charalampos21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Ποια καταστηματα; και για το μαξ μιλας; Ναι για το μαξ. Vodafone, Κοτσοβολος, Nova, Public (από ότι μου είπαν) έχουν διαθέσιμα 512 gb, 1 TB σε άσπρο, μαύρο, μπλέ. Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα, 100% θα βρεις σε ένα από αυτά άμεσα διαθέσιμο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από charalampos21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matinazab Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Απολύτως τίποτα. Τι γινεται ρε φιλε μας δουλευουν κανονικα ? Κ δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ακυρωσω γιατι ειναι μηνα μηνα με χρηματοδοτηση απο την εθνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Matinazab είπε Τι γινεται ρε φιλε μας δουλευουν κανονικα ? Κ δεν ξερω κατα ποσο μπορω να ακυρωσω γιατι ειναι μηνα μηνα με χρηματοδοτηση απο την εθνικη Εγω δεν έχω πληρώσει έβαλα πληρωμή κατά την παράδοση. Τωρα στο ερώτημα αν μας δουλεύουν, αν σκεφτείς ότι κοντεύουμε 20 μέρες που κάναμε την προπαραγγελια και όχι απλά δεν παραλάβαμε αλλά δεν έχουμε ούτε μια στοιχειώδη ενημέρωση για το ποτε αναμένεται μα παραλάβουμε, νομίζω η απάντηση είναι προφανής στο ερώτημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matinazab Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Εγω δεν έχω πληρώσει έβαλα πληρωμή κατά την παράδοση. Τωρα στο ερώτημα αν μας δουλεύουν, αν σκεφτείς ότι κοντεύουμε 20 μέρες που κάναμε την προπαραγγελια και όχι απλά δεν παραλάβαμε αλλά δεν έχουμε ούτε μια στοιχειώδη ενημέρωση για το ποτε αναμένεται μα παραλάβουμε, νομίζω η απάντηση είναι προφανής στο ερώτημα σου. Θα τους παρω τηλεφωνο να μαθω. Δεν θα κατσω να περιμενω για αμα και οποτε για ενα τηλεφωνο που τελος παντων λενε οτι παρουσιαζει και προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Ναι για το μαξ. Vodafone, Κοτσοβολος, Nova, Public (από ότι μου είπαν) έχουν διαθέσιμα 512 gb, 1 TB σε άσπρο, μαύρο, μπλέ. Αν δεν σε ενδιαφέρει το χρώμα, 100% θα βρεις σε ένα από αυτά άμεσα διαθέσιμο. Οι περισσότεροι θελουμε το natural και 256gb έκδοση, γιατί εμενα προσωπικά τουλάχιστον η παραπάνω μνήμη μου είναι άχρηστη, και με 128 καλυπτομαι. Όποτε αν κάποιος θέλει natural και 256 έκδοση ακόμη και να το βρει διαθέσιμο δεν ξέρω κατά ποσό είναι καλη ιδέα να το πάρει δίνοντας 260 ευρώ παραπάνω για μνήμη που δεν θα χρησιμοποιήσει και χρώμα που δεν είναι η πρώτη του επιλογή. 3 λεπτά πριν, Matinazab είπε Θα τους παρω τηλεφωνο να μαθω. Δεν θα κατσω να περιμενω για αμα και οποτε για ενα τηλεφωνο που τελος παντων λενε οτι παρουσιαζει και προβληματα Τυπική απάντηση θα πάρεις. ´Παραλαμβάνουμε κάθε εβδομάδα κομμάτια και σταδιακά εξυπηρετούμε τις προπαραγγελίες, όταν έρθει η σειρά σας θα σας καλέσουμε.´ Παρε αν θες αλλά πιθανότατα δεν θα μάθεις κάτι ουσιαστικό. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οι περισσότεροι θελουμε το natural και 256gb έκδοση, γιατί εμενα προσωπικά τουλάχιστον η παραπάνω μνήμη μου είναι άχρηστη, και με 128 καλυπτομαι. Όποτε αν κάποιος θέλει natural και 256 έκδοση ακόμη και να το βρει διαθέσιμο δεν ξέρω κατά ποσό είναι καλη ιδέα να το πάρει δίνοντας 260 ευρώ παραπάνω για μνήμη που δεν θα χρησιμοποιήσει και χρώμα που δεν είναι η πρώτη του επιλογή. Συμφωνώ, εγώ όμως το ξανασκέφτηκα και πιστεύω ότι το μαύρο θα μου αρέσει που παρήγγειλα. Τώρα τα +200 ευρώ που θα δώσω για το 512, χαλάλι, θα προσπαθήσω να τα αξιοποιήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Είπαμε καλό Δεκεμβρη θα το πάρουμε . Εμένα γνωστός σε βόντα μου λεει δεν εχει παραλάβει καθόλου . Αλλα μονο τα Απλα τα 15 και οτι Μολις ερθει μαξ θα μου πει να παω να παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Καινεγω είπα θα περιμένω δύο τρεις εβδομάδες αλλιώς θα πάρω 15 πλας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Εγώ σκέφτομαι να πάρω πάλι το πλαίσιο και να κάνω αυτό που είχε γράψει ένα παιδί ότι θα απευθυνθώ στο συνήγορο του καταναλωτή δεν θυμάμαι κ πως το είχε πει 😂αν το δει το μήνυμα αυτός ας μα πει τι είχε αναφερει εχουμε απελπιστεί για ένα γαμω τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ποιο συνηγορο, μην ακουτε τι λεει ο καθενας εδω μεσα. Εδω εχουν κανει καρτελ τοσες εταιριες για δεκαετιες και θα ασχοληθει ο συνηγορος επειδη δεν πηρατε ενα τηλεφωνο day 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή στο πλαίσιο την Παρασκευή και στο public χτες. Όσο πήραν εσένα που δεν έκανες τίποτα, για να σε ενημερώσουν για την παραγγελία, άλλο τόσο πήραν και εμένα... Υ.Γ. : Δεν είναι το day 1 φίλε charalampos21, είναι η κοροϊδία.. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από alexopouli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 14 hours ago, Vanton said: Μόλις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Μόλις.. Πάμε καλα;;; που είναι αυτο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Μόλις.. κάτι δεν μου αρέσει εδώ μόνο πληρωμή μπροστά έχει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Άλλαξε ο τρόπος εμφάνισης της παραγγελίας και τώρα παρακάτω από αναμονή αναφέρει αυτό: Μέσα σε 24 ώρες από την πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε παρακάτω με την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Ψάχνουν για χαζούς στον Κωτσόβολο. Πρώτα όλο το υπόλοιπο ποσό από την προκαταβολή πληρωμή και μετά θα σου πούν εκτίμηση αποστολής παραγγελίας. Δες εδώ κάτι τραγικούς 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις