panoulhs007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 20 minutes ago, alexopouli said: Εσένα στο πάνω μέρος γιατί λέει «κατόπιν παραγγελίας» ? σε άλλους λέει «προπαραγγελια», σε άλλους «παραγγελία» Εγώ έκανα προπαραγγελία 15/9 15:00 δεν ξέρω γιατί το γράφει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Vodafone, iPhone 15 Pro Max 512gb - Διαθεσιμο σε Λευκο,Μαυρο και Μπλε. Kotsovolos, iPhone 15 Pro Max 512gb - Διαθεσιμο σε Μαυρο Θα κανω ανανεωση απο το iPhone 12 64gb εχω ηδη προπαραγγελια στο Public για iPhone 15 Pro Max 256gb Black. Αξιζει να δωσω λιγα παραπανω η δεν θα αξιοποιησω τον χωρο; (Eχω γεμισει 40gb το κινητο και το icloud 25gb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 43 minutes ago, Vanton said: Vodafone, iPhone 15 Pro Max 512gb - Διαθεσιμο σε Λευκο,Μαυρο και Μπλε. Kotsovolos, iPhone 15 Pro Max 512gb - Διαθεσιμο σε Μαυρο Θα κανω ανανεωση απο το iPhone 12 64gb εχω ηδη προπαραγγελια στο Public για iPhone 15 Pro Max 256gb Black. Αξιζει να δωσω λιγα παραπανω η δεν θα αξιοποιησω τον χωρο; (Eχω γεμισει 40gb το κινητο και το icloud 25gb) Εγώ θα έλεγα όχι. Το σκέφτηκα και γω αλλά τα 200+€ είναι πολλά. Εξ άλλου πιο πολύ χώρο πιάνουν τα βίντεο στην τέλεια ανάλυση. Πόσα θα τραβήξεις; Επίσης πλέον κατευθείαν μπορείς να αποθηκεύεις σε στικακι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realityyy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 μονο σε εμένα γράφει ημερομηνία για παραλάβει απο κατάστημα ; κάποιος άλλος; ( public) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_p_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, realityyy είπε μονο σε εμένα γράφει ημερομηνία για παραλάβει απο κατάστημα ; κάποιος άλλος; ( public) Προπαραγγελία σε κατάστημα 15/09 15.01 χωρίς προκαταβολή. Νομίζω πλησιάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, realityyy είπε μονο σε εμένα γράφει ημερομηνία για παραλάβει απο κατάστημα ; κάποιος άλλος; ( public) Δηλαδή? Στείλε ένα screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μας δουλεύουν ;;;δηλ το 1 tb είναι άμεσα διαθέσιμο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realityyy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, iii είπε Δηλαδή? Στείλε ένα screenshot. έτσι το έχω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, realityyy είπε έτσι το έχω εγώ Πότε έκανες την προπαραγγελία? Είναι προπληρωμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, iii είπε Πότε έκανες την προπαραγγελία? Είναι προπληρωμένη? Σε εμένα γράφει το ίδιο, έκανα την παραγγελία 25/09 και είναι προπληρωμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_p_89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, WizeMan είπε Σε εμένα γράφει το ίδιο, έκανα την παραγγελία 25/09 και είναι προπληρωμένη. Το οποίο μάλλον αποδεικνύει ότι οι προπληρωμένες (προ)παραγγελίες πάνε πιο ψηλά στη λίστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σχεδον σε ολα τα καταστηματα όλα τα χρώματα πλην Natural και χωρητικότητες 512, 1 TB ειναι διαθεσιμα. Κατι μου λεει πως γινεται επιτηδες ολο αυτο για να πληρωσουμε παραπανω. Εγω παντως δεν αντεξα και παρηγγειλα 512 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matinazab Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Καποιος να παρελαβε απο πλαισιο η να εχει καποια ενημερωση για παραλαβη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Matinazab είπε Καποιος να παρελαβε απο πλαισιο η να εχει καποια ενημερωση για παραλαβη ?? Απολύτως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 28 minutes ago, charalampos21 said: Σχεδον σε ολα τα καταστηματα όλα τα χρώματα πλην Natural και χωρητικότητες 512, 1 TB ειναι διαθεσιμα. Κατι μου λεει πως γινεται επιτηδες ολο αυτο για να πληρωσουμε παραπανω. Εγω παντως δεν αντεξα και παρηγγειλα 512 Ποια καταστηματα; και για το μαξ μιλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις