Belial Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Επανήλθε η παραγγελία στη σελίδα του public και νομίζω έχει την αλλαγή από εκτεταμένη αναζήτηση, Σε αναμονή από προμηθευτή.
alexopouli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Belial είπε Επανήλθε η παραγγελία στη σελίδα του public και νομίζω έχει την αλλαγή από εκτεταμένη αναζήτηση, Σε αναμονή από προμηθευτή. Αυτό ακριβώς και σε μένα. Θα μας πουν και οι υπόλοιποι τι γράφει. θυμαμαι από έναν φίλο καμία 20αρια σελίδες πίσω που έλεγε ότι πρέπει να πάει «σε διαδικασία συλλογής» για να είμαστε σχεδόν έτοιμοι για παραλαβη, έτσι έγινε σε εκείνον(μετά είχε κάτι αλλά θέματα αλλά έτσι «ζωντάνεψε» η παραγγελία του) Όποτε εμείς με το «σε αναμονή από προμηθευτή» μάλλον αργούμε ακόμα….😟
kazantzidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 εχθες το βραδυ ειδα διαθεσιμο το PM 512 NT απο istorm. Το εβαλα παραλαβη απο καταστημα και προχωρησε κανονικα. Λετε να ειναι μουφα;
realityyy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 δλδ 13 Παρασκευή μπορώ να το παραλάβω από μαγαζί ή ανάμεσα σε αυτό το περίοδο θα έρθει στο μαγαζι 1
marios_p_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, realityyy είπε δλδ 13 Παρασκευή μπορώ να το παραλάβω από μαγαζί ή ανάμεσα σε αυτό το περίοδο θα έρθει στο μαγαζι Από εμπειρία από το public (άλλου είδους παραγγελίες, όχι τώρα για το 15), συνήθως οι παραλαβές στο κατάστημα καταλήγουν να είναι έτοιμες προς το τέλος του χρονικού διαστήματος που δίνει. Πάντως είναι θετικό που σου δίνει χρονικό πλαίσιο, σε προπαραγγελία που έχω εγώ από public απλήρωτη, 15/09 15.01 (15PM 256 NaTi) είναι ακόμα σε επεξεργασία. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από marios_p_89
Petros_Ben Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, realityyy είπε δλδ 13 Παρασκευή μπορώ να το παραλάβω από μαγαζί ή ανάμεσα σε αυτό το περίοδο θα έρθει στο μαγαζι Πότε έγινε η παραγγελία και με τι τρόπο; έχεις κάνει προπληρωμή;
dimpia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Με τα αμεσα διαθεσιμα 512 του κωτσοβολου προχωρησε κανεις; Με αφηνει μεχρι και την πληρωμη και γρσφει παραδοση 3-5 εργασιμες φυσικα για παραλαβη απο καταστημα ουτε λογος…
marios_p_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dimpia είπε Με τα αμεσα διαθεσιμα 512 του κωτσοβολου προχωρησε κανεις; Με αφηνει μεχρι και την πληρωμη και γρσφει παραδοση 3-5 εργασιμες φυσικα για παραλαβη απο καταστημα ουτε λογος… Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω ποτέ δεν είχε ο Κωτσόβολος παραλαβή από το κατάστημα για παραγγελία μέσω Ίντερνετ σε προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα εκείνη την στιγμή. Τουλάχιστον έτσι έχω παρατηρήσει σε παραγγελίες που έχω δοκιμάσει να κάνω από μελάνια μέχρι τηλεοράσεις. 1
joanast Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που η Vodafone εδώ και κάνα δυο μέρες έχει συνεχώς διαθέσιμα τα τρία από τα τέσσερα μοντέλα των 512gb, είναι αλήθεια ή παραμύθια;
alexopouli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε Από εμπειρία από το public (άλλου είδους παραγγελίες, όχι τώρα για το 15), συνήθως οι παραλαβές στο κατάστημα καταλήγουν να είναι έτοιμες προς το τέλος του χρονικού διαστήματος που δίνει. Πάντως είναι θετικό που σου δίνει χρονικό πλαίσιο, σε προπαραγγελία που έχω εγώ από public απλήρωτη, 15/09 15.01 (15PM 256 NaTi) είναι ακόμα σε επεξεργασία. Το ίδιο κι εγώ. Εκεί που σε κάποιους λέει ημερομηνία για παραλαβή, εμένα λέει «προπαραγγελια»
realityyy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Πότε έγινε η παραγγελία και με τι τρόπο; έχεις κάνει προπληρωμή; 15/9 16:58 ναι είναι πληρωμένο κάποιος άλλος έχει νεα απο public; 1 λεπτό πριν, alexopouli είπε Το ίδιο κι εγώ. Εκεί που σε κάποιους λέει ημερομηνία για παραλαβή, εμένα λέει «προπαραγγελια» αχχχ σε εμένα πρώτη μερα που το έγιναν διαθέσιμη δλδ 22/9 το άλλαξε απο προπαραγγελια σε παραγγελία
PaulTr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας, με προπαραγγελίες απο you.gr ξέρει κανείς τι γίνεται; Βλέπω όλοι μιλάτε για Public, Κοτσοβολο, Γερμανό, Vodafone. Δεν έχει παραγγείλει κανείς απο you;
alexopouli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 καταγγελίες στο συνήγορο του καταναλωτή και από εμένα. 1 σττο πλαίσιο γιατί δεν έχουν κάνει καμία ενημέρωση, 1 στο public γιατί στο chat είπαν οτι τηρούν αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ώρα που μπαίνουν οι παραγγελίες, αλλά προφανώς οι πληρωμένες προηγούνται.. 1
user2163 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ισχύει ότι ο Γερμανός δίνει παραπάνω εγγύηση από τους άλλους;
Cappliv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, PaulTr είπε Καλημέρα σας, με προπαραγγελίες απο you.gr ξέρει κανείς τι γίνεται; Βλέπω όλοι μιλάτε για Public, Κοτσοβολο, Γερμανό, Vodafone. Δεν έχει παραγγείλει κανείς απο you; Καλημερα! Παραγγελια απο you.gr stis 18/9 15 PM 256 black ουτε φωνη ουτε ακροαση. 8 τηλ πηρα 8 διαφορετικες απαντησεις.απο το ειστε θεση 24 στις προπαραγγελιες μεχρι οτι θα λαβετε ενημερωση λογικα για την περασμενη παρασκευη οτι σας το στελνουμε κλπ κλπ. Μονο ενας μου απαντησε με ειλικρινια και ειπε δεν υπαρχει αποθεμα και ουτε χερουμε ποτε θα εχει μην παιρνετε αδικα δε χερουμε τι να σας πουμε εχετε προπαραγγειλει και προπληρωσει ολο το ποσο οποτε με το που θα εχουμε θα το στειλουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις