Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, hellojim είπε

πώς το έκανες; αφού δεν σου δίνει τη. επιλογή αυτή στην σελίδα. Από το τηλέφωνο;

στην προπαραγγελια που ειχα κανει το επετρεπε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Μόλις με ειδοποίησαν από istorm Θεσσαλονίκη για παραλαβή 15 pm space 256,καλορίζικο σε όλους κ καλές παραλαβές !

Πάνω που τελειώνει η μέρα και λέμε ότι πάμε για την άλλη Παρακευή, έρχεσαι και μας λες «περιμένετε λίγο ακόμα» 😜

Επεξ/σία από alexopouli
  • Like 1

21 λεπτά πριν, stelpanta είπε

Μόλις με ειδοποίησαν από istorm Θεσσαλονίκη για παραλαβή 15 pm space 256,καλορίζικο σε όλους κ καλές παραλαβές !

ποτέ έκανες παραγγελία;

1 λεπτό πριν, Rubble είπε

ποτέ έκανες παραγγελία;

Πρώτη ημέρα λίγα λεπτά μετά τις 15:00

20 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Πάνω που τελειώνει η μέρα και λέμε ότι πάμε για την άλλη Παρακευή, έρχεσαι και μας λες «περιμένετε λίγο ακόμα» 😜

Ούτε κ εγώ το περίμενα σαφώς για σήμερα ,μεσημέρι έστειλαν την ειδοποίηση,ίσως από κάποια ακύρωση ,ποιος ξέρει …

• Like 2

Παιδιά εμένα με πήραν χτες τηλέφωνο από istorm Πάτρας και με ενημέρωσαν πως ενδέχεται να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα 15 pro max Blue 256.

Σημερα το πρωί με ξανακαλεσαν ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα για παραλαβή. 

Έκανα προπαραγγελια στις 15/9 ώρα 15:09

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα στρωσει η διαθεσιμοτητα και παραλαβουμε θα βαριομαστε μετα, τωρα ειμαστε σε εγρηγορση εχει σασπενς😋

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αμα στρωσει η διαθεσιμοτητα και παραλαβουμε θα βαριομαστε μετα, τωρα ειμαστε σε εγρηγορση εχει σασπενς😋

Καλά Χριστούγεννα για το μαξ :P (βλέπε διαθεσιμότητα Γερμανία)

Επεξ/σία από aces

Το public μου έστειλε μήνυμα ότι είναι έτοιμο προς παραλαβή ένα pro max 512 blue titanium για παραλαβή από κατάστημα Αγίας Παρασκευης. Αν το θέλει κάποιος ας ενημερώσει 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marmagia είπε

Το public μου έστειλε μήνυμα ότι είναι έτοιμο προς παραλαβή ένα pro max 512 blue titanium για παραλαβή από κατάστημα Αγίας Παρασκευης. Αν το θέλει κάποιος ας ενημερώσει 

Με πληρωμή στο κατάστημα; Προπαραγγελία πότε;

Επεξ/σία από pabou13

Σημερα το πρωι περασα απο το ISTORM στην Γλυφαδα. Με ενημερωσαν οτι παρελαβαν εχθες Παρασκευη αρκετες Συσκευες χωρις να εχουν προλαβει να τις ανοιξουν και να καλλεσουν τους πελατες για τις προπαραγγελιες. Θα γινει απο Δευτερα. Οποτε οποιος εχει βαλει παραλαβη απο Γλυφαδα να αναμενει τηλεφωνο και email απο Δευτερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marmagia είπε

ναι με πληρωμη κατάστημα. Την έκανα 15/9

Όποτε μαλλον αρχίζουν και εξυπηρετούν και τις προπαραγγελίες χωρίς πληρωμή, ώρα;

Επεξ/σία από pabou13

Εμένα εξαφανίστηκε η παραγγελία στο public. Μπορεί να υπάρχει και κάποιο θέμα με την σελίδα τους βέβαια αλλά δεν την εμφανίζει καν πλέον. Περίεργο …

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...