Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Εμένα πάντως από Κότσο μου είπαν ότι δε γίνεται χωρίς προκαταβολή και ότι η apple τους έχει ενημερώσει για προκαταβολή τουλάχιστον το μισό ποσο της αξίας του τηλεφώνου!!

Χαχαχαχα είναι αστείοι μόνο και μόνο που λένε κάτι τέτοιο! Έπρεπε να τους πεις να σου δείξουν την «οδηγία»…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Marios092 είπε

Αποκλείεται αυτό... Δεν ασχολείται η Apple με καμία Dixons κτλ ουτε τα οικονομικά της καθε μιας ΑΕ, reseller κτλ. 

Και όμως ένας λακαμας υπάλληλος αυτό μου είπε!!

Άντε να έρθει να πετάξω κουζίνα, τοστιέρα, τηγάνια και ψησταριά γιατί απ’ ότι φαίνεται το 15 PM είναι φωτιάαααα 🔥🔥🔥🔥

8 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Και όμως ένας λακαμας υπάλληλος αυτό μου είπε!!

Δεν αμφιβάλλω για αυτό... γενικά η όλη κατάσταση είναι κρίμα. Πολύ απλά θα μπορούσε το κάθε κατάστημα να ενημέρωνε για τον χρόνο παραλλαβής (όπως γίνεται και στο site στης apple). Εκει δεν θα ειχε να πει κανεις τιποτα μετα για τον χρονο... αλλα εδω, θελουμε προκαταβολες και brand name. Επίσης μην ακούτε κανένα υπάλληλο λιανικής. Οι άνθρωποι ή λενε ότι τους έχουν πει να λένε για να κρατήσουν την δουλεία τους ή απλά λένε οτι τους κατέβει την στιγμή που ρωτάτε. Οταν στην Αμερική μας λένε οτί θέλει 5-6 εβδομάδες delivery που είναι η πρώτη αγορά που εστιάζει  η Apple. προφανώς δεν μιλάμε για άμεση διαθεσιμότητα πουθενά αλλού στον κόσμο. 

Screenshot 2023-09-30 at 3.59.25 PM.png

10 λεπτά πριν, Marios092 είπε

Δεν αμφιβάλλω για αυτό... γενικά η όλη κατάσταση είναι κρίμα. Πολύ απλά θα μπορούσε το κάθε κατάστημα να ενημέρωνε για τον χρόνο παραλλαβής (όπως γίνεται και στο site στης apple). Εκει δεν θα ειχε να πει κανεις τιποτα μετα για τον χρονο... αλλα εδω, θελουμε προκαταβολες και brand name. Επίσης μην ακούτε κανένα υπάλληλο λιανικής. Οι άνθρωποι ή λενε ότι τους έχουν πει να λένε για να κρατήσουν την δουλεία τους ή απλά λένε οτι τους κατέβει την στιγμή που ρωτάτε. Οταν στην Αμερική μας λένε οτί θέλει 5-6 εβδομάδες delivery που είναι η πρώτη αγορά που εστιάζει  η Apple. προφανώς δεν μιλάμε για άμεση διαθεσιμότητα πουθενά αλλού στον κόσμο. 

Screenshot 2023-09-30 at 3.59.25 PM.png

Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάς για τι αγορά μιλάμε, πόσες (λίγες) χιλιάδες συσκευές χρειάζεσαι στην Ελλάδα για να εξυπηρετήσεις την αγορά και πόσα…εκατομμύρια για τις ΗΠΑ!

Όντως στον κωτσο αν προχωρήσεις την παραγγελία για pro max 512 (και αποστολή στο σπίτι) σου ζητάει να προπληρώσεις το ποσό. Δεν υπάρχει η επιλογή αντικαταβολής.

Επίσης μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο που είναι διαθέσιμο για αποστολή αλλά όχι για παραλαβή από κατάστημα! Δηλαδή για ποιον λόγο δεν μπορούν να το στείλουν στο κατάστημα κ να το παραλάβω από εκεί?!

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είναι λαμόγια και ούτε για 512 υπάρχει διαθεσιμότητα! Και οι αποστολές στο σπίτι θα γίνουν μετά από 2 μήνες και αυτές!

5 minutes ago, hellojim said:

Όντως στον κωτσο αν προχωρήσεις την παραγγελία για pro max 512 (και αποστολή στο σπίτι) σου ζητάει να προπληρώσεις το ποσό. Δεν υπάρχει η επιλογή αντικαταβολής.

Επίσης μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο που είναι διαθέσιμο για αποστολή αλλά όχι για παραλαβή από κατάστημα! Δηλαδή για ποιον λόγο δεν μπορούν να το στείλουν στο κατάστημα κ να το παραλάβω από εκεί?!

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είναι λαμόγια και ούτε για 512 υπάρχει διαθεσιμότητα! Και οι αποστολές στο σπίτι θα γίνουν μετά από 2 μήνες και αυτές!

2 hours ago, IntelInside said:

Στον ΚΟΤΣΟ έχουνε διαθέσιμα ( διαθέσιμο για αποστολή ) 512, 1024 ΡΜ.
Έχω φτάσει μέχρι εδώ, μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουν παραλαβή από κατάστημα και εξόφληση εκεί.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσω πριν την παραλαβή.

κοτσο.jpg

ρε παιδια σε πια εποχη ζειτε ; Εχει παρα πολλα χρονια που απο 500€ και ανω δεν υπαρχει η λεξη αντικαταβολη.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

ρε παιδια σε πια εποχη ζειτε ; Εχει παρα πολλα χρονια που απο 500€ και ανω δεν υπαρχει η λεξη αντικαταβολη.

Αντικαταβολή με κάρτα υπαρχει. 

Για να καταλάβουν καποιοι τι ζήτηση υπάρχει ..2000 ευρω…

IMG_2958.png

28 λεπτά πριν, hellojim είπε

εγω πηρα 15 προ απο τον κωτσοβολο με αντικαταβολη και ηρθε σε 3-4 μερες...πληρωσα μετρητα στον κουριερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι πουλάει 2Κ το 256 και 2.7Κ το 1ΤΒ δεν σημαίνει ότι θα το αγοράσει κάποιος κιόλας.

Επεξ/σία από IntelInside

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Αντικαταβολή με κάρτα υπαρχει. 

Για να καταλάβουν καποιοι τι ζήτηση υπάρχει ..2000 ευρω…

IMG_2958.png

Ευχαριστούμε που μας το έδειξες για να μπει  στην μαύρη λίστα  απο πιθανές  μελλοντικές αγορές.

Ρόδα είναι και γυρίζει…

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ευχαριστούμε που μας το έδειξες για να μπει  στην μαύρη λίστα  απο πιθανές  μελλοντικές αγορές.

Ρόδα είναι και γυρίζει…

Γεια σας παιδιά! Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με κωτσο. Έβλεπα χθες, όπως τα παιδιά παραπάνω, το iPhone 15 pro 1 tb διαθέσιμο για αποστολή (μη διαθέσιμο για παραλαβή από το κατάστημα). Επειδή μου φάνηκε κάπως περίεργο, επέλεξα πληρωμή με κατάθεση. Πριν πληρώσω, κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο και εκεί μου είπαν πως τελικά δεν υπάρχει διαθέσιμο και να δώσω 100€ για προπαραγγελια. Θα φέρουν ΜΑΛΛΟΝ λέει από 10 Οκτώβρη. Όποτε το σάιτ λέει μάλλον κουραφέξαλα :) Είναι πραγματικά διαθέσιμα μάλλον μόνο σε περίπτωση που έχει παραλαβή από το κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

31 λεπτά πριν, pj2501 είπε

εγω πηρα 15 προ απο τον κωτσοβολο με αντικαταβολη και ηρθε σε 3-4 μερες...πληρωσα μετρητα στον κουριερ

πώς το έκανες; αφού δεν σου δίνει τη. επιλογή αυτή στην σελίδα. Από το τηλέφωνο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...