Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dimpia είπε

Με τα αμεσα διαθεσιμα 512 του κωτσοβολου προχωρησε κανεις; Με αφηνει μεχρι και την πληρωμη και γρσφει παραδοση 3-5 εργασιμες

φυσικα για παραλαβη απο καταστημα ουτε λογος…

an eisai Athina ,exei o  germanos  15 pro 1tera kai 500 gb etimoparadota  sto mall (marousi)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, Cappliv είπε

Καλημερα! Παραγγελια απο you.gr stis 18/9 15 PM 256 black ουτε φωνη ουτε ακροαση. 8 τηλ πηρα 8 διαφορετικες απαντησεις.απο το ειστε θεση 24 στις προπαραγγελιες μεχρι οτι θα λαβετε ενημερωση λογικα για την περασμενη παρασκευη οτι σας το στελνουμε κλπ κλπ. Μονο ενας μου απαντησε με ειλικρινια και ειπε δεν υπαρχει αποθεμα και ουτε χερουμε ποτε θα εχει μην παιρνετε αδικα δε χερουμε τι να σας πουμε εχετε προπαραγγειλει και προπληρωσει ολο το ποσο οποτε με το που θα εχουμε θα το στειλουμε.

Τα ίδια και σε μένα, ευχαριστώ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, user2163 είπε

Ισχύει ότι ο Γερμανός δίνει παραπάνω εγγύηση από τους άλλους;

Είχε ένα promo για κάθε προπαραγγελια που έδινε 3 χρόνια αντί για 2 με ασφάλεια Allianz.

Δεν ισχύει πλέον. 

Επεξ/σία από farcry33

46 minutes ago, user2163 said:

Ισχύει ότι ο Γερμανός δίνει παραπάνω εγγύηση από τους άλλους;

ο ομιλος κοσμοτε δινιε 3 χρονια εγγυηση. Δεν ξερω πως ακριβως παντως...

Εγώ έκανα χθες παραγγελία δόσεις Κωτσόβολο απλά να δω τι παίζει αν συνεχίσει η παραγγελία έχει καταχωρηθεί απλά θέλω να το ακυρώσω τώρα και δεν κερω πως καθώς είχε διαθέσιμο το pro max 512 σε blue και με τις δόσεις βγήκε κάπου στα 2.200

Παιδιά ένας που έχει δώσει προκαταβολή κατά τη παραγγελία και θελήσει στη συνέχεια να ακυρώσει τη παραγγελία του ξέρουμε αν η προκαταβολή επιστρέφεται κανονικά? 

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

ο ομιλος κοσμοτε δινιε 3 χρονια εγγυηση. Δεν ξερω πως ακριβως παντως...

Που το λέει αυτό ;  γιατί αυτή η ενέργεια ίσχυε μόνο για προπαραγγελίες.

51 minutes ago, farcry33 said:

Που το λέει αυτό ;  γιατί αυτή η ενέργεια ίσχυε μόνο για προπαραγγελίες.

και γω αυτο ηξερα φιλος. Δεν ειδα οτι το ακυρωσαν μετα τις 22.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παντως γενικά, επειδη πολλοί κάνουμε προπαραγγελίες από 2-3 μαγαζιά και από όπου έρθει πρώτο, σε περίπτωση που κάποιος έχει παραλάβει ήδη  και του έρθει μυνημα παραλαβής για 2η και 3η συσκευή που προφανως δεν την θέλει, ας ενημερώνει εδώ μήπως βολέψει καποιον από εδώ στο νήμα.

Δεν το λέω για εμενα γιατί έτσι και αλλιώς εγώ είμαι επαρχία (Λάρισα) όποτε  είναι αρκετα δύσκολο να παίξει τέτοιο σενάριο στην περίπτωση μου, το λέω περισσότερο για αλλά μέλη.  

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 7

Στις 27/9/2023 στις 8:28 ΜΜ, user9 είπε

Μου προκαλεί φοβερή εντύπωση, εδώ και 60-τόσες σελίδες εδώ μέσα, που όλοι τα βάζουν με τα ελληνικά μαγαζιά και δε λέει κανείς το αυτονόητο: Μας δουλεύει η Apple και η ελληνική αντιπροσωπεία ψιλό γαζί. Και δεν αναφέρεται κανένας σε αυτό! Είπαμε καλές συσκευές, ναι, αλλά κάπου έλεος πια με τη "θεοποίηση".

Όλοι ακούσαμε στην παρουσίαση ότι η Ελλάδα είναι στο πρώτο κύμα, με διάθεση στο κοινό στις 22 του μήνα. Και μάλιστα χωρίς αστεράκια, τύπου "για τα 15 και 15 Plus μόνο, ενώ τα 15 Pro και Pro Max... το Νοέμβριο". Που είναι αυτό; Πόσα τελικά έστειλε η Apple για διάθεση στις 22 του μήνα; 50 τεμάχια για όλη την Ελλάδα; 100; Κι αυτό το λέει πρώτο κύμα διάθεσης; Σε παγκόσμιο επίπεδο τι έκανε; Έστειλε 2000 συσκευές στο Ντουμπάι και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν;

Βλέπω κόσμο εδώ μέσα να σφάζεται, ότι "το Πλαίσιο την πάτησε, στον Κωτσόβολο, αν πατάτε refresh, θα δείτε αποθέματα, τα Public μπλα, μπλα, μπλα..." Δεν το κατάλαβα δηλαδή; Πρέπει η μια μεγάλα αλυσίδα να βρει τρόπο ή να κάνει κάτι ειδικό για να εξασφαλίσει τα κινητά, πριν τις άλλες; Η δουλειά της Apple και της αντιπροσωπείας δεν είναι να τα μοιράσουν εξίσου και με βάση τις προπαραγγελίες; Για αυτό δεν γίνονται οι προπαραγγελίες; Για να ξέρουν ποιες αλυσίδες έχουν μεγαλύτερη κίνηση και να μοιράσουν αντίστοιχα συσκευές; Ή μήπως η Apple τα βάζει σε μια μεγάλη κλειστή αποθήκη χωρίς φύλακα και πάνε και τα κλέβουν κρυφά από τον Κωτσόβολο, τη Nova Χαλκίδας, τα Public Καλαμάτας κτλ

Ή πάει με βάση τις σχέσεις και τα κονέ; Ή ακόμα χειρότερα με το αν "σε έχει βάλει στο μάτι" η αντιπροσωπεία; Τι σημαίνει "το Πλαίσιο έχει διαθέσει 8 κομμάτια, ή 30 κομμάτια;" Θέλουμε δε θέλουμε είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες... Το Πλαίσιο φταίει που δεν έχει τεμάχια ή η αντιπροσωπεία; Και παίρνω τυχαία τώρα το Πλαίσιο, ισχύει για όλα τα μαγαζιά.

Ας παραδεχτούμε λοιπόν το προφανές: η Apple κάθε χρόνο είναι ανίκανη να χειριστεί τη μεγάλη ζήτηση των συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά με την κυκλοφορία τους. Και το βλέπουμε κάθε χρόνο αυτό! Ακόμα χειρότερα η ελληνική αντιπροσωπεία δεν μπορεί να χειριστεί αυτό που της έλαχε. Και δε μου προκαλεί καμία εντύπωση γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα όλα δουλεύουν "κατά τύχη".

* Και μην ακούσω ότι η Apple το κάνει για το hype... ανάγκη τις πωλήσεις έχει και η Apple, όπως όλες οι εταιρείες, και τα ζεστά λεφτουδάκια... το hype έρχεται από τους ευχαριστημένους πελάτες.

Η λογική της προπαραγγελίας εμένα μου φαίνεται σαν να μην έχουν λεφτά να παραγγείλουν από την apple και να μαζεύουν προκαταβολικά από τον κόσμο η μπορεί να μην ξέρουν ποσά θα πουλήσουν ώστε να κάνουν την επένδυση. προφανος αν ψωνίζει ο Έλληνας από 3 αλυσίδες και πωλούνται 1 εκατομυριο συσκευές το κόστος για την κάθε μια ανέρχεται σε 330 εκατομυρια και αν σκεφτείς και τισ επιλογές χρωμάτων μοντέλων και χωριτικοτητας δεν νομίζω να τουσ οερνει να φορτοσουν τισ αποθήκες τους. 

42 minutes ago, Pwpwpw said:

Παιδιά παντως γενικά, επειδη πολλοί κάνουμε προπαραγγελίες από 2-3 μαγαζιά και από όπου έρθει πρώτο, σε περίπτωση που κάποιος έχει παραλάβει ήδη  και του έρθει μυνημα παραλαβής για 2η και 3η συσκευή που προφανως δεν την θέλει, ας ενημερώνει εδώ μήπως βολέψει καποιον από εδώ στο νήμα.

Δεν το λέω για εμενα γιατί έτσι και αλλιώς εγώ είμαι επαρχία (Λάρισα) όποτε  είναι αρκετα δύσκολο να παίξει τέτοιο σενάριο στην περίπτωση μου, το λέω περισσότερο για αλλά μέλη.  

ναι και σε αυτους που ερχονται και τα εχουν κοψει 39α να μας τα δινουν με καπελο 200-300€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

ναι και σε αυτους που ερχονται και τα εχουν κοψει 39α να μας τα δινουν με καπελο 200-300€

Εγώ μιλάω τώρα για πραγματική εξυπηρέτηση δεν λέω για μαυραγορίτες.

Επεξ/σία από Pwpwpw

2 minutes ago, Pwpwpw said:

Εγώ μιλάω τώρα για πραγματική εξυπηρέτηση δεν λέω για μαυραγορίτες.

Και γω πιστευα στον τελευταιο που το εγραψε οτι περισεψαν 2τεμ, οτι θα κανει οντως εξυπηρετηση. αλλα πηρα τα τετοια μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...