Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Και γω πιστευα στον τελευταιο που το εγραψε οτι περισεψαν 2τεμ, οτι θα κανει οντως εξυπηρετηση. αλλα πηρα τα τετοια μου.

Εντάξει ρε συ εγώ αναφέρομαι σε κάποιον που θέλει να βοηθήσει. Πχ αν είχα παραλάβει και ερχόταν  και δεύτερο θα ήταν χαρά μου να το πάρει κάποιος από εδω μέσα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
  • Thanks 3
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει προπαραγγείλει από Κωτσόβολο οποιοδήποτε pro max 256 και να το έχει πάρει; Δεν έχω δει ούτε έναν να λέει πως έχει πάρει από Κωτσόβολο pro max…

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει προπαραγγείλει από Κωτσόβολο οποιοδήποτε pro max 256 και να το έχει πάρει; Δεν έχω δει ούτε έναν να λέει πως έχει πάρει από Κωτσόβολο pro max…

Εγώ ακόμα περιμένω.. αλλά ξέρω 3 άτομα που παρέλαβαν πρώτη μέρα και οι τρεις pro max αφορολόγητα 

• Like 1
Δημοσ.
45 minutes ago, Mosdi said:

εγω εχω φιλο που εκανε την προπαραγγελια 12 ωρες πριν απο εμενα και παρελαβε day1 256 nat

Δημοσ.

Μετά το update στο site του Κώτσου, στην εξέλιξη της παραγγελίας δεν μου δείχνει κάτι, ενω πριν έλεγε αναμονη διαθεσιμότητας. (15PM n.t. 256gb).

Έχει συμβεί σε άλλον;

Δημοσ.
2 minutes ago, KostasMoss89 said:

Μετά το update στο site του Κώτσου, στην εξέλιξη της παραγγελίας δεν μου δείχνει κάτι, ενω πριν έλεγε αναμονη διαθεσιμότητας. (15PM n.t. 256gb).

Έχει συμβεί σε άλλον;

το site ειναι τραγικο μετα το update. Δεν εμφανιζει ουτε προιοντα και δοκιμασα και opera και chrome

13 minutes ago, KostasMoss89 said:

Έχει συμβεί σε άλλον;

το site ειναι τραγικο μετα το update. Δεν εμφανιζει ουτε προιοντα και δοκιμασα και opera και chrome

Εντωμεταξυ βλεπω αγγελιας εδω, pro max 256 1600-1700€ και Pro max 512 1900€. Ενω τα 512 ειναι διαθεσιμα σχεδον παντου χαχαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_8182.jpeg.d875c1d5230bc4299c36d1e888f3567c.jpegΤο ίδιο και σε μένα. Ξύπνα προμηθευτή και στείλε τις παραγγελίες μας! 🤣

Επεξ/σία από Belial
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Εμένα έχει αλλάξει το status από εκτεταμένη αναζήτηση σε αναμονή από προμηθευτή. Ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό; 

IMG_5809.jpeg

Εσένα στο πάνω μέρος γιατί λέει «κατόπιν παραγγελίας» ? 
σε άλλους λέει «προπαραγγελια», σε άλλους «παραγγελία»

Δημοσ.

Κανενας αλλος απο you.gr εχει παραλαβει τπτ ή εχει ενημερωση καθολου.νομιζω μακραν το χειροτερο μαγαζι σε επικοινωνια που ειναι μηδενικη και με τους υπαλληλους απαθεις.

Δημοσ.

Βρήκα την Παρασκευή σε Κωτσόβολο το 15 pro natural 512 GB και το τσίμπησα . 
Για υπερθέρμανση το μόνο που παρατήρησα ήταν κατά το αρχικό σεταρισμα μετά από κάνα 4ωρο ότι ήταν λίγο ζεστό με θήκη βέβαια. Χτες και σήμερα με πολύ απλή χρήση δεν είχα κανένα θέμα. Ούτε κατά την φόρτιση με τον 20w apple και το καλώδιο που δίνει με το κινητό.
Γενικά δείχνει καλό και γρήγορο αλλά ακόμα προσπαθώ να το συνηθίσω σε κάποια πράγματα.

Για την θήκη η fine woven όντως έχει ένα μικρό misalignment στην usb και φαίνεται η μισή αριστερή βίδα αλλά όχι κάτι τραγικό. Απλά αρνητικό για 69€ θήκη. Πιστευω πάντως ότι λερώνετε και γρατσουνίζεται εύκολα αν και ακόμα την έχω γλιτώσει.

Ενα πράγμα αν ξέρει κανείς πέρα από το να μπεις στην επαφή αν έχεις dual sim υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να διαλέγεις ποια γραμμή θα χρησιμοποιήσεις. Ήταν το μόνο που με έχει ξενισει λίγο μέχρι τώρα σε σχέση με το S9 που είχα πριν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, KostasMoss89 είπε

Έχει συμβεί σε άλλον;

Και εμένα σε εξέλιξη το δείχνει χωρίς να γράφει αναμονή διαθεσιμότητας ή συλλογή και προετοιμασία που μου έδειχνε στην αρχή.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, KostasMoss89 είπε

Έχει συμβεί σε άλλον;

Κι σε εμένα το ίδιο.. απλά γράφει σε εξέλιξη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...