να προχωρήσεις θέλει προεξοφληση. Καλή τύχη σε όποιον τολμηρό.…

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ναι και αν το προχωρήσεις δεν σου δίνει ούτε  δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα και ούτε δυνατότητα πληρωμής κατά την παράδοση. Για να προχωρήσεις θέλει προεξοφλήσει. Καλή τύχη σε όποιον τολμηρό.…

η απάντηση τους στο live chat 

Εντοπίζω πως το προϊόν δεν υπάρχει διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες σας προτείνω να επικοινωνήσετε στο 210 28 99 999 μ'έναν εξειδιευμένο σύμβουλο πωλήσεων ή και να μεταβείτε σ'ένα από τα φυσικά μας καταστήματα.

8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μόλις.. 

Screenshot_20231002_110452_com.android.chrome_edit_97229758284642.jpg

Αν πας να ολοκληρώσεις παραγγελία (αποστολή μόνο, όχι παραλαβή) βγάζει αναμένεται σύντομα. 3 φορές τουλάχιστον το έχει εμφανίσει σήμερα.

5 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Πάμε καλα;;; που είναι αυτο ;;

Κωτσόβολος

2 λεπτά πριν, malamis1996 είπε

κάτι δεν μου αρέσει εδώ μόνο πληρωμή μπροστά έχει!!!

Νομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος, ότι αντικαταβολή δέχονται μόνο με μετρητά = απαγορευτικό γι' αυτό το ποσό.

Το μόνο θετικό είναι, ότι για να το εμφανίζει διαθέσιμο έστω και για δευτερόλεπτα, μάλλον κάποια παραλαβή έκαναν. Κάτι τουλάχιστον κινείται. 

2 minutes ago, marios_p_89 said:

Αν πας να ολοκληρώσεις παραγγελία (αποστολή μόνο, όχι παραλαβή) βγάζει αναμένεται σύντομα. 3 φορές τουλάχιστον το έχει εμφανίσει σήμερα.

Κωτσόβολος

Νομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος, ότι αντικαταβολή δέχονται μόνο με μετρητά = απαγορευτικό γι' αυτό το ποσό.

Το μόνο θετικό είναι, ότι για να το εμφανίζει διαθέσιμο έστω και για δευτερόλεπτα, μάλλον κάποια παραλαβή έκαναν. Κάτι τουλάχιστον κινείται. 

Εμένα με άφησε να προχωρήσω για παραλαβή από κατάστημα κ όσο συμπλήρωμα ήρθε ειδοποίηση ότι τελείωσε το απόθεμα 

1 ώρα πριν, Matinazab είπε

Καποιος να παρελαβε απο πλαισιο η να εχει καποια ενημερωση για παραλαβη ??

Καλημέρα,μόλις παρέλαβα εγώ από την ύπουλη και σιωπηλή κόμπρα το πλαίσιο . Τόσες μέρες τσιμουδια και τηλέφωνο αξαφνα ότι η παραγγελία μου με περιμένει 

• Like 1

Ήταν να παραλάβω σήμερα από Πλαίσιο. Μου είχε στείλει ο υπάλληλος email επιβεβαίωσης ότι θα παραλάβω σήμερα 2/10 και μου είπε ότι θα μου ερχόταν ενημερωτικό μήνυμα αργά χτες 1/10 που θα γράφει την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης.

Δεν ήρθε τέτοιο μήνυμα χτες, οπότε επικοινώνησα σήμερα τηλεφωνικά για να δω τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι επειδή η πληρωμή είχε γίνει με κάρτα στις 15/9, έχουν περάσει πολλές μέρες και τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν από την τράπεζα.

Μου ζήτησαν να ξαναπληρώσω και να παραλάβω αύριο 3/10. Το αρνήθηκα αυτό και τους ζήτησα να ξαναπληρώσω και να μου αποσταλεί σήμερα όπως είχαμε συμφωνήσει. Μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό.

Λόγω αθέτησης της υπόσχεσής τους, της παντελούς έλλειψης ενημέρωσης εάν δεν το κυνηγούσα εγώ, και επειδή δεν είχαν καμία θέληση να τηρήσουν τον λόγο τους, επέλεξα να ακυρώσω την παραγγελία.

Παιδιά μόνο 1tb υπάρχει στο Κωτσόβολο  μόνο αυτά τα κομμάτια μου είπαν υπάρχουν επειδή δν τα παίρνουν …είχα βάλει με δόσεις και το ακύρωσα το 512 και μου είπε αυτό ότι κολλάει το σύστημα 

πραγματικά ότι να ναι 

3 λεπτά πριν, john24g είπε

Ήταν να παραλάβω σήμερα από Πλαίσιο. Μου είχε στείλει ο υπάλληλος email επιβεβαίωσης ότι θα παραλάβω σήμερα 2/10 και μου είπε ότι θα μου ερχόταν ενημερωτικό μήνυμα αργά χτες 1/10 που θα γράφει την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης.

Δεν ήρθε τέτοιο μήνυμα χτες, οπότε επικοινώνησα σήμερα τηλεφωνικά για να δω τι συμβαίνει. Μου είπαν ότι επειδή η πληρωμή είχε γίνει με κάρτα στις 15/9, έχουν περάσει πολλές μέρες και τα χρήματα αποδεσμεύτηκαν από την τράπεζα.

Μου ζήτησαν να ξαναπληρώσω και να παραλάβω αύριο 3/10. Το αρνήθηκα αυτό και τους ζήτησα να ξαναπληρώσω και να μου αποσταλεί σήμερα όπως είχαμε συμφωνήσει. Μου απάντησαν ότι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό.

Λόγω αθέτησης της υπόσχεσής τους, της παντελούς έλλειψης ενημέρωσης εάν δεν το κυνηγούσα εγώ, και επειδή δεν είχαν καμία θέληση να τηρήσουν τον λόγο τους, επέλεξα να ακυρώσω την παραγγελία.

Καλημέρα και καλό μήνα. Για ποιό μοντέλο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sadvampire είπε

Καλημέρα,μόλις παρέλαβα εγώ από την ύπουλη και σιωπηλή κόμπρα το πλαίσιο . Τόσες μέρες τσιμουδια και τηλέφωνο αξαφνα ότι η παραγγελία μου με περιμένει 

Πες μας χρώμα και μοντέλο μην μας αφήνεις με την αγωνία  😂

Επεξ/σία από Pwpwpw

21 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Κωτσόβολος : Ασήμωσε για να σε πω πότε θα παραλάβεις γιατί είναι ένα σύννεφο μπροστά και δεν βλέπω. Τί φάση με αυτούς! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...